Kızdan hoşlanmadımi ? Kızın hoşlandığını anladimi?

Hanimefendi yaptığınız sey doğru değil. Kiside erotomanik bozukluk olabilir, niyetiniz takilmakta olsa zor durumda bırakabilir bu mesajınız kişiyi.

Ben açıkçası birinin yine kk ile dalga geçmeye çalıştığını düşündüm, o yüzden öyle birşey yazdım. Umarım zor durumda kalmaz kimse.

Ben açıkçası birinin yine kk ile dalga geçmeye çalıştığını düşündüm, o yüzden öyle birşey yazdım. Umarım zor durumda kalmaz kimse.
Tek mesajla zannetmiyorum ama kk biri dalga geçmeye başladığında çabuk sürü psikolojisine bürünüyor. Sadece ondan belirtmek istedim. Kafa buluyorsa ne ala. Hepimiz zaman öldürüyoruz neticede burda. Sağlıktan kıymetli mi 😊

Tek mesajla zannetmiyorum ama kk biri dalga geçmeye başladığında çabuk sürü psikolojisine bürünüyor. Sadece ondan belirtmek istedim. Kafa buluyorsa ne ala. Hepimiz zaman öldürüyoruz neticede burda. Sağlıktan kıymetli mi 😊

Aynen üzülürüm cidden gerçekse bu konu.

Demeyeydin eyiydi, ya yaparsa

korkutmayin beni yahu, içerik silmek yasak olmasa silecektim valla :KK57:
elbet vardır yanında akli başında biri engel olurlar.
buraya yazan herkese sakayla karışık yorum yapiyoruz, ya onlarda da varsa psikolojik rahatsızlık ne yapardık :olamaz:

korkutmayin beni yahu, içerik silmek yasak olmasa silecektim valla :KK57:
elbet vardır yanında akli başında biri engel olurlar.
buraya yazan herkese sakayla karışık yorum yapiyoruz, ya onlarda da varsa psikolojik rahatsızlık ne yapardık :olamaz:
Yok yav ben ciddiye almadım.
Hem zaten güvenlik yanındaki adama abi demiş, ona dememiş.

Aynen üzülürüm cidden gerçekse bu konu.
Gerçek olsa bile herhalde bir bakanı vardır. Gidip gercekten gelinlik alacak hali yok .elinin altinda internet olduguna göre ağır hasta değil. Ve madem agir hasta o zaman neden elinin altinda internet var. Dogru yanlış ayrimi yapamayan bi insana internet hizmeti verene kabahat bulurum ben.

Demeyeydin eyiydi, ya yaparsa
Kendi başına gidip gelinlik alacak ve etrafindaki akli başında bir insan bile "ne yapıyorsun" demeyecek.

Ayrıca eğer burdaki yorumlara kanıp da gelinlik alacak kadar hasta ise; bu kadar ağır hastaya internet hizmeti vereni suçlarım ben.

Back
X