Onu (yutamadığı için saklamak) çoğumuz yaptık13 yaşında kızım çok yalan konuşuyor güzel bi şekilde anlattım yalanın çok kötü bişey olduğunu yok yine yskalıyorum yalanını napıcamı şaşırdım en basiti sabah okula gitmeden önce haplarını içmesi gerek (hap içerken xorlanıyorum diyo hapı kırarak veriyorum) başında durunca içemiyorum dedi uzaktan gözlemledim içtim dedi bi baktım avucunda biriktirmiş hap parçalarını
Sadece hap konusunda değil.mesala akşam çok uykum geldi dedi tamam kuzum git uyu dedim geçte olmuştu.gittim odasına yatakta uyuyo numarası yapıyor telefonun nerde dedim masasını gösterdi tm dedim çıktım aklıma takıldı bidaha gittim odasına telefon kılıfını masaya koymuş telefon yastığının altında sevdiği sanatçıların resimlerine bakıyor
yalandan ziyade kendi istedigi seyleri yapmanin yollarini ariyor.Sadece hap konusunda değil.mesala akşam çok uykum geldi dedi tamam kuzum git uyu dedim geçte olmuştu.gittim odasına yatakta uyuyo numarası yapıyor telefonun nerde dedim masasını gösterdi tm dedim çıktım aklıma takıldı bidaha gittim odasına telefon kılıfını masaya koymuş telefon yastığının altında sevdiği sanatçıların resimlerine bakıyor
Sürekli yalanını çıkarmayınTelefonla oynamayı seviyo daha öncede bu şekilde yalan söylediği için sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?