kızım(kedim) ve eşim

Ne kadar tatlılar umarım hep böyle sağlıklı yaşarlar.
Bu da benim miniğim

Eklentiler

• 84BD79B8-44B0-47D3-B98F-6B5202C4E0E1.webp
    7 KB · Görüntüleme: 111
Ne kadar tatlılar umarım hep böyle sağlıklı yaşarlar.
Bu da benim miniğim
Insallah canimm. Oyy masallahi var seninkininde ne kadar tatlii. Sakin bi kedi gibide duruyo cok rahatsizlik vermiyodur yani. Ben benimkileri uyurken fotograflayabiliyorum sadece siz dusunun :)
Insallah bi cozum bulabilirsiniz. Sahiplendirmeye karar verirseniz bana ulasin olur mu annemi ikna etmeye calisirim. Bu yavrucak sokaga gitmesinn

Teşekkür ederim desteğiniz için

. Hepsine uzun ömürler versin Allah. Bu tatlı yavruları ece alıştıktan sonra sokağa atmak çok büyük bir acımasızlık olur umarım bir yolunu bulursunuz

Bir araştırmaya göre hayvanlarla büyüyen çocuklar %15 oranında daha zeki ve sosyal oluyor. O kedi size alışmış başka birine sahiplendirseniz nasıl hisseder? Sizi seven biri kediye de katlanır. Hayvanlar evlat gibi ya sahiplendirdiğinizde gözünüz arkanızda kalmaz mı?

Bence eşiniz kötü niyetli değil.Bende hayvanları çok seviyorum onlar için eşim vasıtasıyla mama su da koyduruyorum bahceye ama gel gelelim dokunamam korkuyorum ani hareketlerinden.O yüzden eşinizi anlıyorum.Insallah bir çözüm bulabilirsiniz.Ama size alışmışken eve alışmışken çok zor olur kedicige umarım orta yol bulunur.

Hayvan sevmeyen insanda sevmez benim görüşüm bu. Hayvanlar insanları merhametli yapar. Ben eve zorla köpek getirmiştim ve annemi küçükken köpek ısırdığı için 1 2 ay boyunca evin içinde 2si de birbirinden kaçtı 2si de birbirinden korkuyordu. Annem bir gün gelin verin kucağıma sevicem dedi o günden beri ayrılamıyorlar. Şunu söylemek istiyorum hayvanları seven kişi korksa bile bir süre sonra alışır. Ama içinde hayvan sevgisi yoksa alışmasını bekleme

Elimden geleni yapmaya çalışıyorum bir çözüm arıyorum. Gözüm de arkada kalır gönlüm de kızım giderse ben artık mutlu olamam zaten ama bunu eşime anlatamıyorum. Evlendiğimzden beri 1 gün tartışmasız geçmedi neredeyse kedi yüzünden.

Bizim 8 ay oldu git gide iş daha kötüye gidiyor. Daha önceki cevaplarımda belki görmüşsünüzdür eşimin üzerinde çevre baskısı var çok fazla. Bu da etkiliyor onu

Benim eşim de kedime mama aldığımızda dışarıdaki kediler de dağıtıyor ama evdeki kedi için kavga çıkarıyor

Siz ne güzel bir insansiniz.. Allah sizi tüm kötülüklerden korusun

Benim eşim de kedime mama aldığımızda dışarıdaki kediler de dağıtıyor ama evdeki kedi için kavga çıkarıyor

Şimdi ben kendimi eşinizin yerine koyarak yorum yapıyorum.8 ay alışamamak için gerçekten uzun bir süre.Acaba gerçekten fobisi mi var.En basında siz kırılmayin diye kabul eşmiş olabilir mi ? evden kediyi göndermek için çocuğu öne suruyor çünkü.

Evlenmeden önce halledilmesi gereken bir mesele. Sonuçta nikahtan sonra korkmaya başlamadı değil mi bu adam? Ayrıca orta yolu bulmak yerine sokağa bırak demesi adamın derdinin korku değil istememek oldugunu gösteriyor. Yazık. O size resti çekene kadar siz ona cekin. Hayvan sevmeyenin insana olan sevgisinden şüphe ederim.

Ben olsam baştan konuşurdum . Ve kızım diye hitap ettiğim kedimi istemeyen biriyle evlenmezdim. Eşiniz bence rahatsız oluyor hayvanlardan. çünkü benimde kedi köpek korkum var . Apartmaninda kedi besleyenler var diye arkadaşımın evine bile gidemiyorum. Sokak başın da köpek görsem yolumu değiştiriyorum . Zarar vermekten de bi okadar korktuğum için hiç yanasmiyorum. Üstüme gelirse o korkuyla vururum falan diye çok korkuyorum Allah korusun . Yani demem o ki eşiniz hayvanları sevmiyo. Eğer dışarı bırakalım falan diyosa, ev de büyümüş bi kediyi dışarı bırakmaya yüreği el veriyorsa hayvan sevgisi yok kusura bakma

katılıyorum, benim annemi de küçükken köpek ısırmış, hem de 2 kere, abim getirmişti köpeğimizi annemden habersiz ,1 ay ben buna bakamam diye ağladı her dokunduğun da elini falan yıkıyordu:) dışarda ki kedi köpeklere her zaman su mama koyarlar bu arada, kışın kulube falan yaparlar . o ilk 1 aydan sonra zamanla o kadar sevdi ki ben onsuz naparım diyor, ameliyat olması gerekti annem ağlamaktan baygınlık geçirdi. Evin küçük kızı resmen

1 haftalıkken alıp büyütmüşsün.Insan nasıl bağlanıyor.Eşine göre sadece basit bir kedi.Senin için olan önemini anlayamıyor bile.Yaptığı hainlik.Kediler,köpekler evcimen hayvanlar.Bebeklerle güzel iletişim kuruyorlar.İnsanlar bebeği olunca kedisini,köpeğini evden uzaklaştırmıyor.Tam tersine çocuğunun onunla birlikte büyümesini sağlamaya çalışıyor.Seninle evlenirken kedin olduğunu biliyordu sonuçta.Bu yaptığı çok büyük haksızlık.

kimsenin günahına girmeyeyim ama o Bence alışamamak değil konu sahibinin eşi Kendi ailesinden dolayı istemiyor bence Evde kedi var o yüzden gelemeyiz diye daveti reddetmiş ya

Esinizin olmazsa sokaga birak demesi gercekten cok acimasiz olmus. Eve alistigi icin sokaklarda zaten hayatta kalamaz. Sizin bir kediniz oldugunu biliyordu ve buna ilk baslarda bir itirazi olmadiysa simdi de itiraz etme hakki yok bence. Evlenmeden once ev hayvani istemiyorum deseydi sizde o zaman bir orta yolunu arardiniz. Ote yandan belki o da kediye alismaya calisti ama alisamadi. Belkide gercekten bir kedi fobisi var. Fakat kedi fobisi de sonradan ortaya cikan bir fobi degil ya, birdenbire hortlasin. Benim hayvan fobim yoktur, kucukken kedilerimiz de oldu, kopeklerimiz de ama hep evin bahcesinde oldular. Cokta severim hayvanlari ama asla evimin icinde hayvan besleyemem. Bu durumda ben esinizi haksiz goruyorum. Umarim kedinizinde zarar gormeyecegi bir cozum yolu bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…