Kızım babaannesiden gelmiyor

Bende çocukluğumu babannemle geçirdim. Okulun kapanacağı son hafta giderdim yanına ve okullar açılınca dönerdim. Çokta mutluydum babannemle olmaktan.
Kural konusunda ise babanne ile konuşabilirsiniz. Anne önünü alamayız ilerde vs gibi yavas yavas törpülersiniz.

Başıma gelmedi buyuk konusmayım ama bagırsada aglasada ortalıgıda yıksa yarın sabahtan itibaren gondermeyı bırakırdım. Ben gidersem gider derdim. Kayınvalidemlerlede kötu olsamda umrumda olmaz hayır artık tek gelmeyecek derdim. Bu benım hassas noktam kimseye bırakamam

Kızın babaannesi senin rolünü çalmış ben buna hiç olumlu bakmıyorum
Aramızda bir psikolog yok mu bu olayın eksik yönlerini ortaya sersin

Onun ilgisini cekecek oyunlar oynayın. Gitmek istedigi zaman da gönderin cocuklara yasak her zaman cazip gelir

Ben bunun eksisini çok gördüm. Beni de anneannem kendi çocuğu gibi sahiplenmişti anne dediğimde bile annemden önce o efendim diyordu. Annemle gideceğim zaman duygu sömürüsünun alasını yapıyordu. Çocukluğum hep vicdan azabı duyarak geçti. Anneannemin yanında olmadığımda onun üzüldüğünü bensiz hasta olduğunu düşünüyordum öyle diyordu. Annemle ilişkim çok zor ve geç kuruldu. Annem ipleri aldığında geç kalmıştı. O kopma süreci çok sancılıydi.

Evet bak bunu kv de yapıyor sırf moralim bozuk diye kızım burda kalsın mı dedi duygu somurusu yaptıgın dan adım gıbı eminim ama kızım anlamıyor bunu ne yaptıysam vazgecmıyor

Evet bak bunu kv de yapıyor sırf moralim bozuk diye kızım burda kalsın mı dedi duygu somurusu yaptıgın dan adım gıbı eminim ama kızım anlamıyor bunu ne yaptıysam vazgecmıyor
En çok zarar gören ben olmuştum. Sonrasında da anne kız ilişkimiz zarar gördü. Ben bu kadarini diyim siz yapacağınızı bilirsiniz

siz de gidin kizinizin yaninda. gece kalmak istediginde de onunla kalip onun yaninda uyuyun. sizle daha cok vakit gecirsin.

Ay onlara da yapmalarını istemediğin şeyleri söyledikçe inatlarına daha da çok yapıyorlar
Valla ben şuan hamileyim şimdiden söylüyorum hem kendi aileme hem de eşimin ailesine üstelik biz her ikisiyle de farklı şehirlerde yaşıyoruz. Yani kesinlikle müsaade etmem benim kurallarimi cignemelerine

Kusuruma bakmayın yanlış anladıysam da şimdiden özür diliyorum güven olmaz diye bahsettiğiniz şey eşinizin babası yani kızınızın dedesi ? Benim anlamadığım kayınpederinize ne acıdan güven olmaz diyebiliyorsunuz ??

Valla ben şuan hamileyim şimdiden söylüyorum hem kendi aileme hem de eşimin ailesine üstelik biz her ikisiyle de farklı şehirlerde yaşıyoruz. Yani kesinlikle müsaade etmem benim kurallarimi cignemelerine
Farklı şehirlerde yaşadığınız için şanslısınız yoksa gerçekten inadına yapıyolar
anne baba değil ama
kv kp yapıyo bu muzurlugu

Guvenmıyorum burada bile neler okuyoruz kımse kızımı benden ıyı koruyamaz

Hem dusunce olarak aklıma geliyor yoksa kızımın dedesine sapık muamelesi yapmıyorum

Annem biz bir yerde kalmak istersek izin vermezdi. Herkes aksam ezaniyla evine gelecek derdi. Cok aglardik. Ben aglayacagima siz aglayin derdi. Anneanne dede bile olsa kalmazdik annemsiz babamsiz. Anne olunca anladim. Insan gozunden sakiniyor cocugunu. Gondermeyin bosverin. Aglasin. Alisacak. Onun bir evi var. 5 yasinda bir cocuk bunu anlayabilir. Ben sevmiyorum oyle baska evlerde kalinmasini. Sert bir uyari lazim. Kaynana kp.e de

Guvenmıyorum burada bile neler okuyoruz kımse kızımı benden ıyı koruyamaz
Tabiki evladınızı sizden daha iyi hiç kimse koruyamaz ama en azından bu durumu eşinize anlatın ortak bir yol bulun babaanneyi dedeyi de alın konusun yoksa çocuk eve hiç gelmek istemez ve bu da büyük bi sorun gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…