Kızdı suratıma kapattı telefonu..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Arkadaşlar nişanlımla alacağımız mobilyaları beğendik gidip sipariş vermesi kaldı,bugün babama söyledim yarın gidelim diye oda yarın olmaz dedi nişanlım diyorki hep birlikte gidicez almaya annelerde görsün eşyaları diye benim babamda cümbür cemaat gitmek istemiyor sadece nişanlım gelsin istiyor bunu nişanlıma söyledim öyle şeymi olur ayrı gayrı dedi bende cümbür cemaat istemiyorum dedim o zaman ikimiz gidelim dedi bende olmaz babamlar vericek parasını sonuçta dedim öyle kızdı kapattı telefonu inanılmaz gerildim şu eşya işlerinden,şimdi mesaj atmış ben gelmiyorum kendiniz gidin alın diye

bız esyaları esımle ıkımız gıttık begendık aldık
sonucta ıkımız yasıcaz
annem begense ne begenmese ne
eskıde kaldı artık onlar
Gezme işini ikimiz yaptık zaten seçene kadar canımız çıktı diyebilirim,şimdi gidip sadece alıncak hep birlikte gitcekmişiz ailelerde görsünmüş

Iyi de zaten seçti iseniz görmelerine ne gerek var

Benim ailem olsun senin ailen olmasın fikri hatalı deplasman gibi hisseder insan

Siz beğenmişsiniz sonuçta yarın annem beğenmedim dese almayalım nişanlın nasıl olmaz diyecek anne babana

Gidin alın işte parayı baban verecekse de sana veriyor beğenmese almayacak mı ya da Kv pembe değil mürdüm alalım deyince o mu alınacak

Bu sefer konu içeriğiyle hayal kırıklığına uğrattın bizi home.

Nişanlının talebini çok da abes bulmadım (cümbür cemaat değilse tabi) aileleri tamamen dışarıda tutmamak istemiştir belki de. Ben evlenirken zamanımız çok kısıtlıydı, eşyaları eski eşimle ikimiz gidip seçip almıştık sonra ailelerimiz biraz gönül koymuştu bu kadar da başına buyruk olmasanız keşke diye. Ha ben hala iyi ettiğimi düşünüyorum ama aileler de ucundan dahil olmak ister sonuçta abartmamak kaydıyla gönüllerini yapmak lazım. Bir de babam parasını ödeyecek muhabbeti ayıp olmuş parayı veren düdüğü çalar der gibi.

2 tarafın aynı anda bulunmasına gerek yok bence.Daha önce bir mağaza önünde ev eşyasına 2 ailede gelen nişanlı çiftin kavgasına denk geldim.Kızın annesi nerede ucuz var onu beğeniyorsunuz diye çıkıştı,damat annesi de Ona kızdı ötesi eşya ,ileride en iyilerini kendileri alsınlar ,benim gücüm buna yetiyor diye.Sonucunda kızın babası kızını kolundan çekti,yok size kız falan diye zorla götürdü kızını.Eğer 2 taraf birbiriyle çok fazla anlaşamıyorsa beraber gidilmemesinden yanayım.Hem alınan eşyalara muhalefet ediliyor,hem de arada tatsızlıklar yaşanıyor.

Aslında yemek odasını ve yatak odasını aynı yerden beğendik,aynı yere ayrı ayrı bidahamı gidicez gitmişken hepsini sipariş verelim diyor haklı o konuda ama babam bizbize gidelim istiyor arada kaldım bende

Şey gibi görünmüş parayı biz vericez zaten sizinkiler neden gelsin ki gibi kırıcı

Yok aileler hiçbişeye karışmıcak o konuda herkes kendi ailesiyle anlaştı ama görsünlermiş ayrı gayrı olmazmış

Esya alinir yerlesir evde bakilir yahu magazada baksalar ne bakmasalar ne. Sizin babanizin gitmesi de sacma. Versin parasini alin gelin. Biz sahsen damat alisverislerini oyle yaptik.

Şimdi kendimi yerine koyuyorum ne kendi ailemi ne eşimin ailesini götürmezdim fakat aldıklarımın fotoğrafını çeker annelere gösterirdim uzun uzun da anlatırdım şunu şöyle aldık bunu böyle yaptık diye. Bilmek isterler ya da merak ederler sonuçta, hem de gönülleri olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…