Kizacaksiniz ama

Şu anda salgından dolayı zaten olmazda,bitsin umarım diyim sende bir arkadaşın da olsa iyi biryere gştmeni isterim.
Göbek taşında uzanacan seni sabunla yıkıyorlar harika birşey..

Şu anda salgından dolayı zaten olmazda,bitsin umarım diyim sende bir arkadaşın da olsa iyi biryere gştmeni isterim.
Göbek taşında uzanacan seni sabunla yıkıyorlar harika birşey..
İstanbuldayım ben tarihi hamamlar var ama Bursa da çok daha meşhur hamamlar varmış gerçi türküsü bilem var Antebin hemamleri gerçekte nasıldır bilemem tabi ama Bursa'yı çok methettiler

İstanbuldayım ben tarihi hamamlar var ama Bursa da çok daha meşhur hamamlar varmış gerçi türküsü bilem var Antebin hemamleri gerçekte nasıldır bilemem tabi ama Bursa'yı çok methettiler
Bursayı hiç bilmiyorum mutlaka çok iyi hamamlar vardır orada.
Buradad cağaloğlunda varmış çok iyi diyorlar onada.

Bursayı hiç bilmiyorum mutlaka çok iyi hamamlar vardır orada.
Buradad cağaloğlunda varmış çok iyi diyorlar onada.
Hım onu bilmiyorum bir bakayım ama İstanbul Fatih'te Mihrimah Sultan hamamı var önüden çok geçtim de hiç içini görmedim aslında arkeolog olmayı çok istiyordum bu yüzden tarihi yapılara aşırı ilgim var hamama girip saatlerce her yere bakarım

Abla, ben kardeşime böyle dil döktüğümü hatırlamam. Akıl kalmadı vere vere yahu. Umarım koca dayağı kuma dayağı yemeden gelir aklı başına. Yapacağımız bir dua kaldı.

Bak bencede hatta yaprak dökümündede dediğim hamamda sahneler çekildi.
Senin dediğin yere de bak bence orasıda mutlaka güzeldir.

Abla, ben kardeşime böyle dil döktüğümü hatırlamam. Akıl kalmadı vere vere yahu. Umarım koca dayağı kuma dayağı yemeden gelir aklı başına. Yapacağımız bir dua kaldı.
Bunun dozajını çok iyi ayarlaman lazım sert konuştunmu ters tepiyor bu seferde yumuşak oldumu yüz göz oluyorsun ortasını bulmaktas zor aslında.
Kaedeşin bekar herhalde demi.

Bunun dozajını çok iyi ayarlaman lazım sert konuştunmu ters tepiyor bu seferde yumuşak oldumu yüz göz oluyorsun ortasını bulmaktas zor aslında.
Kaedeşin bekar herhalde demi.
Biri evli, diğer ikisi bekar. Benim aklım beğenilmez, ben de hiçbirine bişey sormuş değilim.

Neyine takılıyorsun ki,bahsettiğin adam evli farkındamısın,senin 3-5 gün gönül eğlendireceğin ökzü evli.
Senle konuşur oradan karısının koynuna girer bilmem anlayabildin mi...
Konu sahibinin umrunda değil ki,ikinci eş olmaya razı,duruma yazmıştı

Konu sahibinin umrunda değil ki,ikinci eş olmaya razı,duruma yazmıştı
Artemissisipi yaşam şartlarını değiştirmeye seve seve razı. Yer değiştirsinler, Hollanda isteyenin olsun. Kuma gidecek kızın neyine gerek Hollanda?

Artemissisipi yaşam şartlarını değiştirmeye seve seve razı. Yer değiştirsinler, Hollanda isteyenin olsun. Kuma gidecek kızın neyine gerek Hollanda?
Ah evet yaa. Hatırladım yine bi kötü oldum. Benim olacaktı ki o hayat. Ne biçim de hakkını vererek yaşardım. Ah bee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…