Kızım ölüyor sandim (((

Cok gecmiş olsun. Hayretle okudum. Böyle küçük çocuklar nerden buluyor otu falan acaba ???bu kadar kolay mı ulaşmak o iğrenç şeylere ? Kimin olduğunu öğrenip şikayetçi olun bence...

Tüylerim diken diken oldu okurken.. Allah'ım tüm çocukları böyle belalardan uzak tutsun!!!Vakit kaybetmeden o kek'i getiren çocuğun ailesini bulup onlara da bu durumu söyleyin... bu tarz çocuklar büyüdükçe zehir taciri kalıbını üzerine giyip daha çok çocuk zehirlemeye başlıyorlar maalesef! O çocuğun da ailesi önlem almalı bu konuda.. Çok büyük geçmiş olsun, ALLAH herkesin evladını böyle kötü zihniyetli insanlardan KORUSUN !

Çok gecmiş olsun
oglum 6 yasında , ben dur dersem duruyorum gıtme dersem gıtmıyor ama sanırım zor gunler onumuzde
Allah hepımızın cocugunu korusun ve onları yetıstırebılecek , buna paralel hayat yasayacakları arkadasları olsun ınsallah

Oncelikle gecmis olsun,
hastanede doktorlar uyusturucu belirtisi görmedi mi? Durumu polise bildirmediniz mi?
Eger biri çocuklarınıza (hem de 18 yasindan kucuk ve gizlice) uyusturucu madde verdiyse bunun aileler arasinda cozulebilecek bisey oldugunu sanmayin, ortada ciddi bir yasal suc var. Hadi siz sikayetci olmadiniz diger aileler de mi olmadi hayret.... nerede yasiyorsunuz siz?

ay canım benim neler olmuş öyle çok geçmiş olsun sen evladını gözünden sakın hiç ummadığın bi yerde olanlara bak hepimiz allaha emanet yaşıyoruz allahım korusun evlatlarımızı konuyu okuyunca şok oldum canım ya kıyamam hem kızın hem de siz çok korkmuşsunuz tekrar geçmiş olsun

doktorlar olaya mudahil olmadılar mı? polise haber verilmedi mi?

Bundan sonra bir değil beş kere düşüneceğim bi yere yollarken. Hatta belkide uzunca bir zaman hiçbir arkadaşına yollayamiycam.Bu korkuyu hayatım boyunca unutmam ben..

Geçmiş olsun, bilmeden artık kaç tane yediyse yavrum, oldukça sarsılmış. Ama bir şey söyleyeyim mi bundan sonra daha cesur ol onu bir yere gönderirken çünkü kızın hayatının dersini almış gibi görünüyor. Bazı ortamlarda, kendi isteğiyle olmasa bile insanların zincirleme sorumsuzluklarının onu da vurabileceğini gördü.

Ayrıca canım o partiye o kekleri kim getirdiyse, partiyi veren çocuğun ailesini haberdar edin ve güzelce bi şikayet edin boş bırakmayın. 16 yaştan bahsediyorsun. Ucuz kurtulmuşsunuz. Yalnız kızınızın yaşadığı bad trip esrar değil de sanki halüsinojen mantar gibi tariflerinize göre :/

Öncelikle çok çok geçmiş olsun, Allah herkesin evladını kötülüklerden korusun.

Çocuk yetiştirmenin en zor yanı da bu işte. Onlar hayatı öğrenirken bir şey yapamamak. Sürekli korunarak yetiştirmekte doğru değil, başı boş bırakmakta. Benim kızım henüz çok küçük, ama gelecek günler beni hep korkutuyor ne yalan söyliyim. Şuan ki düşüncem "onu kötülüklerden koruyarak ona iyilik yapamam çünkü ben onun başında sonsuza kadar olmayacağım.Evladım için yapabileceğim en güzel şey onun kendisini korumasının yollarını öğrenmesini sağlamak"....Ama nasıl? Fanusta gibi yaşamasını da bekleyemeyiz ki!!! Allah herkesin evladını korusun.

Filmlerdeki gibi olmuş çocuğum olmadığı halde okuduğum da kendi başımdan geçtiğini düşündüm çook geçmiş olsun ailesinin suçu yok aslında nerden bilebilirdiki bi züppenin öyle bi kek getireceğini zaman çok kötü gerçekten çok kötü Allah korumuş ne kadar dikkat edilsede böyle pislikler çıkıyor işte Allah korumuş şükredin ve sadaka falan bişey verin bence

geçmiş olsun asla bu işin peşini bırakma allah korusun herşey gelebilirdi başına... şikayet edin cezasını çeksin kimbilir kaç genci bu illete

Benimde aklima safak sezerin kolpacino filmi geldi direk. Orda keki yiyip kafalari guzel oluyodu.

eğer Türkiye de olsaydınız bu olayın üzerini kapatamazlardı. kesinlikle hastane polisi devreye girerdi.
o çocukta kasten adam öldürmeye teşebbüsten yargılanırdı. çünkü o an hepsi fenalaşsa ölen çocuklar olabilirdi Allah muhafaza.

Allah vermesin ama öyle bişey yaşasam o çocuğu doğduğuna pişman ederdim. o keki akıl ettiyse her haltı akıl edebilecek yapıda Allah ın cezası!

size de geçmiş olsun partiye gitmese okulda da olabilirdi sizin ve kızınızın suçu değil yani.

Ot olayı yanlış anlamadıysam uyuşturucu değil mi? Dava açacak mısınız bununla ilgili?

Çok geçmiş olsun, o keki getireni lütfen bulun ve ilk önce bir güzel dövün ağızını yüzünü dağıtın ondan sonra da adalete teslim edin... Ama ilk önce bir güzell dövünnn o iti

Geçmiş olsun Allah korumuş. Lütfen cezasız bırakmayın o şerefsizi. Herşey olabilirdi o an eğer yavrunuzun bünyesi kaldıramasaydı. Ben olsam gebertene kadar döverdim bunu yapan pisliği. Kesinlike dava da açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…