Yok şükürler olsun bütün testleri yapıldı boyuna gore 10kilo fazlası var. Ama işte çocuk olduğu için biraz zor inanın komple mutfak alışverişimi bile ona göre yapıyorum Çokta abartmadan ona bu durumu sezdirmeden yapıyorum.Ben bu kadar dikkat ederken gelip gidip saçma sapan konuşunca tepem attı isteTabiki haklisiniz, kocaman insanlar bile
Ûzulûyorlar Kilosu hakkinda elestirildiginde.
Ama dikkat edin cocuga, saglik sorunu yoksa
Bir annenin cok etkisi var cocuklarin kilo slmasinda. Mutfak Anne yônetiminde hemen her evde bence
Yok canım dediğin gibi umrumda bile değil ister küssün ister darılsın. Kv zaten bilmiyorum ya inanın ben ömrümde bu kadar soğuk kibirli bir insan tanımadım.Gercekten kv diye söylemiyorum kibrinden burnunun ucunu göremiyor .Kendi 1,50 boyunda ve 100kilo .Ama günlerce evden çıkmaz ne bir yürüyüş ne bir aktivite .Yaptığı spor koltukta otururken kollarını sallamak.Birde kızıma tarif ediyor bak böyle yap falan diye te Allahım .Artık kendini ne zannediyorsaKilo vermesi icin ruh sağlını bozuyor kaynanız buna kimsenin hakkı yok müsadede etmeyin asla agzını kapatın kötüde biliceklerse bilsinler cocugunuzun saglı söz konusu büyüme cagında bir çocuğu zaten diyet vermesler cünki büynenin ihtiyacı var diye evde siz anne olarak dikkat edeceksiniz eşinizde kaynanızda kınıyorum bence bunların doktor tedavisine ihtiyacları var bence kızınızısın yerine bunları getirin doktora sinir oldum okurken
10 yaşında 58 kiloKiziniz kac yasinda ve kac kilo merak ettim
Biliyorum canım ya çoğumuz öyleydik bir sağlık sorunu olmadiktan sonra neden vermesin.Çocuğun psikolojisini bozacak. Kızınıza bunun geçici bir dönem olduğunu, insanların sözlerine bakmamasını anlatın. Erkek Kardeşim de o dönemler de kiloluydu. Şu an üni ye hazırlanıyor. Lise çağında verdi tüm kiloyu gayet fit ve uzun boylu bir çocuk oldu.
Çok haklısın ben bi ara tatil dönüşü ergenliğe girmek üzere olan öğrencilerime hım tatilde herkes tombullaşmış kızlar diye takılmıştımIyi akşamlar arkadaşlar bir konuda fikirlerinizi isteyeceğim.
Benim kızım yaşına göre biraz kilolu.Diyetisyenle görüştük büyüme cağında olduğu için herhangi bir diyet listesi vermedi biraz dikkat edicez işte yüzmeye falan götürüyorum öyle.
Gelgelelim babannesi abartmıyorum sürekli günlük görse bile işte zayıfla çok kilolu şöyle böyle sürekli çocuğu rencide ediyor.
Insan gibi söyledim bak çocuk bu verir diye falan ama yok kadın konuşacak bisey bulamıyor bir araya gelince bu konu.
Bisey desem adım huysuz olucak geçen biraz sert cikistim işte bende onu düşündüğüm için falan diyor ama arkadaşlar bu çocuk zaten farkında içine kapanmaya başladı.Anne olarak bunu farketmezmi insan eşime kalsak ne varmış bunda hem belki utanırsa verirmiş.Olurmu öyle şey arkadaşlar çocuğun psikolojisi ne olur yada benmi anne olarak abartıyorum.Esimede söyledim bak birdaha aynı konu açılırsa bu sefer çok kötü kapatırım o annenin ağzını diye.Yanlismiyim sizce??
Hem de nasıl. Ben küçükken keşke beyaz tenli sarışın olsaydım diye dua ederdim mesela. Saçma sapan konuşan yaşlı kadınlar yüzünden oldu biliyorum. Lise sona kadar sarışınlık takıntım vardı. Hala ara ara hortlar.Tabiki hepimiz öyle degilmiydik en ufak bişeyde ben küçükken günlerce üzülürdüm. Tabi annelerimiz o zamanlar bilinçli degilmiydi artik bilmiyorum sormazlardı bile niye öylesin diye.Belki diyorum sorsalardı bizim için çok farklı olurdu
Ben takmam ama çocuktur işte. Sürekli aynı şeyi duyarsa illaki takar.Bunu ne zaman daha iyi anladim geçen diyetisyende randevusu vardı aylık kontrole gidiyoruz.Ilk defa gitmek istemiyorum tartılınca utanıyorum dedi.Inanin o kadar agladimki o gece.Cocuk üzülüyor illakiKesinlikle haklısınız. Kız çocuğu kilo konusunda daha takıntılı oluyor. Benim kız kardeşim ortaokul döneminde 70 kiloya kadar çıktı. Biz hiç zayıfla şöyle böyle demedik. Kendisi farkındaydı zaten vermek istiyorum diyordu. Şuan 55 kilo ergenliği atlattı ve zayıfladı. Tabi bu arada yediklerine dikkat etti evde kendince spor yaptı yazın yüzdü sürekli. Kızınız da zaten biraz daha büyüdüğünde kendini beğenmeyip dikkat edecektir. Kv yi takmayın lütfen.
Yok canım dediğin gibi umrumda bile değil ister küssün ister darılsın. Kv zaten bilmiyorum ya inanın ben ömrümde bu kadar soğuk kibirli bir insan tanımadım.Gercekten kv diye söylemiyorum kibrinden burnunun ucunu göremiyor .Kendi 1,50 boyunda ve 100kilo .Ama günlerce evden çıkmaz ne bir yürüyüş ne bir aktivite .Yaptığı spor koltukta otururken kollarını sallamak.Birde kızıma tarif ediyor bak böyle yap falan diye te Allahım .Artık kendini ne zannediyorsa
Tam da bu çünkü o kadar aslında uzakki kendi çocuklarıyla torunlarıyla ilişkisi o kadar zayifki.Konuşacak konu bulamadığı için aynı muhabbeti açıp duruyor
Bak gördünmü yazık kızcağıza ne günahı vardı onun.Ya birde bisey biliyorlarmış gibi akıl vermeleri yokmu deli oluyorum.Kibiri kadar cahilliği de var bizimkinin.Yüruyus yapsan kendini gösteriyor olursun kulağımız duydum bir kaç kişiye derken.Bu o yüzden çıkmazmış yürüyüşe falan.Anlatsam tiksinirsiniz bunun bu cahillikleriniBence kızınısa konuşcana kendi kilosunu vermeye baksın kaynanısın daha cok ihyiyacı var benden olarak kilo yapmış ama beyin olarak cok zayıf kibirli insanlarıda hic sevmem neyine kibir yapalar sanki babaları dogurdu en iyisini yapıyorsun canım fırsat verme ben tanıyorum bir kız annesi kıza kilosun yok şölylesin yok böylesin şöyle yap böyle yap diye diye kızın kendine güveni kalmadı panik atak hastası oldu kız şimdi en ufak bir yeride agrısa işte kilom var ben ölücem diye kız panık atak geciriyor yazık günah maf oldu kız
Tabiki üzülüyordur bana bile biri kilo mu aldın dese üzülüyorum. Günlerce kafamda kuruyorum. Eşiniz destek olacak ama o da baya köstek oluyormuş. Kusura bakmayın ama bu şekilde yaklaşımda bulunan insanların ağzının üstüne vurasım geliyor. Aile olarak sağlıklı beslenmeye daha özen gösterin o zaman. Hem kızınıza destek olursunuz hem de morali yerine gelir. Hamurişi yerine hafif sütlü tatlılar olabilir değişik salatalar olabilir. Detoks için milkshakeler var onlardan yapabilirsiniz. Sebze yemeği ağırlıklı yemek yapabilirsiniz. DBen takmam ama çocuktur işte. Sürekli aynı şeyi duyarsa illaki takar.Bunu ne zaman daha iyi anladim geçen diyetisyende randevusu vardı aylık kontrole gidiyoruz.Ilk defa gitmek istemiyorum tartılınca utanıyorum dedi.Inanin o kadar agladimki o gece.Cocuk üzülüyor illaki
Tabiki kaç yaşında kadınlarız biz bile takıyoruz.Yok zaten çok dikkat ediyorum hem yaz geldi artik ben zaten çok severim sporu yüzmeyi özellikle.Mutfaktada onu bunaltmadan diyet psikoloji gibi değilde öyle olması gerekiyor gibi yapıyorum.Messala kek falan istedinde yulaf kepeginden veriyorum kendine hem eğleniyor hem farkında bile değil normal un olmadığının böyle böyle ilerliyoruz inşallah olucak inaniyorumTabiki üzülüyordur bana bile biri kilo mu aldın dese üzülüyorum. Günlerce kafamda kuruyorum. Eşiniz destek olacak ama o da baya köstek oluyormuş. Kusura bakmayın ama bu şekilde yaklaşımda bulunan insanların ağzının üstüne vurasım geliyor. Aile olarak sağlıklı beslenmeye daha özen gösterin o zaman. Hem kızınıza destek olursunuz hem de morali yerine gelir. Hamurişi yerine hafif sütlü tatlılar olabilir değişik salatalar olabilir. Detoks için milkshakeler var onlardan yapabilirsiniz. Sebze yemeği ağırlıklı yemek yapabilirsiniz. D
İnşallah güzel kızınız kendisi için en sağlıklı kiloya ulaşabilir.Tabiki kaç yaşında kadınlarız biz bile takıyoruz.Yok zaten çok dikkat ediyorum hem yaz geldi artik ben zaten çok severim sporu yüzmeyi özellikle.Mutfaktada onu bunaltmadan diyet psikoloji gibi değilde öyle olması gerekiyor gibi yapıyorum.Messala kek falan istedinde yulaf kepeginden veriyorum kendine hem eğleniyor hem farkında bile değil normal un olmadığının böyle böyle ilerliyoruz inşallah olucak inaniyorum
Ben takmam ama çocuktur işte. Sürekli aynı şeyi duyarsa illaki takar.Bunu ne zaman daha iyi anladim geçen diyetisyende randevusu vardı aylık kontrole gidiyoruz.Ilk defa gitmek istemiyorum tartılınca utanıyorum dedi.Inanin o kadar agladimki o gece.Cocuk üzülüyor illaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?