- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi olmazsanolmaz
-
Hımm tamamEvet annem yakınımda ama durumu müsait değil..1 hafta arayla hem kızı hem gelini doğum yapacak kısmetse..ve gelini 2-3 ay annemde kalacak..EŞi şehir dışında...Yoksa tabii ki kızımı bu duruma sokmazdım.
Siz kimseye bakmayin calismaya devam edin. Topiklerde goruyoruz, kocasina bel baglayip da ondan gelecek parayi bekleyenleri, siddet gorenleri, cocuk var ama meslegim yok param yok bosanamiyom diyenleri... Siz calisin, dunyanin bin turlu hali var, koca belki hep yaninizda olmayacak belli mi yani sozlesme yapamiyoruz bu konuda. Cocugunuza ya bakici tutun eve kamera kurdurun veya krese gonderin fark etmez. 4 ay uzun bir sure ne olursa olsun dedeyle neneyle gondermeyin. Kres yasi tam. Hakkinizda en hayirlisi ne ise o olsun.Keyfi olarak çalışmıyrum..Çok şükür evimiz ve arabamız var..Eğer çalışmazsam tek maaşa talim..Çalışırsam da kızım için daha iyi şartlar için...
Kızlar boşuna didişmeyin
Çalışan çalışmayan herkesin durumu kendini bağlar
Kimisi maddi zorluktan çalışır, kimisi yaşam standartını yükseltmek için
Ancak her anne, evladını herşeyden çok düşünmeli
2 saatlik yolun lafı edilmemeli
İstanbul'da hergün gidiyoruz bu yolu yahu
Yazın 4 ay gidemiyosan evladın için 2 saatlik yolu, çalış-çalışma 'gönlün yoktur' isteyen giderdi
Konu sahibi ben bu işten bişey anlamadım
Dün cıks kreş olmaz, çıkışta bile kimse alamaz diyodun
Babaanne ille bakacak, yazlık candır. Ama ben 2 saat yol tepemem haftasonu giderim diyodun
Zar zor hafta içi birgün daha mesela Çarşamba eklendi hadi, kıyak geçtin sağ ol
Bugün de küt diye anneanne çıktı piyasaya, hayır olsun
E hani kimse yoktu ? Kreşten bile alamayacak kadar
Gerçekten sizi bu şahane ön yargılarınız için tebrik ediyorumboşa yoruyoruz kendimizi bence
konu sahibi çelişkilerle dolu dün durum iyi acaba çalışmasam vicdan yapıyorum minvalinde konuşurken kreş parası dert oldu .
kreşten alacak kimse yokken anneanne çıktı.
e madem anneanne var neden gönderiyorsun çocuğu yatılı başka yere.
konu uzar da uzar biz de böyle kafası karışık insanlara çözüm üretmeye çalışırız.
ayrıca 2 saat aracı olan insna için çok bir yol değil belirteyim.
niyet çocuğu göndermek burda motivasyon bekliyor.
Sizi de tebrik ediyorum bu yaklaşımlarınız için..Üsenmedim tek tek cevap verdim az önceki mesajınıza..Umarım anlaşılmışımdır.Zaten çözmek istese bunca zaman çözerdi
Çocuk gelmiş 3 yaşına
Şimdiye kadar 4 ay göndermişsin haftada bir görmek umrunda olmamış
Yine yapar aynısını
Biraz zorlayınca Çarşamba'yı ekleme zahmeti gösterdi, gider mi bilmem
Sonra ısrarlar dayanınca kreşe yarım maaşım gider 4 ay x yarımşar maaş = 2 maaş demek boru mu durumuna bağlandı
Eh madem anneanne de girsin sahaya, 2 güncük kalıverir derim burdan yırtarım mı dedi ben bişey anlamadım
Siz kimseyi dinlemeyin. Çocuk siz çalışıyorsunuz diye tatile çıkmasın mi? Ne güzel babaannesiyle ferah ferah tatil yapar, sizde bulduğunuz her fırsatta yanına gidersiniz, birde yıllık izniniz varsa sizde yanına gidip tatil yaparsınız. Çalışın ki geleceğiniz olsun. Yazın başı pisenin kışın aşı pisermis diye boşuna dememiş atalarımız. Gelecekte kimseye minnet etmemek için elinize emekliliğinizi alana kadar çalışmayı bırakmayın.evet bende buna alındım biraz..sanki 4 ay boyunca çocuğumu görmeyecekmişim gibi yapılıyor bazı yorumlar
Evet şimdi daha net oldu1-Evet kreş olmaz,alacak kimsem yok..Sabah 7'de bırakıp akşam iş çıkışı 7'den ben yada eşim alacak.
2-2 saat yol tepemem diye bsy kullanmadım..EŞim bazen geç saatlere kadar kalabiliyor,o yüzden hafta sonu dışında şartları zorlayacağız.
3-Annemde 1 saatlik uzağımda ama başka bir mesajda da yazdım kızı ve gelini 1 hafta arayla doğum yapacak.Ve gelini annemde kalacak..Eşi şehir dışında..O yüzden bu şartlarda kızımı anneme bırakamam..Ancak Temmzu gibi gelini gittiği zaman alacağım kızımı.
Sanırım net oldu cevaplarım ..
Yoo orda bunun cevabı yokSizi de tebrik ediyorum bu yaklaşımlarınız için..Üsenmedim tek tek cevap verdim az önceki mesajınıza..Umarım anlaşılmışımdır.
bunu sevdim.Öyle yapacağız ... Çarşamba akşamı + hafta sonu...
Nesi ilginç geldi ? Hem kızı hem gelini 1 hafta arayla doğum yapacak kısmetse ...2 günden sonra bu cevaba şükür derken ? ÇAlışıyorum,yoğun,bi yandan da düşünüyorum çözüm bulmaya çalışıyorum..İçiniz ne kadar kötü sizin !Evet şimdi daha net oldu
Annemin kızı annemin gelini tabiri ilginç geldi
E o kadar olur
2 günden sonra bu cevaba da şükür
Kızım 1,5 yaşına gelene kadar çalışmadım..Bu gidişi 2.yaz dönemi olacak yani..Geçen yaz daha çok gidiyordum,şartlar o zman müsaitti,artı alıp anneme getirebiliyordum..Bu yaz durumlar değiştiği için konu açtım..Ama siz gerçekten kötü düşüncelisiniz.Yoo orda bunun cevabı yok
Şimdiye kadar yine 4 ay gidiyomuş babaannesiyle evladın
Her yıl mı annenin kızı annenin gelini doğum yapıyo ?
Ben olsam ablam ve yengem derim, orası ilginç geldi sadeceNesi ilginç geldi ? Hem kızı hem gelini 1 hafta arayla doğum yapacak kısmetse ...2 günden sonra bu cevaba şükür derken ? ÇAlışıyorum,yoğun,bi yandan da düşünüyorum çözüm bulmaya çalışıyorum..İçiniz ne kadar kötü sizin !
ablam ve yengem diyemem..Ben olsam ablam ve yengem derim, orası ilginç geldi sadece
Sen ne sanmıştın da kötü diyosun benim içimden geçen buydu oysa
Yoo dün tek tek alıntıladın kimse yok diyodun
Ertesi sabah geldim annem var hergün kızımı görebilirim dedin annemde olunca, ona şaştım
Sen soru sormayalım diye herşeye kötüsün deyip kapatıyosunKızım 1,5 yaşına gelene kadar çalışmadım..Bu gidişi 2.yaz dönemi olacak yani..Geçen yaz daha çok gidiyordum,şartlar o zman müsaitti,artı alıp anneme getirebiliyordum..Bu yaz durumlar değiştiği için konu açtım..Ama siz gerçekten kötü düşüncelisiniz.
Ha gayret oluyoablam ve yengem diyemem..
Gelinimiz ve kardeşim ...
evet yarım maaş gider..zaten şurada topu topu çalışacağım 3 sene..He değecekse gitsin tabi ama değmeyecek...Sen soru sormayalım diye herşeye kötüsün deyip kapatıyosun
Evet ben kötüyüm
2 gündür kreşe yarım maaşım gider, babaannesiyle gitsin haftada bir görsem de olur diyen sen çok iyisin
Oldu, görüşürüz
neyse ben size cevap vermeyeyim..gerek yokHa gayret oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?