kızım birden..

Cok gecmis olsun korkmus demekki baya kiyamam
Aksam babasi kucuk bir pasta alsin ozur dilesin opup sarilsin seni cok seviyoruz iyiki varsin diyip mum ufletin cocucuklar bu fasli vok sever ya ondan aklima geldi sarki filan soyleyin baba gelene kadar parka cikartin belki iyi gelir ama bunlarin hepsini icgudusel yaziyorum bi bilgim yok ben esimi parcalamis pastayi coktan getirtmistim muhtemelen olmadi aninda pedagog hic vakit kaybetmeyin

Kac yasinda kızınız? Bende yaşadım bu durumu arkadaşımın oğlunda korktu tam gozlemleyemedim neden korktugunu 2.5 yasindaydi kekelemeye başladı Allahım zor günlerdi ilk başta üstüne gittim duzgun konus kekeleme diye agladım zırladım sonra netten uzmanlara danıştım geçici bir durum oldugunu soylediler ustune gitmedim o kekeledikce duzeltmedim dişimi sıktım cok sukur gecti senin kaygını anlayabiliyorum bir sure gozun ustunde olsun gerek duyarsan mutlaka doktora gotur

bunu değerlendireceğim güzel fikir sağolun

geçicidir di mi korkuyorum kalır diye bazı kelimeleri düzgün söylüyor on dakika sonra söylerken aynı kelimeyi kekeliyor korkuyorum

benimki de 2.5 yaşında

Küçücük cocuga agladiginda sakinlestirmek yerine bir baba nede kizsin.yazik cocuga ne kadar korkmussa

cenesi dusesice herif cocugun odunu koparmis, insan gibi davranmayi bilmezler ama kendilerine ana bablari nasil korku dayakla terbiye ettilerse aynen devam..
Babasi denen herif insallah nasil davranmamasi gerektigini gormustur, o cocuk omur billah birdaha babasina yaklasamaz cunku korku uzerine kurulmus bir iliskisi var simdi ileride ergenlikte de korku ve sakli gizli isler catismalar baslayacak eh basarmis kendinden nefret ettirmeyi, sonrada buyuttum besledim beni arayip sormuyorlar bana saygi gostermiyorlar diye vizildar kocaniz yasi 65 oldumu.
Once cocuguna insan gibi davranmayi ogrenecek, lutfen koruyun cocugunuzu simdiden korkak ozguvensiz ruhunda yaralar acilmis bir kiz cocugu olmasin.
bu memlekette kiz cocugunun kadinin cilesi daha anne baba evinde kucucukken basliyor arkadas cidden kadin dogmak kadar talihsiz bir olay yok bu cografyada.
Elalim prensesim der kiz cocugu nazik olur diye iki defa fazla duser uzerine bizim babalarda cocuk agladi diye hoykururler cocuga.

Koruyun cocugunuzu sakinlestirin babasinin kotu niyeti olmadigini yanlislik yaptigini onu sevdigini soyleyin hatta mumkunse babasi denen herif soylesinki inandirici olsun. cocuga da dovecek gibi yaklasmasin. Unutmayin onlar kucuk ama hal ve hareketinizden yaklasiminizdan neyin ne oldugunu cok guzel anliyorlar.

Cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda atlatirsiniz esinizede bir ders olur bir daha ayni davranisi sergileyerek yavrunuzu korkutmaz kimbilir kendini ne kadar savunmasiz hissetti o hale geldi canim benim tez vakitten duzelir insallah.

Babasi aksam sakin tatli tatli konussun ozur dilerim.vs kucuk bi armagan alsin evde yuksek sesten uzak durun bi sure tartisma filan yasanmasin gecmis olsun

Kekeleme olayından babanın haberi var mı varsa tepkisi ne?

Son düzenleme:
geçicidir di mi korkuyorum kalır diye bazı kelimeleri düzgün söylüyor on dakika sonra söylerken aynı kelimeyi kekeliyor korkuyorum
Canım ya üzülme lütfen inan anlıyorum seni cok zor geçici merak etme yeterki üstüne gitme tane tane konus onunla ama soylediklerini duzeltme nette bir arastirma yaptiysan faydalı bilgiler var icin rahatlar

canım yanıyor nolur dua edin pedagog tabsiyeniz var mı istanbulda
Babasının kızmasın nasıl müsade ettiniz anlamıyorum bence sadece kızmakla da kalmamış şiddet de uygulamış ağladığı için. Aşırı korkudan çocuk kekelemeye başladı anlaşılan Pedagog nasıl davranmaniz gerektiğini anlatacaktir size tekrardan çocuğun kaybolan güvenini kazanmaniz lazım. Kendisini güvende hissetmiyor.

Ya babası kızmakla kalmadı bağırdı çağırdı dövdü korkuttu iyice çocuğu bizim de komsumuzun oğlunu babası sürekli döverdi yazik yavrum geçenlerde dugunu oldu hala kekeliyordu. O yüzden bu aile içi şiddete son vermezseniz 25 yaşına gelse de kekeler böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…