- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.953
- 158
- 40
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Evet en ufak bi şüphemiz olmadı bugüne dek.
Ama israrla son 3 gundur soyluyor.Bir yanim çocuk yalan soylemez diyor diger yanim severkenmi incitti acaba diyor.
asla gelmesin,onu istemiyorum diyor.Eskiden tatillerde aramami isterdi özlerdi.Kafam epey karişik
Ortalığı birbirine katmadan önce kameralara baksaydınız öğretmeni itham etmemiş olurdunuzBenim kızım da 3 yaşa doğru okulda dayak yediğini iddia etti.
Ortalığı birbirine kattık.
Kameralara baktık, bir şey çıkmadı. Öğretmeni falan da iyi kızdı ama insan şüpheye düşüyor.
Sonradan sonraya derdi belli oldu. Öğretmenini çağırdığı anda bakmamış, o da ona kızdığı için öyle söylemiş.
3 yaş civarı gerçekten korkunç yalan söylüyorlar. Kızım daha geçen gün babam anneme tekme attı, annem de babamı balkondan attı falan diyordu babaanneme. Kadıncağız hala kendine gelemedi.
Benm kızım bakıcı dan şiddet gördü hemen ikinci gün anladım tavırlarından sürekli bana sarılıyor lavaboya bile benmlr geliyor gece çığlık atarak uyanıyor... Eğer bakıcınz vursaydı o gün anlardınz kıznzn tavırlarından uzun süre sonra söylemezdi.. O gün gitmek istemz ağlardı.. Ama yine de kıznz istemiyorsa yolunuzu ayırınBariz çocuk annanesi baksın diye uydurmuş işte. Ama zaten başka yere taşınacakmışsınız, sebebi bu olur. Bence hiç bişey diyip kızın moralini bozmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?