kızım birden..

Kalp krizi geçirirseniz doktor çağırmasınlar. Geçip karşınıza dua okusunlar. Hey Allahım ya...
Bu mesajdan bunu mu çıkardınız siz şimdi. Şaka gibisiniz gerçekten. Bayan doktora götüreceğim dediğinde, götürene kadar ki geçen sürede bol bol dua okuyun demiş bayan. Anlamsız bi şekilde Ne kadar da rahatsız etmiş bu mesaj sizi. Dua? Allah, yaratıcı, istemek, şifa, el açmak... İyi bişey yani...

Korkmayın ve sanki hiçbirşey olmamış gibi(kekelediğinden bahsetmeden) normal konuşun kesinlikle düzektmeyin ve surekli durumundan bahsetmeyin.iki arkadaşımın çocuklarının başına geldi .biriai babadan ilk ayrı kaldıgında şakıyan kız kekelemeye başladı şuan normale döndü.pedagog babadan ayrı kalma bi daha görememe korkusu demişti.diğer arkadaşın oğluda annenin yoğun iş temposundan ilgi çekmek için bi anda kekeledi ..pedagog onada çok üstüne düşmeyin kekelrme vs diye baskı yapmayın demişti.sizin çocugunuz düzelır .ama bsbanın sesini biraz kısması gerek .siz baba ile uzlaşın.gerçi çocukların ne kdr hassas oldugunu ilginç şekilde tepkiler verebildiğini net bi şekilde görmüştür.geçmiş olsun geçiçi bi durum üzmeyin kendinizi çok bi süre sonra yine bıcır bıcır öter .saglıkla kalın

Şimdi baştan anlaşalım. Ben de Allaha inanıyorum. Her konuda dua tavsiyesine ayar oluyorum. Hangi dua, ne duası? Aklıma hocaların o iş için bu, bilmem ne için şu dua demesi geliyor. Bana pazarlık gibi geliyor. Allahım bak dua ettim işim çözülsüm gibi geliyor.

Bu arada Shizuka- bana zor gelmez okumak

biraz detay verseniz yavrucak kac yasinda baba ne yapti da korktu siz niye esinizi uyarmadiniz simdi esiniz mutlu mu artik el kadar cocuga bagilirmi

Ee zaten öyle değil mi zorda kalınca siz Allaha dua etmez misiz Allah 'ın bu hoşuna gider sizin dediğiniz gibi pazarlik (mış) gibi algılanmaz.

babasının ilgilenmesi lazım
hatta karşısına geçip yaptığının yanlış olduğunu çok Üzgün olduğunu belirtip Özür dileyerek ekstra ilgi gosterecek
Pedagog da en kisa zamanda gitmelisiniz

Insaallah geçici bir travmadir. Babası , öpsün,bağırdığı için özür dilesin. Onu çok sevdiğini söylesin. Sarılsın.Parka götürsün. Sevdiği bir şeyi alsın.

Çocuğa asla belli etmeyin. Çok geciktirmeyin pedagogu.

Iki tane patlamasım geldi birine.

Pazarlık derken ne ile pazarlık Allah la mı tövbe yaa
Bu arada siz duayı yanlış ediyomussunuz kardesim biz Allahım bak o kadar dua ediyorum işimi çöz ha demiyoruz ilk önce rahmetine merhametine sığınıyoruz
Tabikide doktorsuz olmaz ama o doktorları o doktorlarin vereceği ilaclarida yaratan biri varsa hiç şaşmamak gerek duadan

Baba, kızını yanına alıp anlatmalı, dün gece seni üzmek istemedim, özür dilerim. Sana birşey olacak diye korktum, seni seviyorum vs şeklinde konuşmalı. Yoksa travma olarak kalacak çocukta. Buarada yaşını da bilmiyorum ama ses tonundan anlar zaten, hisseder.

20 yaşındayım ben bile ağlarken hakimiyet sağlayamayıp gak guk ses çıkarıyorum ama belli ki çocuk çok alınmış. Yavrum benim. Babası kucağına alıp konuşsun sevsin öpsün şimdi evdeyken korkar baba gelince. Babasıyla konuşun ve p. yardım alın..

cocugu kekelettırecek kadar ne bagırması bu ?
sakin olun pedogogla gorusun en kısa zamanda cozulur ınsallah...
sevgı herseyı cozer
bagırmayın bagırmasın esınız günah allahın emanetı onlar bıze

Zaten cocuklarda kekemelik ailede siddetten ya da ses yukseltmeden dolayi oluyo babasi ve siz guzelce ilgilenip bir daha tekrarlanmazsa gecer insallah

1.si ağlamayı hemen bırak . Çocuğun psikolojisini olumsuz etkiler , senin mutsuzluğun .

2.si sen şimdi ne kadar sarılıp öpsen de , o korkuyu babası ile yaşadı . Babanın , ona sarılıp öpmesi , yumuşak bir sesle konuşup , güven vermesi gerek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…