Kızdan hoşlanmadımi ? Kızın hoşlandığını anladimi?

YKS Türkçe paragraf sorusu gibi🙈
Bence fizik soruyor. Einstein'in görelilik kuramıyla ilgili birşeyler soruyor ama ben anlamadım

Yazdıklarıma göre çocuk hoşlanıyor mu hoslanmiyormu? Sürekli baktım cocuga

Çocuğa başlıktaki gibi kendin olarak değil 3. tekil şahıs olarak baktıysan hoşlanmıyo bence. Kendinden niye "o kız" olarak bahsediyorsun manyak mısın

Benim dolap anahtarını napacan dedi
Benin ve odamda kaldığım kızın dolabinin anahtarını istedim napacan dedi
Yazdıklarıma göre çocuk hoşlanıyor mu hoslanmiyormu? Sürekli baktım cocuga
İgne sırasında vurulmaya hazırlanırken iyi bir kıza benziyor dedi
Hoşlanmıyor adam işini yapmaya çalışıyor.
"Iyi bir kıza benziyor." cümlesinin hoşlanma belirtisi olduğunu sanmam.

Ben de benzettim de onun bir yüksek sevdası yok muydu? Uçurum, balkon arayıp duruyordu sanki.

İğne vurmaya hazırlanırken iyi bi kıza benziyor dedi benim sonum ne olacak dedim Allah bilir dedi bana bakmayarak hemşire bankosundaydim eliyle git git yaptı sonra Zehra kardeşin ariyo dedi Zehra günaydın bana doğru kalk kahvaltını yap dedi dolabın anahtarını istedim napacan dedi bi akşam Zehra 9 da ilacın var mı dedi bende elimle yok dedim oda eliyle yat dedi. Günaydın dedi odaya içeri girerek bana baktı ben baktım ona sürekli ilk karşılıyordu ben afra tafta yaptım o cool davrandi sonda çıkışta kirmizi bi tokam vardı dedim kız kardesimde vardi yanımda vericem kiz kardesime mı dedi bana mı dedi?vericem dedi yanımdaki erkeğe abi dedi bana bakmadi
Ya aslında ben anladım ne demeye çalıştığınızı. Sadece noktalama işareti kullanmadığınız için zor anlaşılıyor.

Türkçe mealini yazıyorum arkadaşlar,
Konu sahini hasta. Hastahane de yatıyor adı da Zehra. Zehra güvenlik görevlisinden hoşlanmış
İğne vurulmak için beklerken adamla karşılaşıp sanırım sohbet etmişler biraz. Adama benim sonum ne olacak demiş(muhtemelen hastalığı ağır) Allah bilir demiş ona bakmayarak. Sonra iğne sırası gelince adam eliyle git git yapmış.sonra Zehra günaydın Zehra kahvaltını yaptın mı, 9 da ilaç alacak mısın gibi sorular ile kendisiyle iletişim kuruyor Bi nevi ilgileniyormuş. Ha 9 da ilacın var mı sorusuna Zehra hayır diyince odana git yat demiş adam.
Ondan sonra odasını paylaştığı kızın dolabının anahtarını istemiş bu görevliden. O da ne yapacaksın demiş ayrıca arada sırada zehraya bakıyor adam ve Zehra sizce benden hoşlanıyor mu diye soruyor.
Kırmızı toka mevzusunu çeviremedim Bi.. Öyle işte
Mısır hiyerogliflerini çözenler elinize su dökemez bence. :KK9::KK53:

aa kim ki bu ben tanımıyorum
Burayi gunluk gibi kullanan ayni bu sekilde yazan degisik bir tip vardi bir ara. Sacma sapan sorular soruyordu. Mesela mehmet gunsur yakisikli mi diye bile bi konusu vardi 😂
Ayni yazim tarzi, ayni devrik cumleler. Ben direkt o dedik yani okuyunca 😄

aa kim ki bu ben tanımıyorum
Erkek icin intihar eden kiz cocugu seviyomudur ?
Erkek icin koluna siringa bosaltan intihar eden kiz cocugu seviyomudur ?
3. Katin oda balkonundan atlarsak ne olur?

Alintilamaya calistim ama insallah olmustur. O arkadasin konularindan sadece bazilari bunlar.
O da surekli kendinden 3. Kisi olarak bahsediyordu.

Sen de ona git deseydin baksaydı bakmasaydın deseydi zehra tokan bu mu evet deseydin bakmasaydın yanındaki abi deseydi ver bana bakmadı mı deseydin deseydi abi bakmadı elimle bak dedim eliyle dedim deseydi hastane ağlasaydı biz bunları dinazorla anlattık deseydin

Kimse seni anlamıyor Zehra benim omzumda ağlayabilirsin.
Çok iyi. Çok güldüm buna. Emzirirken kahkaha atınca kızım uyandı.
Best of kk

Alintilamaya calistim ama insallah olmustur. O arkadasin konularindan sadece bazilari bunlar.
O da surekli kendinden 3. Kisi olarak bahsediyordu.
Hmm bana çok yaşanmışlıkları olan ve hafif akli melekelerini kaybetmiş biri gibi geldi dalga geçmesek iyi olacak sanırım..

Hmm bana çok yaşanmışlıkları olan ve hafif akli melekelerini kaybetmiş biri gibi geldi dalga geçmesek iyi olacak sanırım..
Ben de nehir icin boyle dusunmustum. Normal degilbu halleri bence. Tedavi ol denmisti o hesabindan yazarken. Belki de su an tedavi goruyordur. Bilemedim. Dalga gecmemek bence de en dogrusu. 👍

Back
X