kızım(kedim) ve eşim

Bak güzel kardeşim ben bu yollardan geçtim aç eski konuma bak ibret al ona göre de önlem al hayvan sevgisi olmayan onu evlat gibi görmeyen bir insandan herşeyi bekle benim eşim olacak mahluk bir sabah gizlice kedimi aldı götürdü günlerce perişan oldum en sonunda yavruma kavuştum ama ölüyordu tedavisi yapılırken öldüm öldüm dirildim. Sen evladına bakacak gerçekten gönülden seven birini bul ve sahiplendir yoksa gözü dönüp bir gece gizlice atar sokağa

Allah kedinize de bebeğinize de size de uzun ve sağlıklı ömür versin. Beklediğim şey kediyi ver kocanı boşa değil. İkisinden birinden vazgeçebilecek durumda olsam bu konuyu açmadan hallederdim bu işi. Ben hem kedimle hem eşimle yaşamak istiyorum ve çok çaresizim belki bir yol bulurum diye açtım bu konuyu. Misafirliğe gelenler de inanın kedimin tüyü kadar değerli değil benim için ama eşim sorun çıkarıyor.

Siz de sorun çıkarın. Ben sizi anlıyorum ikisini de bırakmak istemiyorsunuz. Ben de bu yüzden diyorum ki dirayetli şekilde durun ve vazgeçmeyin. Alışacak. Dediğim gibi sonradan ortaya çıkan bir durum olsa tamam almayın kediyi derim. Ama kedi hep varmış. O zaman alışacak. Sakın bırakmayın ne kedinizi ne eşinizi. Siz sağlam durursanız alışır. Alışmazsa da tutup kediyi atmaya kalkarsa sizden habersiz işte size boşanmak için sebep.

Çok şükür öyle bir korkum yok çünkü dokunamıyor. Ama öyle bişey yaparsa o zaman kesin boşanırım

Haklısınız elimden geleni yapıcam sonu ne olursa olsun artık.

Çok şükür öyle bir korkum yok çünkü dokunamıyor. Ama öyle bişey yaparsa o zaman kesin boşanırım
Bundan eminim zaten. Siz açıkça bu kedi bu evee kalacak deyin. Arıyorum bulamıyorum falan değil. Aramıyorum çünkü kedimden vazgeçmiyorum deyin. Umarım çözülür.

Eğer o hayvanı verirseniz hayatınız boyunca pişmanlığını yaşarsınız eninde sonunda kabul edicektir sizi seviyorsa zaten kabullenmeli
hele ki sokağa bırakmak vebalini düşünemiyorum bile bide hamilesiniz aman öyle bir hata yapmayın
İnşallah kedi gitmeden çözersiniz

Ahh ben o adama neler yaparım neler..

Bahçeli giriş kat bir evde yaşasam bahçede kalmasında bir sıkıntı olur mu acaba bundan kötü etkilenir mi. Şu an taşınma fikrine çok sıcağım. Eşim annesinin evine yakın bir yere taşınmak istiyordu. Ona bu şartı sunabilirim belki

Buna alışkın değilse olmaz. Mesela ben bahçe katındayım ama kedim sokakta hiç bulunmadı bu yüzden malesef camlar kapalı yaşıyoruz çünkü tehlikelerin farkında değil.

Benim kuş fobim var. Eşim evde kuş besleyeceğim dese, onunla aynı evde yaşamayı kabul etmezdim. Bence korkusuna saygı duymalısınız. Bu psikolojik birşey. Kuşlar mantıgıma göre korkulacak hayvanlar degiller, ama cocuklugumdan gelen durumdan dolayi korkumu atamıyorum. Alışması lazım diyenlere katılmıyorum...

Hayvanlari çok seviyorum. Fakat gel gelelim ki dokunamıyorum. Kedi, köpek, kiz, hiç birine dokunamıyorum. Aynı ortamda bulunamıyorum. Kedi, köpek bulunan eve de asla gitmem. Ani bir hareket yapsalar korkuyorum, nefesim kesiliyor.
Eğer esiniz de böyleyse işiniz çok zor.

Kotu bur adam olsa 8 ay dayanamazdı. Büyük instagram sayfalarına ilan verin gerekçenizle birlikte. Eşinizle boşanmayın böyle bir sebep için

Bu konuyu evlenmeden ciddi ciddi konuşsaydınız keşke yazık hayvana sokakta yaşayamaz .başlarda sevip kucağına alsbiliyorsa sonrasında korkması için de bşr neden yok amacı kediyi evden göndermek söylenecek çok şey varda eşiniz için neyse

Ben de çok korkuyorum. Hafızamı kaybedebilirim o derece kuştan korkuyorum. Kendimi kaybedip çığlık atmıştım yere düşmüştüm herkes şoka girmişti. Ve işin kötü yanı ben bu olanları onlardan duydum. Kendimi kaybetmiştim tamamen. Eşim kuş beslemek istese ayrılırız. Ben misafirliğe gittiğim evde kuş olduğu için kafeste olduğu halde özür dileyerek evime geri gitmiştim. Çok zor yaşamayan bilmez

Bahçeli bir eve taşısanız kendinize bahçenizde güzel bir yaşam alanı oluştursanız olur mu acaba? Benim komşum kedilerine bahçesinde bakıyor, kömürlüğünü de onlara göre dizayn etti, eve nadiren giriyorlar. Çok kedisi olduğu için mecbur bu yola başvurmuştu.

İnsanın alıştığı bir canlıdan ayrılması çok zor, evin bireyi oluyor onlar

Ayni ben severim yiyecek birakirim ama uzaktan.sanirim bende alisamazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…