Kizacaksiniz ama

Vermiyor baksana, o kadar istedim kaç defa dedim gel değişelim diye oralı olmadı ki. Hayır yani insanlık ölmüş, kimsenin kimseye faydası yok bacım.
bacım niyetı kuma olmak sen gel ol o hayatı bıze ver ya ne olacak sen zaten meraklısın kocaya bız degılızkı.

İstanbuldayım ben tarihi hamamlar var ama Bursa da çok daha meşhur hamamlar varmış gerçi türküsü bilem var Antebin hemamleri gerçekte nasıldır bilemem tabi ama Bursa'yı çok methettiler

HanimKelesimiGetir Mune uzun zamandır fırsat bulup girememiştim buraya...vallahi özlemişim hele hele sizin yazılara gelince dnek bir keyiflendim hamam konusu tamamen benimdir...istanbul ,bursa..antep.urfa hamamları benden sorulur..ahhh ahhh kimi zaman haftanın 3 günü hamama giden ben..sene oldu..(anne rahatsızlığında dolayı ) biz gidemiyoruz diye ..herkese yasaklandı anne diyorum :)) istanbulda yeni yeni spa tarzı..havuzlu..buhar odalı .saunalı hamamlar açıldı ..güzel ve temizlerde ama ben tarihi hamam üstüne tanımam..fatih/sofular hamanı....edirnekapı mihrimah sultan hamamı ..hamam onlar bence​

yorumu şimdi gördüm...eskiden çok güzeldi buram buram tarihdi...yenileme yaptılar...suana..havuz koyduular ..iç dokuyu değiştirdiler...eskiden düz ayaktı..şimdi merdiven inip..merdiven çıkıyorsun..ama yıkanılan yeri değiştirmediler allahdan...o sebeple sofular hamamı düz ayak...temiz ve çok güzel kese..masaj yaparlar
not..sibel can da oralı olduğundan ( karagümrük ) oda mihrimah gelirdi eskilerde

Bursayı hiç bilmiyorum mutlaka çok iyi hamamlar vardır orada.
Buradad cağaloğlunda varmış çok iyi diyorlar onada.
cagaloğlundaki hamam fiyati 150,,,200 tl oda 2 saat kalabiliyorsun....sofular...mihrimah en son 40 tl ..istediğin kadar kalabiliyordun....mesaj...kese ayrı fiyat onlarda çok komik rakamlardı :)))

tamam benlik yaa hamam huzur RAHATLIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…