- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Yaprakkokusu
Güvenlik görevlisi silahlı mı? Bu şekilde konuşmaya kalkarsanız, sizi vurabilir. Allah trollünde anlamlı olanını versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de başlıkta üçüncü tekil şahıs şeklinde sorduğu kişide mi kendisi anlamadım ben![]()
Hanimefendi yaptığınız sey doğru değil. Kiside erotomanik bozukluk olabilir, niyetiniz takilmakta olsa zor durumda bırakabilir bu mesajınız kişiyi.
Eee sonraZehra 9 da ilacin var mı dedi bende yok dedim elimle oda eliyle yat dedi
Tek mesajla zannetmiyorum ama kk biri dalga geçmeye başladığında çabuk sürü psikolojisine bürünüyor. Sadece ondan belirtmek istedim. Kafa buluyorsa ne ala. Hepimiz zaman öldürüyoruz neticede burda. Sağlıktan kıymetli miBen açıkçası birinin yine kk ile dalga geçmeye çalıştığını düşündüm, o yüzden öyle birşey yazdım. Umarım zor durumda kalmaz kimse.
Tek mesajla zannetmiyorum ama kk biri dalga geçmeye başladığında çabuk sürü psikolojisine bürünüyor. Sadece ondan belirtmek istedim. Kafa buluyorsa ne ala. Hepimiz zaman öldürüyoruz neticede burda. Sağlıktan kıymetli mi![]()
Demeyeydin eyiydi, ya yaparsaBence kesin senden hoşlanıyor hemen gelinliğini giyip hastaneye koş.
Demeyeydin eyiydi, ya yaparsa
Troll olduğunuda düşünmüyorum ben ayrıca. İşsizler oturuo kurgu yapıyor. Trollukleri belli olmasin diye ozenle olay örgüsü geliştiriyirlarAynen üzülürüm cidden gerçekse bu konu.
Yok yav ben ciddiye almadım.korkutmayin beni yahu, içerik silmek yasak olmasa silecektim valla
elbet vardır yanında akli başında biri engel olurlar.
buraya yazan herkese sakayla karışık yorum yapiyoruz, ya onlarda da varsa psikolojik rahatsızlık ne yapardık![]()
Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları benceHangi hastanedesiniz Acaba?
Senin sonunu Dr değil de güvenlik mi öngörüp söyleyecek?İlk iyi bi kıza benziyor dedi bana benim sonum ne olacak dedim Allah bilir dedi bana bakmayarak
Gerçek olsa bile herhalde bir bakanı vardır. Gidip gercekten gelinlik alacak hali yok .elinin altinda internet olduguna göre ağır hasta değil. Ve madem agir hasta o zaman neden elinin altinda internet var. Dogru yanlış ayrimi yapamayan bi insana internet hizmeti verene kabahat bulurum ben.Aynen üzülürüm cidden gerçekse bu konu.
Kendi başına gidip gelinlik alacak ve etrafindaki akli başında bir insan bile "ne yapıyorsun" demeyecek.Demeyeydin eyiydi, ya yaparsa