Türkiyede aylarca beni aramadı ayrılabilir ve kendime yeni bir hayat kurabilirdim, yapmadım çok pişmanım beni hiç aramamasını unutamıyorum, her tartışmada aşağılıyor sen cahilsin tedavi olamıyocaksın diye
Hala evde o adamla yasiyorum kizimla, kizimla aramda sorunlar var. , calisiyorum Parami kazaniyorum.. yardimci da var.. esim yardimciyi da manüpüle edip , benim sayginligimi düsürüyor. , yardimci Ile sorun yasiyorum , , ailemi Cok özlüyorumHepimiz dusunmedigimiz seyler yasayabiliyoruz.Hic birimizin hayati mukemmel degil.İnsanlar dermansiz hastaliğa yakalaniyor,kaza geciriyor,çocugunu kaybediyor vs.vs. nedir hu kadar hastanelik olacak ben anlamiyorum.Evet zor muhakkak kolay degildir.Ama hayatin sonu da degil yani.Sagliklisiniz,evladiniz var,aileniz arkanizda hayat devam ediyor.
Beni istemeyen adami ben hiç istemem,pesinden de koşmam,önüme bakarim.Çocuğuma yoğunlaşirim,bitti.
Siyrilin şu melankolik ezik ruh halinden.
Hala evde o adamla yasiyorum kizimla, kizimla aramda sorunlar var. , calisiyorum Parami kazaniyorum.. yardimci da var.. esim yardimciyi da manüpüle edip , benim sayginligimi düsürüyor. , yardimci Ile sorun yasiyorum , , ailemi Cok özlüyorum
Dünyanın sonuymus gibi yazmışsınız çocuğunuza ailenize sarılın yapabiliyorsaniz çalışınNeden böyleyim bilemiyorum , çok çaresizim , düşünemiyorum , uyuyamıyorum, hayatımı planlıyamıyorum, yurtdışındayım ama çok yalnızım, eşimle problemlerimiz hamilelik ve doğum La iyice büyüdü , ailemin yanıma geldim ülkeme abimde boşanıyor, onunla tartışmalar yaşadık, bu değişiklik bana iyi gelmedi ve bunalıma girdim, hastaneye yatırdı ailem beni , çıktım , eşim 2 aydır 2 haftada bir kızını görme ye geldi ama beni arayıp sormadı benimle de muhattap olmak istemediğini belirtti, en son yurtdışında olmayı kabul edersem medeni boşanabileceğini Benimle ve hislerimle ilgilenmediğini muhattap olmak istemediğini yazmış , blokladım, bir deli gibi ayrılıp ailemin yakınında bir hayat kurmak istiyor, diğer yanım kocamı özlüyor , -ama kocamın yaptıklarını kabul edemiyorum, annemse kendini paralıyor, kızımla uyuyor ben kendimi iyi hissediyim diye , yardımda alıyorum ama yine de , ne yapıcağımı bilemiyorum , boşanmış anne olmayı hiç düşünmemiştim çaresizlik yaşıyorum
cok fazla drametize etmiyormusunuz? beni buradan baydiniz. 1 yasindaki kizinizla nasil bir sorun yasiyorsunuz? herkes ten sikayetcisiniz. keşke disardan gorebilseniz kendinizi. hayat zaten zor, insanlar parlayan goz gulumdeyen yuz ariyor. lutfen sizi kirmak istemiyorum. silkelenip kendinize gelmeniz umudu ile yazdimm.Hala evde o adamla yasiyorum kizimla, kizimla aramda sorunlar var. , calisiyorum Parami kazaniyorum.. yardimci da var.. esim yardimciyi da manüpüle edip , benim sayginligimi düsürüyor. , yardimci Ile sorun yasiyorum , , ailemi Cok özlüyorum
Nasil ? 1 Hafta önce Adam Bizim anlasmamiz mümkün degil cocuk biraz büyüsün bosanalim diyor... nasil Yeni baslangic yapiyim ? Ne yaparsam yapiyim onu affedemiyorumSizi tutup adam gibi bil silkelemek lazim kendinize gelmeniz icin . ben acikcasi esiniz icin uzuldum cok zor sizin gibi tiplerle ugrasmak..
anlattiklarinizdn anladigim kadariyla surekli mizmizlanan huysuz bi cocuk gibisiniz ...
bi kendinize glin allah askina
kac yasindasiniz ?
evlenmeden once bilmiyormydunuz yurt disina gideceginizi
herkesin ailesi kiymetli hepimiz ozluyoruz
ama siz artik annesiniz cocugunuz var
bu kadar ozleyecektiniz neden evlendiniz ?
kusura bakmayin sadece esiniz degil hangi erkek olursa olsun omur boyu sizi pohpohlayamaz !
hic kimse kolay bi hayat yasamiyor
kimi parayla kimi parasizlikla kimi hastalikla kimi huzursuzlukla herkesin hayati kendine zor
sizin gibi kendimizi salsaydik suan yasamiyor olurduk bir cogumuz ..
esinizden ozurdileyin adam akilli konusun kendinize yeni bi sayfa acin
yeni bi baslangic yapin ...
Sizi tutup adam gibi bil silkelemek lazim kendinize gelmeniz icin . ben acikcasi esiniz icin uzuldum cok zor sizin gibi tiplerle ugrasmak..
anlattiklarinizdn anladigim kadariyla surekli mizmizlanan huysuz bi cocuk gibisiniz ...
bi kendinize glin allah askina
kac yasindasiniz ?
evlenmeden once bilmiyormydunuz yurt disina gideceginizi
herkesin ailesi kiymetli hepimiz ozluyoruz
ama siz artik annesiniz cocugunuz var
bu kadar ozleyecektiniz neden evlendiniz ?
kusura bakmayin sadece esiniz degil hangi erkek olursa olsun omur boyu sizi pohpohlayamaz !
hic kimse kolay bi hayat yasamiyor
kimi parayla kimi parasizlikla kimi hastalikla kimi huzursuzlukla herkesin hayati kendine zor
sizin gibi kendimizi salsaydik suan yasamiyor olurduk bir cogumuz ..
esinizden ozurdileyin adam akilli konusun kendinize yeni bi sayfa acin
yeni bi baslangic yapin ...
Bosansin o zaman , Ben mi hayir diyorum?Adam Bu sorumlulugu benim üstüme atmaya calisiyor. Hamilelikten beri onun sacmaliklariyla ugrasiyorum ne hamileligimin ne bebegimin Tadini cikarabildim, habire yalniz kaldim, bosanalim dedi bosnamadi, hakaret ettiSize hak veriyorum. Konu sahibinin eski konularını biliyorum daha. Adamın yerinde olsam bende bosanmak isterdim. Çünkü konu sahibi iyice tedavi olmadan sağlıklı bir evlilik yürütmek imkansız gibi. Eşinin de hataları vardır, ama konu sahibi baştan sona hep bu drama modundaydi. Keşke hiç yurtdışına evlenmeseydi. Ortada bir çocuk olması üzücü tabi.
Bu arada esim sürekli türkiyeye dönücezz diye kandirdi Beni ,Size hak veriyorum. Konu sahibinin eski konularını biliyorum daha. Adamın yerinde olsam bende bosanmak isterdim. Çünkü konu sahibi iyice tedavi olmadan sağlıklı bir evlilik yürütmek imkansız gibi. Eşinin de hataları vardır, ama konu sahibi baştan sona hep bu drama modundaydi. Keşke hiç yurtdışına evlenmeseydi. Ortada bir çocuk olması üzücü tabi.
Bosansin o zaman , Ben mi hayir diyorum?Adam Bu sorumlulugu benim üstüme atmaya calisiyor. Hamilelikten beri onun sacmaliklariyla ugrasiyorum ne hamileligimin ne bebegimin Tadini cikarabildim, habire yalniz kaldim, bosanalim dedi bosnamadi, hakaret etti
Neymis??Hiç sevmediğim huylara sahıpsınız.neden evlenıyorsunuz hıc anlamıyorum..
actim zaten Ama Maddi konular yüzünden kapandi, ve bana karsi kullaniyor bunuHayir demediğinize göre siz açın davayı. Cok çektirdi diyorsanız ona göre avukat tutup dava açın.
peki sordunuzmu neden anlasmamiz mumkun degilNasil ? 1 Hafta önce Adam Bizim anlasmamiz mümkün degil cocuk biraz büyüsün bosanalim diyor... nasil Yeni baslangic yapiyim ? Ne yaparsam yapiyim onu affedemiyorum
insan dunyanin neresine giderse gitsin kafasinida goturdugu surece ayni kalir ..Bu arada esim sürekli türkiyeye dönücezz diye kandirdi Beni ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?