- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.361
hasbinAllah dıyorum artıkIsterseniz suc atin asin beni yakin. Ben eminim sevgisinden . Kayebtmemek icin demedi yuzunden herseyi anladim ettim. O hesabi da ben bitirdim die kapamistir ama seviyo eminim. Ben yanindaydm siz degil unutmayin
Oyleyde goze almazdi. Kizlar amacim sizi delirtmek deil lutfen ama kendim cikmazdayim hala iste lutfen kufur veya sinirlerinizi icinde tutun veya yazmayin o zamn. Birileri bana yardim edecek lazimŞu an onun yanında nikahlı eşi var sen ise dış kapının dış mandalısın
bal dokuluyor agzından soyle bacım cumku ben daha kırıcı yazacagımŞu an onun yanında nikahlı eşi var sen ise dış kapının dış mandalısın
ne dıyelım gıt yıvayı yıkmı dıyelımOyleyde goze almazdi. Kizlar amacim sizi delirtmek deil lutfen ama kendim cikmazdayim hala iste lutfen kufur veya sinirlerinizi icinde tutun veya yazmayin o zamn. Birileri bana yardim edecek lazim
Hayir ama seviyoru beni kaybetmemek icin diyemedi dedi bana ordaykene cocgum var dedi sonra bi sinir bakis attim sonra ya sakaaa dedinyani korktu gitmemdenne dıyelım gıt yıvayı yıkmı dıyelım
Isterseniz suc atin asin beni yakin. Ben eminim sevgisinden . Kayebtmemek icin demedi yuzunden herseyi anladim ettim. O hesabi da ben bitirdim die kapamistir ama seviyo eminim. Ben yanindaydm siz degil unutmayin
bacım sen dengesızmısınHayir ama seviyoru beni kaybetmemek icin diyemedi dedi bana ordaykene cocgum var dedi sonra bi sinir bakis attim sonra ya sakaaa dedinyani korktu gitmemden
Sakince anlatmaya çalıştık olmadı, sert bir dille anlattık olmadı. Boşver canım banlanmaya değmezbal dokuluyor agzından soyle bacım cumku ben daha kırıcı yazacagım
Hayir buu tur seylere cvp vermiyosnuzSakince anlatmaya çalıştık olmadı, sert bir dille anlattık olmadı. Boşver canım banlanmaya değmez
Tanimadan etmeden yaninda olmdn dusunce atiyorsnzbacım sen dengesızmısın
Aşkım, küfür değil, gerçek onlar.Oyleyde goze almazdi. Kizlar amacim sizi delirtmek deil lutfen ama kendim cikmazdayim hala iste lutfen kufur veya sinirlerinizi icinde tutun veya yazmayin o zamn. Birileri bana yardim edecek lazim
valla degmez bızım suzmeSakince anlatmaya çalıştık olmadı, sert bir dille anlattık olmadı. Boşver canım banlanmaya değmez
hadı tanıyalım senıTanimadan etmeden yaninda olmdn dusunce atiyorsnz
Onu diyorum tnmdsn etmednhadı tanıyalım senı
tabı vermez cumku konu erkek degılHayir buu tur seylere cvp vermiyosnuz
Neyse ttwmm kizlar bosverelimtabı vermez cumku konu erkek degıl
anası....... ben anlat guzelım anlat yavrucumOnu diyorum tnmdsn etmedn
Cunku ne siz veya me ben sizi anlicamNeyse ttwmm kizlar bosverelim
anası....... ben anlat guzelım anlat yavrucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?