Kızım bakıcı ablam bana vurdu diyor

Olmamış bir şeyi olmuş gibi gosterebilirler o yastakiler. Ornegin yegenim 3 yasindayken teyzem tokat atti demisti ki asla söz konusu bile degil
Oğlum 3 3.5 yaşlarındaydı, asla onun yanında aile içi sorunları konuşup kişilere karşı doldurmam, yansıtmam kin ve nefretle büyümemesi için. Bigün ailece kahvaltı ederken dede annem sizi hiç sevmiyor demesin mi kayınpederime şok olmuştum asla öyle bi şey konuşmadık, oğlum ne zaman söyledim öyle bi şey yok dememe rağmen söyledin işte sevmiyorum dedin diye tutturdu. Yani demem o ki olabiliyor böyle şeyler, fakat siz karşınızdakine de sonsuz güvenmeyin doğruyu da söylğyor olabilir kızınız.

Nedense bana anneniz çocuğunuza kendi bakmak istiyor ve bu sebeple böyle bir durum oluşmuş gibi geldi. Yanlış anlamayın lütfen ama konunuzu okurken aklımdan ilk geçen şey bu oldu. Yani anneniz bakmak için kızınızı böyle tembihlemiş falan olabilir mi?

şu noktada kesin yargıya varamazsınız. vurmuş da olabilir, vurmamış da.

Benim oğlum da Ağustos sonunda 3 yaşını dolduracak.mart ayı basinda ben işteyken cekmecelerden birini kurcalarken görmüş eşim.icinde tornavida çivi raptiye vs var.korkmus eşim.yuttun mu bunlardan oğlum demiş.yanit: yuttum.kafayi yedik.ben işten izin aldim eşim kapmış oğlanı acilde buluştuk.solunumda sıkıntısı yok ağrı sancı aglama yok ama yuttum dedi durdu.kovid de yeni başlamış röntgen için giremedikk içeri.velhasil kontrol edip durduk.karnin boğazın ağrıyor mu dedik ağrıyor dedi.baktik ne sorsak korkutan cevaplar aliyoruZ burnun kasiniyor mu ayağın kaşınıyor mu alın ağrıyor mi diye devam ettik hepsi: ağrıyor kasıniyor.yani bu dönem biraz tehlikeli.soyledikleri güvenilir olmayabiliyor.anane dede baksın diye des sizin kız bakıcıya kumpas kurmuş olabilir.cok travmaatik düzeyde şiddet gorseydi anında ispiyonlardi emin olunogluma pandemiden dolayı eşim bakiyor.babami sevmicem deyip babamla uyucamla sonlaniyor hergunumuz.zaten az kalmış bakicidab ayrilmaniza bence icinizi daraltmayin

Ben olsaydım çocuğum yalanmi söyledi bakıcı abla şakamı yaptı diye düşünmezdim.bikere içim rahat etmezdi artık.benxe bakıcı abla ya yol görünmeli.bende iki çocuğa baktım çocuklar özellikle küçüğü bana bayilirdi çok severdi annesiyle nereye gitseler benimde onlarla gelmemi isterdi meleğim :) bugün olsun anneleri bana böyle bişi söylemedi çocuklarda aynı sekil

Tam o yaşlarda oğlumda rüya görüp günlerce anneannem beni dövdü diyordu sonra baktım benim için de diyor sen beni dovdun ya diyor çocuk ama yok öyle bir sey. Tabi bakıcı olunca zor bir durumdasiniz fakat 1 ayın son 3 günü diyorsa muhtemelen ruyadir

Aklı sıra bakıcıyı kötüleyip anneanne yanından ayrılmayacak. Oğlum da yapıyor aynısını. 3 yaşından beri beni anneme, anneme beni kötülüyor Yakın zamanda babaannesi yakınımıza taşındı, bazen onunla kalıyor. Eşim almaya gittiğinde ortalığı yıkmış babannemde kalıcam diye. Dün de annemdeydi, diyormuş ki babannem bana hep bağırıyor. Muhtemelen annemle beni de ona kötülüyordur. Çocuklar istedikleri olsun diye bazen böyle şeyler yapabiliyorlar.

Oğlum 3 bucuk yaşındaydı.bigun öğretmeni aradi.sizinle ozel olarak görüşmek istiyorum diye.kalltim apar topar gittim.kadincagiz evde bi problem mi var dedi.sasirdim hayır yok dedim.meger benim sıpa babam annemide benide dövüyor.bikeresinde anneme bi vurdu annemin burnu kanadi hastaneye gitti diye anlatmista anlatmış.sok olmuştum.esimde değil dövmek sesini dahi yulseltmez.yani cocuklar bunu yapabiliyor.anneanneden ayrılmak istemiyor kuzu bellli...

Arkadaşımın çocuğu bakıcının dövdüğünü söylemişti. Ama evde kamera varmış. Tabi çocuk bunu idrak edecek yaşta değil. Arkadaşım baya bir araştırdı kamera kayıtlarına falan baktı. Öyle bir şey bulamadı. Sonrasında bakıcı için bana yemek vermiyor demiş. Yine kayıtlara baktığında bakıcının yemek yedirme çabalarını falan görmüş. Bana şunu demişti. Kamera taktırırken bakıcıdan çocuğu korumayı düşünüyordum. Ama bu sayede bakıcıyı çocuğumdan korumuş oldum.
Bence bir süre gözlemleyin. Hemen yargıya varmayın.

Ayy çokk güldüm yaaa gece gece

Yani 2 yıl.hic bı zama. Böyle.birsey söz konusu olmamışsa ve bı anda böyle.nirsey okmusssa belki çocuğunuz annaesi yanında kalmak istediği için böyle söylemiş olabilir on yargılı yaklaşmayın belki de vurmamistir rüyasında görmüş olabilir

Bu yaşlardaki çocuklar çok yalan konuşuyor...yeğenim 2 yaşındayken ve tek tük konuşuyorken kalemle evin duvarlarını çizmiş. Ama her yeri .

Babası da videoya çekerek soruyor. Defne bu duvarların hali nedir böyle kim çizdi buraları diyor.

Bizim defnesyon cadısı da "nonnu çizdi" diyor.

Nonnu dediği de ben oluyorum

Neyse ki aramizda 350 km mesafe var da aklandım

Kızınız yalan söylüyor olabilir. Ki büyük olasılıkla da yalan söylüyor.

Ama madem ki tayincisiniz. Bakıcınız ile yollarınızı ayırın. Ve bu ayrılığın sebebi tayinci olmanız olsun.

Güzel ayrılın. Helalleşin.

3 yaşındaki çocuk vuran kıran birini gormediyse " vurdu " diye yalan atmaz.

Buradaki mesajlara çok şaşırdım , 3 yaşındaki çocuk vurmaktan ne anlasın gormediyse , konusulmadiysa yanında.

Benim böyle bir anım var.
Ben o yaşlardayken yatılı bakıcımız vardı. Hayal meyal hatırlıyorum, bizim odada oyun oynuyorduk. Sonra ne yaptım hatırlamıyorum ama sinirlendi ve birden hafif bir tokat attı bana. Benim için hiç problem yoktu çünkü yaptığı şeyin kötü bir şey olduğunu bilmiyordum.
O panik yapıp "nolur annene söyleme, özür dilerim" falan dedi, ben o zaman anladım kötü bir şey yaptığını. Ve tabii ki topuklarımı totoma vura vura koşup anneme söyledim

Ama çocuk bir yerden duymuş ve yalan söylüyor da olabilir.
Çünkü ben bu bakıcı olayından sonra kardeşimin elini tutarak kendime vurdurup "anne kardeşim bana vurdu" demişim. Çocuk vurma olayını bir yerden durup, benim kardeşimden kurtulmak istediğim gibi bakıcısından kurtulmak istemiş olabilir

Cocuklarla ilgili bir işte çalisiyor olsaydim kamerasiz asla calismazdim. Hatir için bile kimsenin cocuguna 1 saat dahi bakmam.
Acayip yalanci cocuklar var.
Bana yalan gibi geldi bu konudakide, oyle bir olay olsa çoktan soylerdi veya nedenlerini anlatirdi bir şekilde.

Sizinki 5 yaşına gelince senaryo yazar bence MaşAllah Aşlah bağışlasın bu arada

Siz nedenlerini ve oluş tarzını ısrarla sorun hani oyun oynarken falan bi şekilde açıklığa kavuşturun yazık yapmadıysada kızın günahını almış olmayın..

konu sahibi, umarım öyle bir şey yoktur da ufaklık dikkat çekmeye çalışmıştır burada yazılanlar gibi.

yalnız yorumları dehşete düşerek okudum. yeğenim falan da olmadığı için çok uzağım çocuk konularına.
aile planlaması için bu konudaki anektodlar on numara done olmuş

Hem de öyle bir yalan söylüyorlar ki kızım da anneannesinin kendisini aç bıraktığını söyledi. Bana hiç yemek vermedi dedi daha 2 buçuk yaşında. Bence öyle bir olay olsaydı aynı gün bakıcısıyla kalmak istemezdi o gün anlatırdı. Şu an belli ki anneanneden kopmak istemiyor her dediğini yapıyorsa, bakıcıdan daha toleranslı davranıyorsa o yüzden olabilir. Bakıcıyla zaten yolları ayırmışsınız bunu kızınıza söyleyip ona göre tekrar sorabilirsiniz. Yani x artık bize gelmeyecek aslında sen de onu çok seviyordun değil mi? Gelmeyecek olmasına üzüldün mü gibi tekrar duygularını yoklayın

Bence onunla konuşup bakıcı vurduysa şikayet etmeniz gerektiğini, iyice düşünüp anlatmasını isteyin. Korkutmadan güzelce sorun. Güvende olduğunu hissettirin. Onunla oyun oynayın, rahat bir ortam yaratın.Yalan kelimesini kullanmayın. Muhtemelen doğruyu söyleyecektir. Benim yeğenimde küçük yalanlar söylüyordu, sonra şaka yaptım diyordu. Güzelce konuşursanız anlatacaktır derdini. Rüyada gördüyse gerçek sanıyorsa o zaman anlamak zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…