Allah kahretsin kocama mesaj atıp yanına döndüm çok büyük bir hata yaptım ailemin yanında kalmalıydım . Şimdide eşim dönmeme izin vermiyorNeden böyleyim bilemiyorum , çok çaresizim , düşünemiyorum , uyuyamıyorum, hayatımı planlıyamıyorum, yurtdışındayım ama çok yalnızım, eşimle problemlerimiz hamilelik ve doğum La iyice büyüdü , ailemin yanıma geldim ülkeme abimde boşanıyor, onunla tartışmalar yaşadık, bu değişiklik bana iyi gelmedi ve bunalıma girdim, hastaneye yatırdı ailem beni , çıktım , eşim 2 aydır 2 haftada bir kızını görme ye geldi ama beni arayıp sormadı benimle de muhattap olmak istemediğini belirtti, en son yurtdışında olmayı kabul edersem medeni boşanabileceğini Benimle ve hislerimle ilgilenmediğini muhattap olmak istemediğini yazmış , blokladım, bir deli gibi ayrılıp ailemin yakınında bir hayat kurmak istiyor, diğer yanım kocamı özlüyor , -ama kocamın yaptıklarını kabul edemiyorum, annemse kendini paralıyor, kızımla uyuyor ben kendimi iyi hissediyim diye , yardımda alıyorum ama yine de , ne yapıcağımı bilemiyorum , boşanmış anne olmayı hiç düşünmemiştim çaresizlik yaşıyorum
eşinizle bu noktaya gelmenizdeki problem ne acaba ? terapiste gittiniz miAllah kahretsin kocama mesaj atıp yanına döndüm çok büyük bir hata yaptım ailemin yanında kalmalıydım . Şimdide eşim dönmeme izin vermiyor
Allah kahretsin kocama mesaj atıp yanına döndüm çok büyük bir hata yaptım ailemin yanında kalmalıydım . Şimdide eşim dönmeme izin vermiyor
Allah kahretsin kocama mesaj atıp yanına döndüm çok büyük bir hata yaptım ailemin yanında kalmalıydım . Şimdide eşim dönmeme izin vermiyor
Türkiye yi çok özlüyorum annemi babamı, ülkemi kendimi kendi dilimde ifade etmeyi , eşime söylediğim an 30-40 yıl burada olmayı göze alamıyorsan mahkemeye gidelim diyor , mahkemede haklarımı arıyacağım ve kızımın burda kalmasını talep ediceğini söylüyor , kızım babasını seviyor ama yabancı olduğum bir kültürle büyüyecek olması burada herkes esrar kullanıyor bu arada Türkiye de beni ağır depresyon atağıyla hastaneye kaldırdılar burada. Da devam etti kendimi kötü hissetmem , doktora gittim iyi bir teşhis için yine hastaneye yatırmak istiyor işverinimde benim iş için doğru insan olduğuma inanmadığını başka bir iş aramamı önerdiğini söylüyor sıkışıp kaldım intiharı bile düşünüyorum , daha kızımın ufacık hallerinde probleri çözemiyorum büyüdükçe ben yapıcağımNapıyor size kocanız? Neden dönmek istiyorsunuz?
Türkiye yi çok özlüyorum annemi babamı, ülkemi kendimi kendi dilimde ifade etmeyi , eşime söylediğim an 30-40 yıl burada olmayı göze alamıyorsan mahkemeye gidelim diyor , mahkemede haklarımı arıyacağım ve kızımın burda kalmasını talep ediceğini söylüyor , kızım babasını seviyor ama yabancı olduğum bir kültürle büyüyecek olması burada herkes esrar kullanıyor bu arada Türkiye de beni ağır depresyon atağıyla hastaneye kaldırdılar burada. Da devam etti kendimi kötü hissetmem , doktora gittim iyi bir teşhis için yine hastaneye yatırmak istiyor işverinimde benim iş için doğru insan olduğuma inanmadığını başka bir iş aramamı önerdiğini söylüyor sıkışıp kaldım intiharı bile düşünüyorum , daha kızımın ufacık hallerinde probleri çözemiyorum büyüdükçe ben yapıcağım
Türkiyede aylarca beni aramadı ayrılabilir ve kendime yeni bir hayat kurabilirdim, yapmadım çok pişmanım beni hiç aramamasını unutamıyorum, her tartışmada aşağılıyor sen cahilsin tedavi olamıyocaksın diyeEşinizin orada yaşadığını biliyorsunuz.
Şimdi ben buralarda yapamıyorum çocuğu da alıp gidiyorum olmaz.
Esinizden şiddet görürsünüz, aldatilirsiniz, ailesi ile büyük problemler olur yani elle tutulur bir boşanma sebebi olur hadi neyse.
Ama ben ailemi özledim, dilimi kullanmak istiyorum diye memleket degistirilmez.
Çocuk babasız mi büyüsün peki siz ailenizin yanında olacaksınız diye?
Ruhsal olarak iyilesirseniz isveren sıkıntı çıkarmayı bırakacaktır. Bu şekilde verimli olamiyorsunuz demekki dile getirmiş.
İntihar düşünüyor olmanız ise yine ayni seye geliyor. Tedavi olun.
Kendinizi iyi hissetirecek ve ihtiyacınız yoksa işinize ara verin bir süre.
Sevdiğiniz şeyler yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?