- 27 Mayıs 2017
- 431
- 920
- 53
Aynen banada öyle diyorlar.Ben de çok korkuyorum. Hafızamı kaybedebilirim o derece kuştan korkuyorum. Kendimi kaybedip çığlık atmıştım yere düşmüştüm herkes şoka girmişti. Ve işin kötü yanı ben bu olanları onlardan duydum. Kendimi kaybetmiştim tamamen. Eşim kuş beslemek istese ayrılırız. Ben misafirliğe gittiğim evde kuş olduğu için kafeste olduğu halde özür dileyerek evime geri gitmiştim. Çok zor yaşamayan bilmez
Bendede annem aynisini söylüyor. Kuş görünce kendini kaybediyorsun, Allah korusun caddeye atlamandan korkuyorum diyor her seferinde...
Ama ben ölü kuştan cok korkuyorum. Geçen gün kuş tüyleri görünce yakında ölü kuşmu var diye kendimden geçtim...
Yani konudaki adam yine anlayisli davranmis bence...
Keşke benim yolum da bu kadar güzel ilerleseydi. Aslında ben de alışır güzel güzel yaşarız diye düşünüyodum çünkü potansiyeli vardı ama olmadı. Eşim kedim daha çok küçükken ona kedi sütü tozu falan getiriyordu. Maalesef Eşimin ailesi de evimize gelmiyor kedi var diye. Hatta her gittiğimizde kediyi daha vermediniz mi diyorlar. Ve hatta kediden korkmayan annesi korkuyormuş gibi davranıyor. Olaylar olaylar yani.
Bende sokaktan kedi almıstım ama heryeri pisliyordu ve aşırı pis kokuyordu alıstıramadım ve aşırı derecede gaz cıkarıyordu acayip kokuyordu dayanamdm ama sokaga atmadm hayvan toplayan yerlere tel. Acıtım gelip goturduler
Ben de çok korkuyorum. Hafızamı kaybedebilirim o derece kuştan korkuyorum. Kendimi kaybedip çığlık atmıştım yere düşmüştüm herkes şoka girmişti. Ve işin kötü yanı ben bu olanları onlardan duydum. Kendimi kaybetmiştim tamamen. Eşim kuş beslemek istese ayrılırız. Ben misafirliğe gittiğim evde kuş olduğu için kafeste olduğu halde özür dileyerek evime geri gitmiştim. Çok zor yaşamayan bilmez
Koskoca adamın minicik kediden korkması gülünç. Kendi problemi. O kediyi sokağa bırakırsanız kesin ölür. Bunu unutmayın.Bilmiyorum belki de benimle tartışmamak için seviyorum ama korkuyorum diyo olabilir. Ama ani kedi hareketlerinden korktuğuna çok kez şahit oldum.
şaka mısınız? Benim de bir kedim var ama eşim korksaydı asla eşimden vazgeçmezdim. Sizin için evlilik bu kadar basit demek ki. Adam da korkuyormuş ne yapsın yani kediyle yaşamak zorunda değil herkes..bence sahiplendirmek çok mantıklı aynı ilde olursa ziyaret de edilebilir ama asla boşanmak gibi saçma sapan şeyler düşünmeyin evlilik bu oyuncak değil yuva yıkmak bu kadar kolay mı yaEvde 2 papagan 1 kopek var. Esim bu hayvanlari istemeseydi heralde bu evlilik yurumezdi...
Iste hayvanlar boyle vazgecilen oluyor ne yazikki. Yuva yikmak kolay degil , ama hayvan atmak kolay sanirimşaka mısınız? Benim de bir kedim var ama eşim korksaydı asla eşimden vazgeçmezdim. Sizin için evlilik bu kadar basit demek ki. Adam da korkuyormuş ne yapsın yani kediyle yaşamak zorunda değil herkes..bence sahiplendirmek çok mantıklı aynı ilde olursa ziyaret de edilebilir ama asla boşanmak gibi saçma sapan şeyler düşünmeyin evlilik bu oyuncak değil yuva yıkmak bu kadar kolay mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?