Kizim

Ya işte kimseadam yerine koymuyor abartmıyorum kendi oğulları bile.Sirf konuşmak için konusuyor.

Işte bende bundan korkuyorum inşalla h olmaz bende böyle birseye izin vermem

Aynen oyle yapacaginz sey cocgunuzu abur cuburdan ve sagliksiz yaglardan, kizartmalardan uzak tutmak, burda da size cok is disuyor cunku evde ne piserse eve ne girerse onu yer cocuklar, gecn yil bir arkadasimn kizida kiloluydu arkadasim da uzuluyordu tabi ki cocuguna birsey demiyordu destekliyordu, onunla da ayni konustuk zayiflar dert etme diye bu yil fotolarda gordum baya zayiflamis cok mutlu oldumm

Kilolu olmak ayıp mi ki utansin gelisme çaginda zamanla toparlar kendini. Kızınız olmadığı zaman kv ile konuşun bir daha dengesiz konusmasin

ay bana da küçüken böyle yaparlardı. travma oldu diyebilirim. kilo değil ama başka bir konuda. özellikle kız çocukları çok etkilenebiliyor ya. dikkat etmek lazım bir şekilde.
Tabiki hepimiz öyle degilmiydik en ufak bişeyde ben küçükken günlerce üzülürdüm. Tabi annelerimiz o zamanlar bilinçli degilmiydi artik bilmiyorum sormazlardı bile niye öylesin diye.Belki diyorum sorsalardı bizim için çok farklı olurdu

Ya işte kimseadam yerine koymuyor abartmıyorum kendi oğulları bile.Sirf konuşmak için konusuyor.

Babaanneyle daha az görüşme şansınız yok mu? Bir de Kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama karşınıza alıp babaannesinin çok yaşlı olduğunu, bu yüzden söylediklerini kafasından uydurduğunu, onu dikkate almaması gerektiğini söyleyebilirsiniz. Tabi ki çözüm değil ama belki daha az umursar.

Ben eşinize daha çok kizdim hiç mi kızının yuzunde ki mahçubiyet yüreğine dokunmuyor,annesinin sözleri canını yakmiyor?! Kızıniz değil ama eşiniz utansin bir kendine gelsin

Kilolu olmak ayıp mi ki utansin gelisme çaginda zamanla toparlar kendini. Kızınız olmadığı zaman kv ile konuşun bir daha dengesiz konusmasin
Söyledim ya kaç defa hala diyor ki ben onun babaannesiyim onun için söylüyorum.Artik dediğim gibi sert bir şekild e artik kusermi kavgamı olur uyaricam.Umrumda da değil yani.Benim çocuğum üzülecegine o üzülsün

Kızım diyor zaten anne bos ver onu ben dinlemiyorumki diye.Ama bilmiyorum yavrum illaki üzülüyordur.Hayir hicbir şekilde babanne olarak hakkı yokken nasıl utanmadan konusuyor onu anlamıyorum ben

Kızım diyor zaten anne bos ver onu ben dinlemiyorumki diye.Ama bilmiyorum yavrum illaki üzülüyordur.Hayir hicbir şekilde babanne olarak hakkı yokken nasıl utanmadan konusuyor onu anlamıyorum ben

Malesef anlamayan insanı kesinlikle değiştiremiyoruz, yapılacak tek şey o insanlara olabildiğince uzak olmak. KEşke öyle bir şansınız olsa.

O zaman sizde sert konusun kırılırsa kırılsın babanne diye kizin psikolojisini bozmaya ne hakki varmis ..
Kardeşim 22 yasinda ve 39 kg . Araba kullanırken mekanda polis cevirmesinden bikti 15 16 yasinda gösteriyor
.çevreden de olumsuz tepki alıyor mesela herkesi uyardim size mi dert oluyor diye simdi kimse ses etmiyor .bazen elini.masaya vurmak gerekli

Yapma canim benim sakin bende senin gibi bu kizim cok zayifti diye neler yapmistim.Yada işte bu çocuk niye konuşamıyor eltimin çocuğu konusuyor diye günlerce ağlamıştım.Sunu anladim böyle diyen insanlardan uzak durucaksin

Ooooo en nefret ettiğim konu.Oncelikle Allah belalarını versin.
şimdi ise ben küçükken kilolu bir çocuktum halada kiloluyum.Kuçukken birisi annem babamın yanında böyle konuşsa anne ve babamda onlarla birlik olup beni rencide eferledi.Mesela yszları köye gittiğimizde topluluk halinde yemek yerken babam yavaş ye ya da az ye diye beni elalem içinde rezil ederlerdi.
Ayyy kilo ver,gel bileklerimize bakalım bak benimki daha ince.Ergenlikte onun goğusleri gerçek meme değil yağ onunkiler..
Babam her kızdığında 80 kilosun diye bağırırdı belki ozamanlar 60-65 kg olsam bile.
Annem bana nefretle bakardı.Benden utanırlardı.
Doğru düzgün kıyafer bulamayacağımı iddia edip kıyafet almazlardı.38 nolu ayağımın 40 numara olduğunu iddia edip alışveriş yapılacaksa burnumdan gelirdi.
10 yaşımdan sonra bayramlığım yok.
markette birşey atmak istesek sepete zaten kilolusun diye reyon müşterileri içinde rezil ederlerdi.
annanem bir tane elma aldım diye ben gördüm sen elma aldın der ve sanki hırsızlık yapmışım gibi konulurdu.
sonuç:Aşırı sevgisizlikten dolayı 33 yaşında hala asosyal olmak,insanlarla minimum ilişki,bu soylenilenlerin hiç bir işe yaramaması yani utanıp kilo verme yerine kiloların katlanarak artması.
boşversenize ya.Ben artık eşimin yanında bile yatmıyorum çocuğu bahane edip.Bana dokunmasın diye.

Aynen diyorum ya sürekli milleti düşünmekten bir tarafları kalkıyor.Bizle yetinmeyip çoluk çocukla uğraşıyorlar artik ama yemezler orda bir dur derim çünkü

Lütfen o babanne çenesini tutmayı öğrenene kadar görüşmeyin gorusturmeyin kızınızı. Daha fazla olumsuz etkiler bu durum ozguvenini kaybeder .

İnsanlar çıldırmış kime nasıl saracaklarını bilmiyorlar cok sinirlendim . "Torunun o senin be kadın" deyin benim yerime .

Tabiki haklisiniz, kocaman insanlar bile
Ûzulûyorlar Kilosu hakkinda elestirildiginde.

Ama dikkat edin cocuga, saglik sorunu yoksa
Bir annenin cok etkisi var cocuklarin kilo slmasinda. Mutfak Anne yônetiminde hemen her evde bence

Kilo vermesi icin ruh sağlını bozuyor kaynanız buna kimsenin hakkı yok müsadede etmeyin asla agzını kapatın kötüde biliceklerse bilsinler cocugunuzun saglı söz konusu büyüme cagında bir çocuğu zaten diyet vermesler cünki büynenin ihtiyacı var diye evde siz anne olarak dikkat edeceksiniz eşinizde kaynanızda kınıyorum bence bunların doktor tedavisine ihtiyacları var bence kızınızısın yerine bunları getirin doktora sinir oldum okurken

Ay canım benim çok üzüldüm işte nedir yani bu cahillik .Bak neler anlatmışsın ne hakları var bunu sana yaratmalarına.Yok asla izin vermem dediğim gibi eşimi dün pişman ettim söylediklerine ve hatta bir daha çocuğuma böyle birseyi işte utansın versin gibi söylerse ondan ayrı çocuklarımı büyütecegimi söyledim. O korku yeter ona yada kendisi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…