Kizacaksiniz ama

Saglik durumum. Mutsuz yuz ifadem var yemek yemiyorum dun gece 4 e kadar agladim icim yaniyor. Hepsi bu. ;( yami dayanacak gucum kalmadi maske takmaktan yoruldum.
Yahu değer mi??? Anan mi öldü, evin mi yandı? Amansız hastalıkla mi pencelesiyorsun???? Toparlan

Uyari geldi kendine ceki duzwn gelsin die yoksa isten atilirsin. Zoruma gitmedi kendimi artik tanimadigim ve gormedigim icin. Annemi aradilar kotulesti o da
senın o dedıgın dayanamıyorum varya ben tek başıma yasıyorum yas 25. 28 yasında esımı gomdum topraga kaldım oglumla tek basıma suan SubhanAllah oglum 2yasında olacak. ilk sozcugu baba nelde anne dıyor gelde soyle olmadıgını

emın ol annen baban aılene bişey olsa o karaktersız adama uxuldugun kadar onlara uzulmezsın devam et sen aferım

Isterseniz suc atin asin beni yakin. Ben eminim sevgisinden . Kayebtmemek icin demedi yuzunden herseyi anladim ettim. O hesabi da ben bitirdim die kapamistir ama seviyo eminim. Ben yanindaydm siz degil unutmayin
Şu an onun yanında nikahlı eşi var sen ise dış kapının dış mandalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…