- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi willedwoman
-
Dolaba ne koyuyorsunuz akşam dan merak ettim fikir verirmisinizMerhaba, benim de o yaşlarda kızım var. Bence olayı çok abartmayın sadece ergenlik başlangıcı. Kızınızla bu durumu normal bir dille konuşun, anneannesinin artık onu uyandırmak istemediğini çünkü verdiği tepkiden dolayı üzgün olduğunu söyleyin. Baş ucuna koyacağınız bir alarm herşeyi çözer gibime geliyor. Hatta bunda biraz geç bile kalmışsınız. Benimkiler 8 yaşından beri kendi kurdukları alarmlarla uyanırlar ve çok nadir uyuya kalmışlardır. Şimdi 11 ve 16 yaşlarındalar artık uyanmıyorum bile :).Herkes kendi sorumluluğunu almak zorunda. Kahvaltılarını akşamdan hazırlar dolaba koyarım isteyen yer isteyen alır okula gider. Bence sadece sorumluluk yüklemek lazım
eger bir özel yerde çalışmış olsaydım işimi gözden çıkabilirdim ama kamuda teknikerimBence evde oturup çocuklarınızla ilgilenme zamanı gelmiş , malum ergenlik yaşı çok düştü artık, o kızcağızda kendini öyle bir şekilde ifade etmeye çalışıyor
akşam 17:30 gibi evde oluyorumÇocuklarla kaç saat vakit geçirebiliyorsunuz hafta içi?
annenize acıyın bir zahmet sizde annesiniz 11 ve 5 yaşındaki çocuklara da bakmasın o zaten sizi büyütmüş.Siz ne kadar uyarsanız da kızınız bildiğini okuyacak ,yazık değil mi kadına.günaydın arkadaşlar
bir konuda fikrinize ihtiyacım var 11 ve 5 yaşında iki kızım var ben çalışıyorum kızlara annem bakıyor. bundan bir kaç ay önce annem büyük kızımdan biraz şikayetlendi. kızım anneme çok ters davranıyormuş azarlıyormuş ufacık bişey desem her şeyi yerlere çarpıyo falan dedi neyse ben kızımla konuştum güzelce anlattım tamam anne birdaha yapmam dedi. annem 55 yaşında çok fedakar bir insan sağolsun çocuklarımın her şeyi ile ilgilenir. tertemiz bakıyor. az önce annem beni aradı kızım demeyim diyorum ama dayanamıyorum dedi ağladı telefonda sabah uyandırıyorum okul için beni azarlıyor diyo. ne var ne yok yerlere çarpıyo diyo. elim ayağım titredi. her gün böyle ben sana demiyorum diyor. şimdi akşam konuşucam kızımla ama fevri davranıp yanlış şeyler yapmak istemiyorum. ne yapayım nasıl bir konuşma yapayım. cezalandırayımmı yardımcı olun bana. anneme yaptığı bu hareketlerin birini yapmıyor bana. annemi üzmesini istemiyorum. kadıncağız zaten bu yaşında uğraşıyor bizimle bide böyle üzülüp ağlamasını istemiyorum.
Acaba o gitsin de mecbur kalip siz bakin diye mi yapiyor ki? Daha onceki konusmanizda ne sebep sunmustu?günaydın arkadaşlar
bir konuda fikrinize ihtiyacım var 11 ve 5 yaşında iki kızım var ben çalışıyorum kızlara annem bakıyor. bundan bir kaç ay önce annem büyük kızımdan biraz şikayetlendi. kızım anneme çok ters davranıyormuş azarlıyormuş ufacık bişey desem her şeyi yerlere çarpıyo falan dedi neyse ben kızımla konuştum güzelce anlattım tamam anne birdaha yapmam dedi. annem 55 yaşında çok fedakar bir insan sağolsun çocuklarımın her şeyi ile ilgilenir. tertemiz bakıyor. az önce annem beni aradı kızım demeyim diyorum ama dayanamıyorum dedi ağladı telefonda sabah uyandırıyorum okul için beni azarlıyor diyo. ne var ne yok yerlere çarpıyo diyo. elim ayağım titredi. her gün böyle ben sana demiyorum diyor. şimdi akşam konuşucam kızımla ama fevri davranıp yanlış şeyler yapmak istemiyorum. ne yapayım nasıl bir konuşma yapayım. cezalandırayımmı yardımcı olun bana. anneme yaptığı bu hareketlerin birini yapmıyor bana. annemi üzmesini istemiyorum. kadıncağız zaten bu yaşında uğraşıyor bizimle bide böyle üzülüp ağlamasını istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?