- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.543
- 798
- Konu Sahibi Yaprakkokusu
Beybihan mesleki ve teknik Anadolu lisesinde gecmis gibi olaylar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçek olsa bile herhalde bir bakanı vardır. Gidip gercekten gelinlik alacak hali yok .elinin altinda internet olduguna göre ağır hasta değil. Ve madem agir hasta o zaman neden elinin altinda internet var. Dogru yanlış ayrimi yapamayan bi insana internet hizmeti verene kabahat bulurum ben.
Sen gene az bucuk bisey anlamissin.Aa ben de güvenlik görevlisi manyak mı neden hemşireye yat diyor diyorum
Konu sahibi hemşire sandım
![]()
Adamin dolap anahtarini napcaksinki vermemesi normalAma dolabın anahtarını istemiş hasta dolap anahtarı nasıl isteyecek![]()
İmla hatalarını arar oldukHa bi’ de acil... Oldu canım!
Önce kendinizi doğru düzgün ifade edin, sonra yardım isteyin. Başlığı görünce soru eki ayrı yazılır diyeyim diye konuya girdim konu bin beter çıktı.
Tatlım istanbulda mısın sen? Fazla yağmur çarptı herhalde seni. Olur böyle şeyler üzülme, metin ol. GeçecekBenin ve odamda kaldığım kızın dolabinin anahtarını istedim napacan dedi
Özeni, olay örgüsünü boş verdik, anlayabileceğimiz bir iki cümle yazsaydı bariTroll olduğunuda düşünmüyorum ben ayrıca. İşsizler oturuo kurgu yapıyor. Trollukleri belli olmasin diye ozenle olay örgüsü geliştiriyirlar![]()
Benin ve odamda kaldığım kızın dolabinin anahtarını istedim napacan dedi
Eeeeeİğne vurmaya hazırlanırken iyi bi kıza benziyor dedi benim sonum ne olacak dedim Allah bilir dedi bana bakmayarak hemşire bankosundaydim eliyle git git yaptı sonra Zehra kardeşin ariyo dedi Zehra günaydın bana doğru kalk kahvaltını yap dedi dolabın anahtarını istedim napacan dedi bi akşam Zehra 9 da ilacın var mı dedi bende elimle yok dedim oda eliyle yat dedi. Günaydın dedi odaya içeri girerek bana baktı ben baktım ona sürekli ilk karşılıyordu ben afra tafta yaptım o cool davrandi sonda çıkışta kirmizi bi tokam vardı dedim kız kardesimde vardi yanımda vericem kiz kardesime mı dedi bana mı dedi?vericem dedi yanımdaki erkeğe abi dedi bana bakmadi
Sendenmi diğer çocuktanmı , security gaymi?Yazdıklarıma göre çocuk hoşlanıyor mu hoslanmiyormu? Sürekli baktım cocuga
Tavuklar cıcek acmış ellerinde poğaça
Madem yuzme bılmıyordun, niye cıktın agaca
Alakaya maydanoz, bu me bicim lacivert
Ben seni çok özledim, yasasın cumhuriyet