- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.301
oglumla orda o hayat bızım olacakArtemissisipi yaşam şartlarını değiştirmeye seve seve razı. Yer değiştirsinler, Hollanda isteyenin olsun. Kuma gidecek kızın neyine gerek Hollanda?
O hayat benim.oglumla orda o hayat bızım olacak
istemiyorsa bıze versınO hayat benim.film mi dizi mi ne vardı bu isimde o geldi aklıma.
Vermiyor baksana, o kadar istedim kaç defa dedim gel değişelim diye oralı olmadı ki. Hayır yani insanlık ölmüş, kimsenin kimseye faydası yok bacım.istemiyorsa bıze versın
bacım niyetı kuma olmak sen gel ol o hayatı bıze ver ya ne olacak sen zaten meraklısın kocaya bız degılızkı.Vermiyor baksana, o kadar istedim kaç defa dedim gel değişelim diye oralı olmadı ki. Hayır yani insanlık ölmüş, kimsenin kimseye faydası yok bacım.
Bana atmamış çok kırıldım.ya gecenin bir yarisi bana durduk yere mesaj atması
annen seni kadir gecesi doğurmuş bence ondan atmamış kırilmaBana atmamış çok kırıldım.
Bana da attı bu konu hakkında. Orda da aynı şeyleri sordu ben de aynı şeyleri söyledim. Psikolojik problemleri olduğunu hissediyorum. Allah şifa versin.ya gecenin bir yarisi bana durduk yere mesaj atması
cok ayip etmisBana atmamış çok kırıldım.
evet obsesif sanki aşırı takıntılıBana da attı bu konu hakkında. Orda da aynı şeyleri sordu ben de aynı şeyleri söyledim. Psikolojik problemleri olduğunu hissediyorum. Allah şifa versin.
Diziyi değil, başrolü kaldırmışlar.tüh bu gece yeni bölüm yok desenize.
hep aynı olaylar döndüğü için yayından kaldırılan dizi gibi
spin-offla devam bu gece o zaman.Diziyi değil, başrolü kaldırmışlar.
İstanbuldayım ben tarihi hamamlar var ama Bursa da çok daha meşhur hamamlar varmış gerçi türküsü bilem var Antebin hemamlerigerçekte nasıldır bilemem tabi ama Bursa'yı çok methettiler
yorumu şimdi gördüm...eskiden çok güzeldi buram buram tarihdi...yenileme yaptılar...suana..havuz koyduular ..iç dokuyu değiştirdiler...eskiden düz ayaktı..şimdi merdiven inip..merdiven çıkıyorsun..ama yıkanılan yeri değiştirmediler allahdan...o sebeple sofular hamamı düz ayak...temiz ve çok güzel kese..masaj yaparlarHım onu bilmiyorum bir bakayım ama İstanbul Fatih'te Mihrimah Sultan hamamı var önüden çok geçtim de hiç içini görmedim aslında arkeolog olmayı çok istiyordum bu yüzden tarihi yapılara aşırı ilgim var hamama girip saatlerce her yere bakarım
cagaloğlundaki hamam fiyati 150,,,200 tl oda 2 saat kalabiliyorsun....sofular...mihrimah en son 40 tl ..istediğin kadar kalabiliyordun....mesaj...kese ayrı fiyat onlarda çok komik rakamlardı :)))Bursayı hiç bilmiyorum mutlaka çok iyi hamamlar vardır orada.
Buradad cağaloğlunda varmış çok iyi diyorlar onada.
tamam benlik yaa hamam huzur RAHATLIK
HanimKelesimiGetir Mune uzun zamandır fırsat bulup girememiştim buraya...vallahi özlemişim hele hele sizin yazılara gelince dnek bir keyiflendim hamam konusu tamamen benimdir...istanbul ,bursa..antep.urfa hamamları benden sorulur..ahhh ahhh kimi zaman haftanın 3 günü hamama giden ben..sene oldu..(anne rahatsızlığında dolayı ) biz gidemiyoruz diye ..herkese yasaklandı anne diyorum :)) istanbulda yeni yeni spa tarzı..havuzlu..buhar odalı .saunalı hamamlar açıldı ..güzel ve temizlerde ama ben tarihi hamam üstüne tanımam..fatih/sofular hamanı....edirnekapı mihrimah sultan hamamı ..hamam onlar bence
pandemi artı gebelik.tamam benlik yaa hamam huzur RAHATLIK
ben saatlerce sicak dusta kalmak istiyorum. sonra masaj ohh misspandemi artı gebelik.
öyle özledim ki.
gidip sıcak duş alıp yarım saat yüzmek, ordan sauna, ordan masaj, en son güzelce yıkanıp çıkmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?