- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.281
Aşırı merak ediyorum ama tek başına gidilcek bi yer değil ne ailem de ne arkadaş çevremde yok böyle bir olay ne zaman fikir olarak ortaya atsam şu gün gideriz bugün gideriz böyle böyle yıllar geçti yaneGel tatlım ne demek hamam kültürü farklı bişey ..
Şu anda salgından dolayı zaten olmazda,bitsin umarım diyim sende bir arkadaşın da olsa iyi biryere gştmeni isterim.Aşırı merak ediyorum ama tek başına gidilcek bi yer değil ne ailem de ne arkadaş çevremde yok böyle bir olay ne zaman fikir olarak ortaya atsam şu gün gideriz bugün gideriz böyle böyle yıllar geçti yane
İstanbuldayım ben tarihi hamamlar var ama Bursa da çok daha meşhur hamamlar varmış gerçi türküsü bilem var Antebin hemamleriŞu anda salgından dolayı zaten olmazda,bitsin umarım diyim sende bir arkadaşın da olsa iyi biryere gştmeni isterim.
Göbek taşında uzanacan seni sabunla yıkıyorlar harika birşey..
Bursayı hiç bilmiyorum mutlaka çok iyi hamamlar vardır orada.İstanbuldayım ben tarihi hamamlar var ama Bursa da çok daha meşhur hamamlar varmış gerçi türküsü bilem var Antebin hemamlerigerçekte nasıldır bilemem tabi ama Bursa'yı çok methettiler
Hım onu bilmiyorum bir bakayım ama İstanbul Fatih'te Mihrimah Sultan hamamı var önüden çok geçtim de hiç içini görmedim aslında arkeolog olmayı çok istiyordum bu yüzden tarihi yapılara aşırı ilgim var hamama girip saatlerce her yere bakarımBursayı hiç bilmiyorum mutlaka çok iyi hamamlar vardır orada.
Buradad cağaloğlunda varmış çok iyi diyorlar onada.
Abla, ben kardeşime böyle dil döktüğümü hatırlamam. Akıl kalmadı vere vere yahu. Umarım koca dayağı kuma dayağı yemeden gelir aklı başına. Yapacağımız bir dua kaldı.Niye sinirleniyorum biliyormusun,sizlerin belki çocuğu var yada yok heleki büyüdükleri zaman belli bir yaşa geldikleri an hayatın iyi yada kötü taraflarını anlatıyorsun onlara.
Yanlış bir şeyler yapmalarına engel olabilmek adına bunların hepsi.
Çok şükür benim evladımda bizlere hayırlı olmak için bizi asla üzmedi evlendi sevdiği adamla ..
Bizler yaşlarımızı aldık hayat tecrübesimizi gençlere aktarmak adına bu söylemler..
Bak bencede hatta yaprak dökümündede dediğim hamamda sahneler çekildi.Hım onu bilmiyorum bir bakayım ama İstanbul Fatih'te Mihrimah Sultan hamamı var önüden çok geçtim de hiç içini görmedim aslında arkeolog olmayı çok istiyordum bu yüzden tarihi yapılara aşırı ilgim var hamama girip saatlerce her yere bakarım
Pandemiden bi kurtulsak ipini koparmış boğa gibi fırlıycam evden zatenBak bencede hatta yaprak dökümündede dediğim hamamda sahneler çekildi.
Senin dediğin yere de bak bence orasıda mutlaka güzeldir.
Bunun dozajını çok iyi ayarlaman lazım sert konuştunmu ters tepiyor bu seferde yumuşak oldumu yüz göz oluyorsun ortasını bulmaktas zor aslında.Abla, ben kardeşime böyle dil döktüğümü hatırlamam. Akıl kalmadı vere vere yahu. Umarım koca dayağı kuma dayağı yemeden gelir aklı başına. Yapacağımız bir dua kaldı.
Hepimiz öyleyiz aslında bunaldık evlerdePandemiden bi kurtulsak ipini koparmış boğa gibi fırlıycam evden zatenAllam ya
Biri evli, diğer ikisi bekar. Benim aklım beğenilmez, ben de hiçbirine bişey sormuş değilim.Bunun dozajını çok iyi ayarlaman lazım sert konuştunmu ters tepiyor bu seferde yumuşak oldumu yüz göz oluyorsun ortasını bulmaktas zor aslında.
Kaedeşin bekar herhalde demi.
Bir abla olarak elbette düşüncelerine saygı duymaları lazım.Biri evli, diğer ikisi bekar. Benim aklım beğenilmez, ben de hiçbirine bişey sormuş değilim.
Ban yimiş.kızceler hanı bızım suzme yogurt
eee kumayı cok severse olacagı buyduBan yimiş.
Konu sahibinin umrunda değil ki,ikinci eş olmaya razı,duruma yazmıştıNeyine takılıyorsun ki,bahsettiğin adam evli farkındamısın,senin 3-5 gün gönül eğlendireceğin ökzü evli.
Senle konuşur oradan karısının koynuna girer bilmem anlayabildin mi...
Kocaya kaçmış.kızceler hanı bızım suzme yogurt
Konu sahibinin umrunda değil ki,ikinci eş olmaya razı,duruma yazmıştı
Ah evet yaa. Hatırladım yine bi kötü oldum. Benim olacaktı ki o hayat. Ne biçim de hakkını vererek yaşardım. Ah bee.Artemissisipi yaşam şartlarını değiştirmeye seve seve razı. Yer değiştirsinler, Hollanda isteyenin olsun. Kuma gidecek kızın neyine gerek Hollanda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?