Kızım 1 yaşında ama ben çok çaresizim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Türkiye ye neden gittiniz? Neden aramadi esiniz?

Neden boyle hissediyorsunuz anlamis degilim.Yabancilik cekmeniz normal, ama zamanla alisip entegre olmaniz gerekiyor.Bizde yurtdisinda sadece esimle ve 6 yasindaki kizimlayiz. Burada kapisini acacagimiz kimsemiz yok.Kizim ilerde yalniz olmasin diye hemen ikinciyi dogurdum.2 yil oldu geleli gayet alistim.Dili biraz ogrendim , dil sorunu muhakkak olacak ama isini gorebilecek kadar konusuyorsan sikinti yoktur.Esrar herkes icmiyor .Turk gencler arasinda epey yaygin.Vallahi Turkiyede bonzai icip deliriyorlar, insan oldurup taciz ediyorlar.Burada esrar icip olay cikartan gormedim.Sarhosta hic gormedim.Olaylari abartip trajedi yaratmayin.Olumlu yonden bakip hayatinizi devam ettirin.Esiniz surekli depresif ve huysuz halinizden bunaldi herhalde.

esiniz elbette ki gondermez. ben de olsam cocugumu baska memlekete gondermem.
yasal olarak bosanacaksiniz ve velayeti almayan ebeveyn icin de cocugunu belirli duzende gormesi iciin bir plan olusturacaksiniz, o zaman velayet sizde olursa da eger alip cocugunuzu gideceksiniz.

simdi ben de evliyim ve yurtdisindayim, alip cocuklari gidicem desem benim esim de hop bir dur der yani, illa bu yasadiklarinizi yasamaya gerek bile yok. Ana baba cocugunu yaninda ister.

Hala evde o adamla yasiyorum kizimla, kizimla aramda sorunlar var. , calisiyorum Parami kazaniyorum.. yardimci da var.. esim yardimciyi da manüpüle edip , benim sayginligimi düsürüyor. , yardimci Ile sorun yasiyorum , , ailemi Cok özlüyorum

Ailenizi özlüyorsanız keşke hiç evlenmeseydiniz. Madem dönmüşsünüz neden biraz emek vermiyorsunuz? Aylık dergiler alın okuyun, oradaki hayatı sevmeye çalışın ve iyi yanlarını keşfedin, kızınızla eğleneceğiniz yerlere gidin. Arkadaş edinin, bulunduğunuz ülkenin mimari eserlerini müzelerin gezin. Eşinizin size saygı duymasını sağlayın hatta öyle bir duruma gelin ki sizin yanınızda sönük kalsın kültürel açıdan.

Sizi tutup adam gibi bil silkelemek lazim kendinize gelmeniz icin . ben acikcasi esiniz icin uzuldum cok zor sizin gibi tiplerle ugrasmak..
anlattiklarinizdn anladigim kadariyla surekli mizmizlanan huysuz bi cocuk gibisiniz ...
bi kendinize glin allah askina
kac yasindasiniz ?
evlenmeden once bilmiyormydunuz yurt disina gideceginizi
herkesin ailesi kiymetli hepimiz ozluyoruz
ama siz artik annesiniz cocugunuz var
bu kadar ozleyecektiniz neden evlendiniz ?
kusura bakmayin sadece esiniz degil hangi erkek olursa olsun omur boyu sizi pohpohlayamaz !
hic kimse kolay bi hayat yasamiyor
kimi parayla kimi parasizlikla kimi hastalikla kimi huzursuzlukla herkesin hayati kendine zor
sizin gibi kendimizi salsaydik suan yasamiyor olurduk bir cogumuz ..
esinizden ozurdileyin adam akilli konusun kendinize yeni bi sayfa acin
yeni bi baslangic yapin ...

Dünyanın sonuymus gibi yazmışsınız çocuğunuza ailenize sarılın yapabiliyorsaniz çalışın

cok fazla drametize etmiyormusunuz? beni buradan baydiniz. 1 yasindaki kizinizla nasil bir sorun yasiyorsunuz? herkes ten sikayetcisiniz. keşke disardan gorebilseniz kendinizi. hayat zaten zor, insanlar parlayan goz gulumdeyen yuz ariyor. lutfen sizi kirmak istemiyorum. silkelenip kendinize gelmeniz umudu ile yazdimm.

Nasil ? 1 Hafta önce Adam Bizim anlasmamiz mümkün degil cocuk biraz büyüsün bosanalim diyor... nasil Yeni baslangic yapiyim ? Ne yaparsam yapiyim onu affedemiyorum

Size hak veriyorum. Konu sahibinin eski konularını biliyorum daha. Adamın yerinde olsam bende bosanmak isterdim. Çünkü konu sahibi iyice tedavi olmadan sağlıklı bir evlilik yürütmek imkansız gibi. Eşinin de hataları vardır, ama konu sahibi baştan sona hep bu drama modundaydi. Keşke hiç yurtdışına evlenmeseydi. Ortada bir çocuk olması üzücü tabi.

Bosansin o zaman , Ben mi hayir diyorum?Adam Bu sorumlulugu benim üstüme atmaya calisiyor. Hamilelikten beri onun sacmaliklariyla ugrasiyorum ne hamileligimin ne bebegimin Tadini cikarabildim, habire yalniz kaldim, bosanalim dedi bosnamadi, hakaret etti

Bu arada esim sürekli türkiyeye dönücezz diye kandirdi Beni ,

o adamın seni sevdiğine inanmıyorum onu boşver artık. Açıkca belirtmiş zaten. Ve sakın bir şans vermeyi düşünme. Çünkü insanlar değişmez. Bu her kim olursa olsun değişmezler yani net birşey. İlerde çocuğunun bu tartışmalardan etkilenmemesi için ayrılmanız daha iyi olur. Kendini toparla o piskolojiden çık biran önce. bunu yapabilirsin güçlü olduğunuzun farkına varın artık. Kadınlar isterse herşeyi yapabilirler..

Hayir demediğinize göre siz açın davayı. Cok çektirdi diyorsanız ona göre avukat tutup dava açın.

Boşverin boşanın ve hayatınıza bakın.Şuan zor geliyor ancak bu duygu durumundan çıkıp toparlandığınızda oh be diyeceksiniz.

Nasil ? 1 Hafta önce Adam Bizim anlasmamiz mümkün degil cocuk biraz büyüsün bosanalim diyor... nasil Yeni baslangic yapiyim ? Ne yaparsam yapiyim onu affedemiyorum
peki sordunuzmu neden anlasmamiz mumkun degil
cocugumuz var gel bi ortak yol bulalim ben bi adim atiyorum sende bi adim at
birbirimize bi sans daha verelim demeyi dusundunuzmu ?
ve gercekten degismeyi dusunuyormusunuz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…