- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
Bu mesajdan bunu mu çıkardınız siz şimdi. Şaka gibisiniz gerçekten. Bayan doktora götüreceğim dediğinde, götürene kadar ki geçen sürede bol bol dua okuyun demiş bayan. Anlamsız bi şekilde Ne kadar da rahatsız etmiş bu mesaj sizi. Dua? Allah, yaratıcı, istemek, şifa, el açmak... İyi bişey yani...Kalp krizi geçirirseniz doktor çağırmasınlar. Geçip karşınıza dua okusunlar. Hey Allahım ya...
Bu mesajdan bunu mu çıkardınız siz şimdi. Şaka gibisiniz gerçekten. Bayan doktora götüreceğim dediğinde, götürene kadar ki geçen sürede bol bol dua okuyun demiş bayan. Anlamsız bi şekilde Ne kadar da rahatsız etmiş bu mesaj sizi. Dua? Allah, yaratıcı, istemek, şifa, el açmak... İyi bişey yani...
Ee zaten öyle değil mi zorda kalınca siz Allaha dua etmez misiz Allah 'ın bu hoşuna gider sizin dediğiniz gibi pazarlik (mış) gibi algılanmaz.Şimdi baştan anlaşalım. Ben de Allaha inanıyorum. Her konuda dua tavsiyesine ayar oluyorum. Hangi dua, ne duası? Aklıma hocaların o iş için bu, bilmem ne için şu dua demesi geliyor. Bana pazarlık gibi geliyor. Allahım bak dua ettim işim çözülsüm gibi geliyor.
Bu aradaShizuka- bana zor gelmez okumak
Pazarlık derken ne ile pazarlık Allah la mı tövbe yaaŞimdi baştan anlaşalım. Ben de Allaha inanıyorum. Her konuda dua tavsiyesine ayar oluyorum. Hangi dua, ne duası? Aklıma hocaların o iş için bu, bilmem ne için şu dua demesi geliyor. Bana pazarlık gibi geliyor. Allahım bak dua ettim işim çözülsüm gibi geliyor.
Bu aradaShizuka- bana zor gelmez okumak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?