- 21 Şubat 2016
- 2.975
- 7.495
- 158
- Konu Sahibi Samire tmv
-
+1Annenle git kızım,bize yine gelirsin demek çok zor,senin evin annenle babanla yaşadığın yer derlerse mazallah oluverirler. Bugün herkesten nefret ediyorum. Senin kp ve kvdende.
Bu daha çok içime sindi,gitmeyecem. Haklısın. Bayramda da gitmeyecem.Girmek isteyen kim diyin ve çekilin köşeye işte. Bence hiç muhatap olmayın.
Dusunurum neden dusunmeyımDedesinin çocuga cinsel istismarda bulunacağını mi düşünüyorsunuz? Korkunç
Kimseye güven olmaz ne demek. O kimse mi? O onun babaannesi. Torunu onun. Anneannesi olsa da aynı şeyi söyleyecek miydiniz merak ettim.Guvenım yok diye değil de sonucta kimseyede guven olmaz diyorum
Ben babaanne olarak demedım mesela erkek kardesım var ona karsıda korucuyum kızımı korumak suç olduKimseye güven olmaz ne demek. O kimse mi? O onun babaannesi. Torunu onun. Anneannesi olsa da aynı şeyi söyleyecek miydiniz merak ettim.
Evet bak bunu kv de yapıyor sırf moralim bozuk diye kızım burda kalsın mı dedi duygu somurusu yaptıgın dan adım gıbı eminim ama kızım anlamıyor bunu ne yaptıysam vazgecmıyorBen bunun eksisini çok gördüm. Beni de anneannem kendi çocuğu gibi sahiplenmişti anne dediğimde bile annemden önce o efendim diyordu. Annemle gideceğim zaman duygu sömürüsünun alasını yapıyordu. Çocukluğum hep vicdan azabı duyarak geçti. Anneannemin yanında olmadığımda onun üzüldüğünü bensiz hasta olduğunu düşünüyordum öyle diyordu. Annemle ilişkim çok zor ve geç kuruldu. Annem ipleri aldığında geç kalmıştı. O kopma süreci çok sancılıydi.
En çok zarar gören ben olmuştum. Sonrasında da anne kız ilişkimiz zarar gördü. Ben bu kadarini diyim siz yapacağınızı bilirsinizEvet bak bunu kv de yapıyor sırf moralim bozuk diye kızım burda kalsın mı dedi duygu somurusu yaptıgın dan adım gıbı eminim ama kızım anlamıyor bunu ne yaptıysam vazgecmıyor
Valla ben şuan hamileyim şimdiden söylüyorum hem kendi aileme hem de eşimin ailesine üstelik biz her ikisiyle de farklı şehirlerde yaşıyoruz. Yani kesinlikle müsaade etmem benim kurallarimi cignemelerineAy onlara da yapmalarını istemediğin şeyleri söyledikçe inatlarına daha da çok yapıyorlar
Kusuruma bakmayın yanlış anladıysam da şimdiden özür diliyorum güven olmaz diye bahsettiğiniz şey eşinizin babası yani kızınızın dedesi ? Benim anlamadığım kayınpederinize ne acıdan güven olmaz diyebiliyorsunuz ??İyi aksamlar sevgili kk, derdim başlıkta olduğu gibi kızım 5 yaşında aile apartmanında oturuyoruz kızım babaannesinı çok seviyor aynı şekilde babaannesinede onu ama eve gelmek istemiyor babaannesı her dediği yaptığı için eve gelince kurallara uymuyor. Kural dedıgım şeylerde kendisinin yapması gereken şeyler ayakkabısı giymesi tuvaletten çıkarken elbisesini giymesi gibi babaannesı yaptıgı için yapmıyor.
Bir de arkadaşlar kızım bazen orada uyuyor aklıma kötü kötü seyler geliyor dedesinin yanında uyuyor azonce de kv İstanbula gitti kızım yıne gelmedi çağırdım tuvalette dedı kp guven olmaz diye kızımı korumak istiyorum ama kızım eve gelince aglıyor sabah kalkar kalkmaz baba anneme gıdecem dıye ağlıyor bir gün göndermesem ıkıncı gün kendileri çagırıyorlar biz sensiz sıkılıyoruz dıye, ne yapabilirim. yalvardım herseyı yaptım gezelim senınle kızım parka gidelim senınle alısverıs yapalım diyorum yok ben babaannem de duracağım diyor ağlıyor.
Farklı şehirlerde yaşadığınız için şanslısınız yoksa gerçekten inadına yapıyolarValla ben şuan hamileyim şimdiden söylüyorum hem kendi aileme hem de eşimin ailesine üstelik biz her ikisiyle de farklı şehirlerde yaşıyoruz. Yani kesinlikle müsaade etmem benim kurallarimi cignemelerine
Guvenmıyorum burada bile neler okuyoruz kımse kızımı benden ıyı koruyamazKusuruma bakmayın yanlış anladıysam da şimdiden özür diliyorum güven olmaz diye bahsettiğiniz şey eşinizin babası yani kızınızın dedesi ? Benim anlamadığım kayınpederinize ne acıdan güven olmaz diyebiliyorsunuz ??
Hem dusunce olarak aklıma geliyor yoksa kızımın dedesine sapık muamelesi yapmıyorumKusuruma bakmayın yanlış anladıysam da şimdiden özür diliyorum güven olmaz diye bahsettiğiniz şey eşinizin babası yani kızınızın dedesi ? Benim anlamadığım kayınpederinize ne acıdan güven olmaz diyebiliyorsunuz ??
Tabiki evladınızı sizden daha iyi hiç kimse koruyamaz ama en azından bu durumu eşinize anlatın ortak bir yol bulun babaanneyi dedeyi de alın konusun yoksa çocuk eve hiç gelmek istemez ve bu da büyük bi sorun gerçektenGuvenmıyorum burada bile neler okuyoruz kımse kızımı benden ıyı koruyamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?