- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 83
- 39
- Konu Sahibi willedwoman
-
Sizi ozluyor ondan yapiyor olabilir mi anneanneyi bezdireyim gitsin annemde calismasin bizimle vakit gecirsin mantigi herkese davransa ergenlik sinyali diyecem ama birtek ona yapiyormus cok sakin konusun eger birkez daha yaparsa yola anneanne ile degil bakici ile dvm edeceginizi belirtin ve bakicinin anneanne kadar anlayisli olmayacagini kurallarin faha ski olacagini cok net olarak calismanizin bir secenek degilgünaydın arkadaşlar
bir konuda fikrinize ihtiyacım var 11 ve 5 yaşında iki kızım var ben çalışıyorum kızlara annem bakıyor. bundan bir kaç ay önce annem büyük kızımdan biraz şikayetlendi. kızım anneme çok ters davranıyormuş azarlıyormuş ufacık bişey desem her şeyi yerlere çarpıyo falan dedi neyse ben kızımla konuştum güzelce anlattım tamam anne birdaha yapmam dedi. annem 55 yaşında çok fedakar bir insan sağolsun çocuklarımın her şeyi ile ilgilenir. tertemiz bakıyor. az önce annem beni aradı kızım demeyim diyorum ama dayanamıyorum dedi ağladı telefonda sabah uyandırıyorum okul için beni azarlıyor diyo. ne var ne yok yerlere çarpıyo diyo. elim ayağım titredi. her gün böyle ben sana demiyorum diyor. şimdi akşam konuşucam kızımla ama fevri davranıp yanlış şeyler yapmak istemiyorum. ne yapayım nasıl bir konuşma yapayım. cezalandırayımmı yardımcı olun bana. anneme yaptığı bu hareketlerin birini yapmıyor bana. annemi üzmesini istemiyorum. kadıncağız zaten bu yaşında uğraşıyor bizimle bide böyle üzülüp ağlamasını istemiyorum.
annemde kalmıyorlar annem sabah bize geliyor akşam ben gelincede annem kendi evine geçiyorSürekli anneannede mi kalıyorlar? Sabah uyandırırken yaptığını yazmışsınız. Sizi özlediği için tepki veriyor olabilir. Bir pedagog desteği alsanız? Ergenliği daha zor geçebilir sonra.
bilmiyorumki kadıncağız elinden geleni yapıyor okuldan gelmeden sevdiği yiyeceğe kadar hazırlıyor.Annaneye bir garezi mi var acaba ?
amin canım. eşimlede konuştum şimdi eşim de biraz sevgi biraz maneviyatla atlatıcaz inşallah diyor.Oy kiyamam teyzeye. Bu anneanneler nasil fedakar, Allah basimizdan eksik etmesin.
Esinizle birlikte oturup guzelce konusun kizinizla.
Ne guzel sevgiyle guzelce bakiyo anneanneniz size, eger uzerseniz o gider ve yabanci bir bakici buluruz bakalim bu hareketleri ona da yapabilecek misin deyin
sabah biz yedide evden çıkıyoruz. kızım dokuzda çıkıyor evden annem sekiz gibi uyandırıp kahvaltısını yaptırıyor.5-11 yaş için annenize çok iş düşmemesi lazım. Neden siz veya babası uyandırmıyorsunuz?
şuan fiziksel gelişiminde henüz bir ergenlik belirtisi yokÇocuğunuzun fiziksel gelişimi nasıl? Erken ergenliğe giriyor olabilir mi?
Muhtemelen sizin evde olmamanızın acısını anneanneden çıkarıyor.
Konuşmuşsunuz zaten işe yaramamış.
Psikolog desteği almayı deneyin bu sefer...
Vay cadıAnneniz yumuşak başlı sanırım. Size yapamayacağını bildiği şeyleri ona yapıyor.
bende böyle düşünüyorum
gidiyor yarım gün annem 12'de onu da götürüp okula bırakıyor.5 yaşındaki anaokuluna gitmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?