Ne kadar tatlılar umarım hep böyle sağlıklı yaşarlar.Bahceli olmasa bile 1. Kat olursa balkondan girip cikarlar. Benim avantajim 2 daireli binada tek oturuyoruz ve apartman boslugunda bakiyorum. Arada eve aliyorum arada disari kaciyolar veya ben saliyorum. Ev 1. Katta oldugu icin balkondan atlayip balkondan geri geliyolar bazen. Istanbulda bahceli bi ev bulmak zor 1. Kat ne kadar guvenli bilmiyorum ama bunuda dusunebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2155892 benim oğullarimda bunlaar
Insallah canimm. Oyy masallahi var seninkininde ne kadar tatlii. Sakin bi kedi gibide duruyo cok rahatsizlik vermiyodur yani. Ben benimkileri uyurken fotograflayabiliyorum sadece siz dusunun :)Ne kadar tatlılar umarım hep böyle sağlıklı yaşarlar.
Bu da benim miniğim
Teşekkür ederim desteğiniz içinInsallah canimm. Oyy masallahi var seninkininde ne kadar tatlii. Sakin bi kedi gibide duruyo cok rahatsizlik vermiyodur yani. Ben benimkileri uyurken fotograflayabiliyorum sadece siz dusunun :)
Insallah bi cozum bulabilirsiniz. Sahiplendirmeye karar verirseniz bana ulasin olur mu annemi ikna etmeye calisirim. Bu yavrucak sokaga gitmesinn
Ne demekkTeşekkür ederim desteğiniz için
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum bir çözüm arıyorum. Gözüm de arkada kalır gönlüm de kızım giderse ben artık mutlu olamam zaten ama bunu eşime anlatamıyorum. Evlendiğimzden beri 1 gün tartışmasız geçmedi neredeyse kedi yüzünden.Bir araştırmaya göre hayvanlarla büyüyen çocuklar %15 oranında daha zeki ve sosyal oluyor. O kedi size alışmış başka birine sahiplendirseniz nasıl hisseder? Sizi seven biri kediye de katlanır. Hayvanlar evlat gibi ya sahiplendirdiğinizde gözünüz arkanızda kalmaz mı?
Bizim 8 ay oldu git gide iş daha kötüye gidiyor. Daha önceki cevaplarımda belki görmüşsünüzdür eşimin üzerinde çevre baskısı var çok fazla. Bu da etkiliyor onuHayvan sevmeyen insanda sevmez benim görüşüm bu. Hayvanlar insanları merhametli yapar. Ben eve zorla köpek getirmiştim ve annemi küçükken köpek ısırdığı için 1 2 ay boyunca evin içinde 2si de birbirinden kaçtı 2si de birbirinden korkuyordu. Annem bir gün gelin verin kucağıma sevicem dedi o günden beri ayrılamıyorlar. Şunu söylemek istiyorum hayvanları seven kişi korksa bile bir süre sonra alışır. Ama içinde hayvan sevgisi yoksa alışmasını bekleme
Benim eşim de kedime mama aldığımızda dışarıdaki kediler de dağıtıyor ama evdeki kedi için kavga çıkarıyorBence eşiniz kötü niyetli değil.Bende hayvanları çok seviyorum onlar için eşim vasıtasıyla mama su da koyduruyorum bahceye ama gel gelelim dokunamam korkuyorum ani hareketlerinden.O yüzden eşinizi anlıyorum.Insallah bir çözüm bulabilirsiniz.Ama size alışmışken eve alışmışken çok zor olur kedicige umarım orta yol bulunur.
Siz ne güzel bir insansiniz.. Allah sizi tüm kötülüklerden korusunInsallah canimm. Oyy masallahi var seninkininde ne kadar tatlii. Sakin bi kedi gibide duruyo cok rahatsizlik vermiyodur yani. Ben benimkileri uyurken fotograflayabiliyorum sadece siz dusunun :)
Insallah bi cozum bulabilirsiniz. Sahiplendirmeye karar verirseniz bana ulasin olur mu annemi ikna etmeye calisirim. Bu yavrucak sokaga gitmesinn
Benim eşim de kedime mama aldığımızda dışarıdaki kediler de dağıtıyor ama evdeki kedi için kavga çıkarıyor
katılıyorum, benim annemi de küçükken köpek ısırmış, hem de 2 kere, abim getirmişti köpeğimizi annemden habersiz ,1 ay ben buna bakamam diye ağladı her dokunduğun da elini falan yıkıyordu:) dışarda ki kedi köpeklere her zaman su mama koyarlar bu arada, kışın kulube falan yaparlar . o ilk 1 aydan sonra zamanla o kadar sevdi ki ben onsuz naparım diyor, ameliyat olması gerekti annem ağlamaktan baygınlık geçirdi. Evin küçük kızı resmenHayvan sevmeyen insanda sevmez benim görüşüm bu. Hayvanlar insanları merhametli yapar. Ben eve zorla köpek getirmiştim ve annemi küçükken köpek ısırdığı için 1 2 ay boyunca evin içinde 2si de birbirinden kaçtı 2si de birbirinden korkuyordu. Annem bir gün gelin verin kucağıma sevicem dedi o günden beri ayrılamıyorlar. Şunu söylemek istiyorum hayvanları seven kişi korksa bile bir süre sonra alışır. Ama içinde hayvan sevgisi yoksa alışmasını bekleme
Ne kadar tatlılar umarım hep böyle sağlıklı yaşarlar.
Bu da benim miniğim
kimsenin günahına girmeyeyim ama o Bence alışamamak değil konu sahibinin eşi Kendi ailesinden dolayı istemiyor bence Evde kedi var o yüzden gelemeyiz diye daveti reddetmiş yakatılıyorum, benim annemi de küçükken köpek ısırmış, hem de 2 kere, abim getirmişti köpeğimizi annemden habersiz ,1 ay ben buna bakamam diye ağladı her dokunduğun da elini falan yıkıyordu:) dışarda ki kedi köpeklere her zaman su mama koyarlar bu arada, kışın kulube falan yaparlar . o ilk 1 aydan sonra zamanla o kadar sevdi ki ben onsuz naparım diyor, ameliyat olması gerekti annem ağlamaktan baygınlık geçirdi. Evin küçük kızı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?