- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.321
pandemi artı gebelik.
öyle özledim ki.
gidip sıcak duş alıp yarım saat yüzmek, ordan sauna, ordan masaj, en son güzelce yıkanıp çıkmak.
ne diyorsunuz kızlar vallahi sudan çıkan ne olsun..ama en en önemlisi söyle sıkı sıkı çift kat keseben saatlerce sicak dusta kalmak istiyorum. sonra masaj ohh miss
Allah senı ne yapmasın emıne diyorsunuz kızlar vallahi sudan çıkan ne olsun..ama en en önemlisi söyle sıkı sıkı çift kat kese2 beden küçülmezsem ne olayım
İnşallah şu virüsten bi kurtulalım da gitmek istiyorum mutlakayorumu şimdi gördüm...eskiden çok güzeldi buram buram tarihdi...yenileme yaptılar...suana..havuz koyduular ..iç dokuyu değiştirdiler...eskiden düz ayaktı..şimdi merdiven inip..merdiven çıkıyorsun..ama yıkanılan yeri değiştirmediler allahdan...o sebeple sofular hamamı düz ayak...temiz ve çok güzel kese..masaj yaparlar
not..sibel can da oralı olduğundan ( karagümrük ) oda mihrimah gelirdi eskilerde
Onu yazdığını biliyorum okumuştum.Konu sahibinin umrunda değil ki,ikinci eş olmaya razı,duruma yazmıştı
Salgın bitsede gitsek bari bende seviyorum kese masaj olayını.cagaloğlundaki hamam fiyati 150,,,200 tl oda 2 saat kalabiliyorsun....sofular...mihrimah en son 40 tl ..istediğin kadar kalabiliyordun....mesaj...kese ayrı fiyat onlarda çok komik rakamlardı :)))
Vermedim ama hala konusuyordu felan vermedigim halde
Orasi dogru.. zaten ben ona dedim evlenen kadar dek orayi izin vermem felan gercekten de oyle ama asla vermem oda dediydi guven onceden vermeli felan..
Hosgeldimkızceler
vayy basrolHosgeldim
belı belı basrol ama ıyıleşmıssınozledimm
Pek hos gelmedim. Isyerjm de sikinti cikti herkes zayifladin ve kotuye gittigimi soyluyor uyari geldisen hoş gelmişsen
haa yenı konu gene kartzamparadan bahsetme beni sınır etmePek hos gelmedim. Isyerjm de sikinti cikti herkes zayifladin ve kotuye gittigimi soyluyor uyari geldi
Bahsettigimi kim dedi ya . Durumum ciddi.haa yenı konu gene kartzamparadan bahsetme beni sınır etme
Yaşlı maşlı diyosunuz yaşlar kaç ki çok merak ettimBide masaj süper olur gevşerim kemiklerimede iyi gelir ahretlik
Korksunlar bizden varya 2 yaşlı kadın dünyaya bedeliz
tamam busefer hayatını konusalımBahsettigimi kim dedi ya . Durumum ciddi.
olur, amatamam busefer hayatını konusalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?