- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Oğlum 3 3.5 yaşlarındaydı, asla onun yanında aile içi sorunları konuşup kişilere karşı doldurmam, yansıtmam kin ve nefretle büyümemesi için. Bigün ailece kahvaltı ederken dede annem sizi hiç sevmiyor demesin mi kayınpederime şok olmuştumOlmamış bir şeyi olmuş gibi gosterebilirler o yastakiler. Ornegin yegenim 3 yasindayken teyzem tokat atti demisti ki asla söz konusu bile degil
Son üç gündür öyle daraldım ki düşünmekten.
Bilenler bilir bakıcı ablamız ile olan geçimimizi.Evimizin kızı gibiydi.Oda kızıma çok düşkündür.
Hiç bir sorun yaşamadık.
Kızım onu çok seviyordu.
Korornadan sonra okul kapanmasına rağmen işinden etmedim.(öğretmenim)
Hep gözümün önünde bakıyordu son 3 aydır.Bazen aşagı parka indirirdi.
Şimdi biz yasaklar kalkınca ailemin yanına geldik.
Anane dede görünce yanlarından ayrılmak istemiyor.
Ve şuan nerdeyse 3 yaşına girecek.
Son 3 gündür "anne abla artık gelmesin,onu sevmiyorum,böyle bacağıma vurdu o"diyor.
Şakamı yaptı kızım diyorum hayır gerçekten vurdu diyor.
Ve 3 gündür hergün bunu söylüyor.
Ama işin garip yanı;
biz 1 aydır annemlerdeyiz.
Neden son 3 gündür söylüyor.
Bana,anne sen okula gidince anaannem baksın bana diyor.
Şimdi bakıcıma tekrar güvenip yola devam edemeyeceğim(zaten tayin isteyeceğiz) ama bunca emekten sonra ciddi anlamda ona manevi anne olmuştum,böyle bişey yaptıysa ne yapacağim.
geldiğimden beri arar sorar,kizimi çok özler.
Ama içimden gelmiyor artik onunla gorusmek.
Sizce kizim ruyasinda gormus olabilirmi,yada nenesi baksin diye yalan soyluyor olabilir mi?
yalan kavramini bu yasta bilemez tabi ama kaf çok karısık.
fikirlerinize ihtiyacin var
Benim oğlum da Ağustos sonunda 3 yaşını dolduracak.mart ayı basinda ben işteyken cekmecelerden birini kurcalarken görmüş eşim.icinde tornavida çivi raptiye vs var.korkmus eşim.yuttun mu bunlardan oğlum demiş.yanit: yuttum.kafayi yedik.ben işten izin aldim eşim kapmış oğlanı acilde buluştuk.solunumda sıkıntısı yok ağrı sancı aglama yok ama yuttum dedi durdu.kovid de yeni başlamış röntgen için giremedikk içeri.velhasil kontrol edip durduk.karnin boğazın ağrıyor mu dedik ağrıyor dedi.baktik ne sorsak korkutan cevaplar aliyoruZ burnun kasiniyor mu ayağın kaşınıyor mu alın ağrıyor mi diye devam ettik hepsi: ağrıyor kasıniyor.yani bu dönem biraz tehlikeli.soyledikleri güvenilir olmayabiliyor.anane dede baksın diye des sizin kız bakıcıya kumpas kurmuş olabilir.cok travmaatik düzeyde şiddet gorseydi anında ispiyonlardi emin olunSon üç gündür öyle daraldım ki düşünmekten.
Bilenler bilir bakıcı ablamız ile olan geçimimizi.Evimizin kızı gibiydi.Oda kızıma çok düşkündür.
Hiç bir sorun yaşamadık.
Kızım onu çok seviyordu.
Son 3 gündür "anne abla artık gelmesin,onu sevmiyorum,böyle bacağıma vurdu o"diyor.
Ama işin garip yanı;
Şimdi bakıcıma tekrar güvenip yola devam edemeyeceğim(zaten tayin isteyeceğiz) ama bunca emekten sonra ciddi anlamda ona manevi anne olmuştum,böyle bişey yaptıysa ne yapacağim.
Sizce kizim ruyasinda gormus olabilirmi,yada nenesi baksin diye yalan soyluyor olabilir mi?
Kamera alın çocuğunuzun bulunduğu odaya2 senedir bizimle,en ufak şüphe duyacağim bi durum yaaamadim,kizim o godince gitmesin diye aglardi dune kadar
Tam o yaşlarda oğlumda rüya görüp günlerce anneannem beni dövdü diyordu sonra baktım benim için de diyor sen beni dovdun ya diyor çocuk ama yok öyle bir sey. Tabi bakıcı olunca zor bir durumdasiniz fakat 1 ayın son 3 günü diyorsa muhtemelen ruyadirSon üç gündür öyle daraldım ki düşünmekten.
Hiç bir sorun yaşamadık.
Kızım onu çok seviyordu.
Ama işin garip yanı;
Ayy çokk güldüm yaaa gece geceBenim kızım da 3 yaşa doğru okulda dayak yediğini iddia etti.
Ortalığı birbirine kattık.
Kameralara baktık, bir şey çıkmadı. Öğretmeni falan da iyi kızdı ama insan şüpheye düşüyor.
Sonradan sonraya derdi belli oldu. Öğretmenini çağırdığı anda bakmamış, o da ona kızdığı için öyle söylemiş.
3 yaş civarı gerçekten korkunç yalan söylüyorlar. Kızım daha geçen gün babam anneme tekme attı, annem de babamı balkondan attı falan diyordu babaanneme. Kadıncağız hala kendine gelemedi.
3 yaşındaki çocuk vuran kıran birini gormediyse " vurdu " diye yalan atmaz.
Buradaki mesajlara çok şaşırdım , 3 yaşındaki çocuk vurmaktan ne anlasın gormediyse , konusulmadiysa yanında.
Sizinki 5 yaşına gelince senaryo yazar bence MaşAllah Aşlah bağışlasın bu aradaBenim kızım da 3 yaşa doğru okulda dayak yediğini iddia etti.
Ortalığı birbirine kattık.
Kameralara baktık, bir şey çıkmadı. Öğretmeni falan da iyi kızdı ama insan şüpheye düşüyor.
Sonradan sonraya derdi belli oldu. Öğretmenini çağırdığı anda bakmamış, o da ona kızdığı için öyle söylemiş.
3 yaş civarı gerçekten korkunç yalan söylüyorlar. Kızım daha geçen gün babam anneme tekme attı, annem de babamı balkondan attı falan diyordu babaanneme. Kadıncağız hala kendine gelemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?