- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
bunu değerlendireceğim güzel fikir sağolunCok gecmis olsun korkmus demekki baya kiyamam
Aksam babasi kucuk bir pasta alsin ozur dilesin opup sarilsin seni cok seviyoruz iyiki varsin diyip mum ufletin cocucuklar bu fasli vok sever ya ondan aklima geldi sarki filan soyleyin baba gelene kadar parka cikartin belki iyi gelir ama bunlarin hepsini icgudusel yaziyorum bi bilgim yok ben esimi parcalamis pastayi coktan getirtmistim muhtemelen olmadi aninda pedagog hic vakit kaybetmeyin
geçicidir di mi korkuyorum kalır diye bazı kelimeleri düzgün söylüyor on dakika sonra söylerken aynı kelimeyi kekeliyor korkuyorumKac yasinda kızınız? Bende yaşadım bu durumu arkadaşımın oğlunda korktu tam gozlemleyemedim neden korktugunu 2.5 yasindaydi kekelemeye başladı Allahım zor günlerdi ilk başta üstüne gittim duzgun konus kekeleme diye agladım zırladım sonra netten uzmanlara danıştım geçici bir durum oldugunu soylediler ustune gitmedim o kekeledikce duzeltmedim dişimi sıktım cok sukur gecti senin kaygını anlayabiliyorum bir sure gozun ustunde olsun gerek duyarsan mutlaka doktora gotur
benimki de 2.5 yaşındaKac yasinda kızınız? Bende yaşadım bu durumu arkadaşımın oğlunda korktu tam gozlemleyemedim neden korktugunu 2.5 yasindaydi kekelemeye başladı Allahım zor günlerdi ilk başta üstüne gittim duzgun konus kekeleme diye agladım zırladım sonra netten uzmanlara danıştım geçici bir durum oldugunu soylediler ustune gitmedim o kekeledikce duzeltmedim dişimi sıktım cok sukur gecti senin kaygını anlayabiliyorum bir sure gozun ustunde olsun gerek duyarsan mutlaka doktora gotur
cenesi dusesice herif cocugun odunu koparmis, insan gibi davranmayi bilmezler ama kendilerine ana bablari nasil korku dayakla terbiye ettilerse aynen devam..dün akşam kızım ağladı babası kızdı..ve bıcır bıcır konuşan kızım uyandığından beri kekeliyor çıldırıcaö ağlamaktan helak oldum.. baba derken bile kekeliyor ne yapcagım ben deli olcam
Küçücük cocuga agladiginda sakinlestirmek yerine bir baba nede kizsin.yazik cocuga ne kadar korkmussa
devamlı kekelemiyor oranlarsak yüzde otuz belki. sessiz harflerle başlayan kelimeleri cümlenin başındayda kekeliyor. 2.5 yaşında kızımKızın kaç yaşında. Kekeleme miktarı nedir. Babası ne kadar kızmış olabilir ki bınları bilirsek fikir vermemiz artabilir
Canım ya üzülme lütfen inan anlıyorum seni cok zor geçici merak etme yeterki üstüne gitme tane tane konus onunla ama soylediklerini duzeltme nette bir arastirma yaptiysan faydalı bilgiler var icin rahatlargeçicidir di mi korkuyorum kalır diye bazı kelimeleri düzgün söylüyor on dakika sonra söylerken aynı kelimeyi kekeliyor korkuyorum
Babasının kızmasın nasıl müsade ettiniz anlamıyorum bence sadece kızmakla da kalmamış şiddet de uygulamış ağladığı için. Aşırı korkudan çocuk kekelemeye başladı anlaşılan Pedagog nasıl davranmaniz gerektiğini anlatacaktir size tekrardan çocuğun kaybolan güvenini kazanmaniz lazım. Kendisini güvende hissetmiyor.canım yanıyor nolur dua edin pedagog tabsiyeniz var mı istanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?