- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Kesinlikle çok iyi anlamışsın beni,babamlar salonu almaya gelmek istemiyolar ne işleri varBence yanlış bir şey dememişsin.
Babamlar vericek parasını demek şu şekilde anladım. Yani adam ödemek için geliyor. Belki pazarlık yapıcak. Ödeme şeklini ayarlayacak kendine göre. Beğenmeye gelmiyor ki.
Eğer onun ailesinin alacağı esyalara kendi aileni sokmuyorsan, yine siz beğenip. Ödemek için geliyorlarsa yanınızda çok doğru.
Bir kıskançlık vakası değil. Ve seni haklı buldum. Oyumu *arama sen de küs * şıkkından yana kullanıyorum
Nerden aldınız yatak odasınıAslında yemek odasını ve yatak odasını aynı yerden beğendik,aynı yere ayrı ayrı bidahamı gidicez gitmişken hepsini sipariş verelim diyor haklı o konuda ama babam bizbize gidelim istiyor arada kaldım bende
Kesinlikle katiliyorum. Ya aynısını onlar yapsa nolurdu? Siz ne düşünürdünüz. ?Nasıl yani seninkiler gelmesin ama benimkiler gelsin çünkü para bizde çok kabasiniz ailecek ben olsam daha seni hayatta aramam kız yok sanki
canım kesinlikle hiçbir alışverişe kalabalık gitmeni tavsiye etmem o zaman her kafadan Bir ses çıkıyor en güzeli eşinle gitmek düğün öncesi olur böyle şeyler takılmayın tadını çıkarın biz eşimle keşke o zamanların tadını çıkarsaydık diye pişmanlık duyuyoruz :)Arkadaşlar nişanlımla alacağımız mobilyaları beğendik gidip sipariş vermesi kaldı,bugün babama söyledim yarın gidelim diye oda yarın olmaz dedi nişanlım diyorki hep birlikte gidicez almaya annelerde görsün eşyaları diye benim babamda cümbür cemaat gitmek istemiyor sadece nişanlım gelsin istiyor bunu nişanlıma söyledim öyle şeymi olur ayrı gayrı dedi bende cümbür cemaat istemiyorum dedim o zaman ikimiz gidelim dedi bende olmaz babamlar vericek parasını sonuçta dedim öyle kızdı kapattı telefonu inanılmaz gerildim şu eşya işlerinden,şimdi mesaj atmış ben gelmiyorum kendiniz gidin alın diye
Nasıl yani seninkiler gelmesin ama benimkiler gelsin çünkü para bizde çok kabasiniz ailecek ben olsam daha seni hayatta aramam kız yok sanki
Ada'm haklı ya ikiniz gidin yada iki tarafında ailesi gelsin öyle saçma iş mi olurArkadaşlar nişanlımla alacağımız mobilyaları beğendik gidip sipariş vermesi kaldı,bugün babama söyledim yarın gidelim diye oda yarın olmaz dedi nişanlım diyorki hep birlikte gidicez almaya annelerde görsün eşyaları diye benim babamda cümbür cemaat gitmek istemiyor sadece nişanlım gelsin istiyor bunu nişanlıma söyledim öyle şeymi olur ayrı gayrı dedi bende cümbür cemaat istemiyorum dedim o zaman ikimiz gidelim dedi bende olmaz babamlar vericek parasını sonuçta dedim öyle kızdı kapattı telefonu inanılmaz gerildim şu eşya işlerinden,şimdi mesaj atmış ben gelmiyorum kendiniz gidin alın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?