- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.341
ne işte calısıyorsunI
olur, ama
Benim gidis cok kotu.
valla ben biktim bu dunyadan
Moda magazasndane işte calısıyorsun
Uyari geldi kendine ceki duzwn gelsin die yoksa isten atilirsin. Zoruma gitmedi kendimi artik tanimadigim ve gormedigim icin. Annemi aradilar kotulesti o daModa magazasnda
Nasıl kötüye gidiyorsun?Uyari geldi kendine ceki duzwn gelsin die yoksa isten atilirsin. Zoruma gitmedi kendimi artik tanimadigim ve gormedigim icin. Annemi aradilar kotulesti o da
Saglik durumum. Mutsuz yuz ifadem var yemek yemiyorum dun gece 4 e kadar agladim icim yaniyor. Hepsi bu. ;( yami dayanacak gucum kalmadi maske takmaktan yoruldum.Nasıl kötüye gidiyorsun?
hak ettın sen sende kendine cekı duzen verUyari geldi kendine ceki duzwn gelsin die yoksa isten atilirsin. Zoruma gitmedi kendimi artik tanimadigim ve gormedigim icin. Annemi aradilar kotulesti o da
Yahu değer mi??? Anan mi öldü, evin mi yandı? Amansız hastalıkla mi pencelesiyorsun???? ToparlanSaglik durumum. Mutsuz yuz ifadem var yemek yemiyorum dun gece 4 e kadar agladim icim yaniyor. Hepsi bu. ;( yami dayanacak gucum kalmadi maske takmaktan yoruldum.
sadece maskemı senceSaglik durumum. Mutsuz yuz ifadem var yemek yemiyorum dun gece 4 e kadar agladim icim yaniyor. Hepsi bu. ;( yami dayanacak gucum kalmadi maske takmaktan yoruldum.
hıc goren oyle sanarYahu değer mi??? Anan mi öldü, evin mi yandı? Amansız hastalıkla mi pencelesiyorsun???? Toparlan
senın o dedıgın dayanamıyorum varya ben tek başıma yasıyorum yas 25. 28 yasında esımı gomdum topraga kaldım oglumla tek basıma suan SubhanAllah oglum 2yasında olacak. ilk sozcugu baba nelde anne dıyor gelde soyle olmadıgınıUyari geldi kendine ceki duzwn gelsin die yoksa isten atilirsin. Zoruma gitmedi kendimi artik tanimadigim ve gormedigim icin. Annemi aradilar kotulesti o da
Cok sevdim ablacim cok. Kaderime kustum.hıc goren oyle sanar
sevmek oylemı ya sevmek yureklı ınsana yakısır.Cok sevdim ablacim cok. Kaderime kustum.
Neden hak ettimhak ettın sen sende kendine cekı duzen ver
kartzampara bırı ıcın hayatını maf edersen hak edersınNeden hak ettim
tamam da sevdim icimi actim gelde nasil unut kartzampara deme o oyle degil sdece benim icin goze aldi eminimkartzampara bırı ıcın hayatını maf edersen hak edersın
bak yeminle zor duruyorum. yakıp yıkmamak ıcın.tamam da sevdim icimi actim gelde nasil unut kartzampara deme o oyle degil sdece benim icin goze aldi eminim
Isterseniz suc atin asin beni yakin. Ben eminim sevgisinden . Kayebtmemek icin demedi yuzunden herseyi anladim ettim. O hesabi da ben bitirdim die kapamistir ama seviyo eminim. Ben yanindaydm siz degil unutmayinbak yeminle zor duruyorum. yakıp yıkmamak ıcın.
Şu an onun yanında nikahlı eşi var sen ise dış kapının dış mandalısınIsterseniz suc atin asin beni yakin. Ben eminim sevgisinden . Kayebtmemek icin demedi yuzunden herseyi anladim ettim. O hesabi da ben bitirdim die kapamistir ama seviyo eminim. Ben yanindaydm siz degil unutmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?