kızım birden..

merhaba oğlunuzun ne kadar zamanda geçmişti hatırlıyor musunuz. bizim 4. gün şiddeti arttı sanki

merhaba oğlunuzun ne kadar zamanda geçmişti hatırlıyor musunuz. bizim 4. gün şiddeti arttı sanki
Benimde kızım canım arkadaşımın oğlundan korkmuştu ilk iki hafta şiddetlendi arttı azaldı derken tamamen geçmesi bir ayı buldu

Cocuk korkmus.
Yegenim kolunu asansore kaptirmisti gayet seri konusan cocuk o travmadan sonra keklemeye baskamisti.doktor bu tur durmlarda normsl demisti.bir kac aya normale dondu konusmasi

2.5 yaşındaki çocuk ne tür bir yaramazlık yapar da kekelettirecek kadar bağırılır ya.

Cocuk korkmus.
Yegenim kolunu asansore kaptirmisti gayet seri konusan cocuk o travmadan sonra keklemeye baskamisti.doktor bu tur durmlarda normsl demisti.bir kac aya normale dondu konusmasi
inşallah bebim kızımınki de geçer. yeğeninizi kaç yaşındaydı. böyle geçenleri duyunca unutlanıyorum bizim de geçecek inşallah

Cocuk durduk yere aglamazya kendince sorunu vardir babada boyle davraninca sok gecirmistir..bu yasimda bana bile yapilsa nevrim doner herhalde..

Ancak sevgiyle guvende oldugunu hissettirerek rahatlatabilirsin.sevdigi seyleri yap guzel bi hediye al gecer insallah

Babası olacak şahsın dünyayı tepesine geçirmediniz mi ben olsam öyle yapardım
Ne demek 2,5 yaşında çocuğa bu travmayı yaşatmak? Hanımefendi daha bunun Okulu var sınavı var ergenliği var varda var yani
Sabrı olmayan ebeveyn olmasın bi zahmet kardeşim ya!
İlla da anne olun baba olun diye bir şey yok!
Kaç yorumcu sormuş babası ne Dedi vs gibi en sonu da lütfen cevaplamışsınız
Allah biliyor da veriyor demek ki
Benim için birinci dereceden cinnet sebebidir
Çocuklarımın hiçbirine kaç yaşında olurlarsa olsunlar kimse bunu yaşatamaz babaları da dahil!
Benim eşim değil travma olacak şekilde bağırmak vallahi sesini yükseltememiş ve 3 taneler 13/10/3 yaşlarındalar
Çocuğun yanında herşey normalmiş gibi davranın ama Ada'mın da burnundan getirin de bir daha yeltenmesin
Yaptım yine yaparım A gitmesin olay!

2,5 yaşındaki çocuğa nasıl böğürdü müstekbel kocanız yazık günah pedagoga da götürebilirsiniz ya da kocanız biraz insanlık kimliğini eline alıp kızına şefkatli davranırsa bu sorunu aşabilirsiniz..

Geçici bir durum olduğunu düşünüyorum, babası normal dozda bağırmamış anlaşılan bayağı korkmuş çocuk. 3 yıl önce bizimde başımıza geldi ama farklı şekilde, kayınvalideme gitmiştik. Kayınvalidemin evi site içinde bahçeli, sokak köpekleri arka bahçeye dolmuşlar kapı açık kalınca. 5-6 köpek oğlum elimi bırakıp binaya doğru koşarken köpekler önüne çıktı ve oğluma doğru havlamaya başladılar hep bir ağızdan. Oğlum korkudan ne yapacağını şaşırdı bana koşamadı olduğu yerde kaldı, ben köpekleri kovaladım o an oğlumdan uzaklaştırmam gerekiyordu. Daha sonra oğluma baktım tamam anneciğim korkma dedim konuşmaya çalıştığında kekelediğini fark ettim. Onlar seninle oyun oynamak istediler amaçları sana zarar vermek değildi diye konuştum ama yok konuşması bir türlü düzelmiyor ve bildiğin titriyordu. Yedikule psikiyatri merkezi var oradaki pedagoga götürdüm. Birkaç seans gördü sonra normale döndü. Tabii bizde evde hayvanlardan korkmasın o korku üstünde kalmasın diye sürekli köpeklerin aslında çocukları çok sevdiğini oğlumu görünce sevindiklerini ve koşarak onunla oynamaya geldiklerini anlattık. Çok şükür ne korkusu kaldı ne de kekemeliği. Şimdilerde eve köpek alalım anne diye tutturan bir çocuk fakat alerjik astım sesebiyle doktorumuz izin vermiyor, bizde gördüğümüz yerde seviyoruz köpekleri.

çok ama çok teşekküt ederim mesajınız için merkezi ataştıracağım ve götüreceğim ibaşşalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…