merhaba oğlunuzun ne kadar zamanda geçmişti hatırlıyor musunuz. bizim 4. gün şiddeti arttı sankiKac yasinda kızınız? Bende yaşadım bu durumu arkadaşımın oğlunda korktu tam gozlemleyemedim neden korktugunu 2.5 yasindaydi kekelemeye başladı Allahım zor günlerdi ilk başta üstüne gittim duzgun konus kekeleme diye agladım zırladım sonra netten uzmanlara danıştım geçici bir durum oldugunu soylediler ustune gitmedim o kekeledikce duzeltmedim dişimi sıktım cok sukur gecti senin kaygını anlayabiliyorum bir sure gozun ustunde olsun gerek duyarsan mutlaka doktora gotur
Benimde kızım canım arkadaşımın oğlundan korkmuştu ilk iki hafta şiddetlendi arttı azaldı derken tamamen geçmesi bir ayı buldumerhaba oğlunuzun ne kadar zamanda geçmişti hatırlıyor musunuz. bizim 4. gün şiddeti arttı sanki
dua edin benim kızımınki de geçsin nolurBenimde kızım canım arkadaşımın oğlundan korkmuştu ilk iki hafta şiddetlendi arttı azaldı derken tamamen geçmesi bir ayı buldu
Üzülme inan geçecek dualarım sizinle rabbim dilindeki düğümü çözsün inşallahdua edin benim kızımınki de geçsin nolur
inşallah bebim kızımınki de geçer. yeğeninizi kaç yaşındaydı. böyle geçenleri duyunca unutlanıyorum bizim de geçecek inşallahCocuk korkmus.
Yegenim kolunu asansore kaptirmisti gayet seri konusan cocuk o travmadan sonra keklemeye baskamisti.doktor bu tur durmlarda normsl demisti.bir kac aya normale dondu konusmasi
DEĞİŞİYOR ARTIYOR AZALIYOR ZAMAN ZAMAN
4 yasindayken gelmisti vu olay basina gecti cok sukur.sizinkide gecer ins.yinede doktora goturuninşallah bebim kızımınki de geçer. yeğeninizi kaç yaşındaydı. böyle geçenleri duyunca unutlanıyorum bizim de geçecek inşallah
götüreceğim inşallah yedikule psikiyatri merkezine götürmüş bir hanım inşallah orayı araştırayım da götürcem4 yasindayken gelmisti vu olay basina gecti cok sukur.sizinkide gecer ins.yinede doktora goturun
çok ama çok teşekküt ederim mesajınız için merkezi ataştıracağım ve götüreceğim ibaşşalhGeçici bir durum olduğunu düşünüyorum, babası normal dozda bağırmamış anlaşılan bayağı korkmuş çocuk. 3 yıl önce bizimde başımıza geldi ama farklı şekilde, kayınvalideme gitmiştik. Kayınvalidemin evi site içinde bahçeli, sokak köpekleri arka bahçeye dolmuşlar kapı açık kalınca. 5-6 köpek oğlum elimi bırakıp binaya doğru koşarken köpekler önüne çıktı ve oğluma doğru havlamaya başladılar hep bir ağızdan. Oğlum korkudan ne yapacağını şaşırdı bana koşamadı olduğu yerde kaldı, ben köpekleri kovaladım o an oğlumdan uzaklaştırmam gerekiyordu. Daha sonra oğluma baktım tamam anneciğim korkma dedim konuşmaya çalıştığında kekelediğini fark ettim. Onlar seninle oyun oynamak istediler amaçları sana zarar vermek değildi diye konuştum ama yok konuşması bir türlü düzelmiyor ve bildiğin titriyordu. Yedikule psikiyatri merkezi var oradaki pedagoga götürdüm. Birkaç seans gördü sonra normale döndü. Tabii bizde evde hayvanlardan korkmasın o korku üstünde kalmasın diye sürekli köpeklerin aslında çocukları çok sevdiğini oğlumu görünce sevindiklerini ve koşarak onunla oynamaya geldiklerini anlattık. Çok şükür ne korkusu kaldı ne de kekemeliği. Şimdilerde eve köpek alalım anne diye tutturan bir çocuk fakat alerjik astım sesebiyle doktorumuz izin vermiyor, bizde gördüğümüz yerde seviyoruz köpekleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?