Kızıma bakmak için iş bulmak zorundayım

mssvs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
117
43
48
36
Kizlarr merhaba bosanalı nerdeyse 2 ay olacak.annemlerin yanındayız kızımla.bi an öncee kendim için ve kızım için ayrı bir ev düzen kurmam lazım ama henuz iş bulamadim
Çok dardayım çıkmazdayim.allaha siginiyorum rabbimkendime vee çocuğuma yetebileçek guzrl bir iş versin diye.dualarinizi eksik etmeyin nolur. Bir anne için en zoru yetememek ,

hangi sehirdesin daha once calistin mi ne mezunusun? yasadigin sehirde is ve isci bulma kurumuna basvurdun mu? basvurmadiysan bir dene.

Allah yardımcın olsun. Hangi şehirdesin, ne mezunusun?

Facete hemen her şehir için iş ilanları grupları oluyor. Misal arama kısmına ankara iş yazıyorsun açık ya da kapalı gruplar çıkıyor. Oralardan çok fazla seçenek bulabilirsin inşallah.

Banka mezunuyum bankaların ilanlarına başvuru yaptım. Çağrı merkezlerine bile başvurdum. Biliyorum bankaların geri dönüşleri biraz uzun oluyor inşallah diyorum çabuk dönüş olur. Benim için en garanti is şu an o gözüküyor

Metin olun güçlü olun elbet çıkacak, umudunuzu yitirmeyin

kaymakamlığa bi git benim bildiğim mama yardımı bez yardımı vs için para veriliyor bi de iş buluyolar diye biliyorum allah yardımcın olsun. nafaka istemedin mi çocuğun varmış ?

Ex Kocanızdan çocuk ve kendiniz için nafaka almadınız mı ?

Allah razı olsun kizlarr.çok şükür ailemin durumu iyi parayı sorun etmiyorlar.kendi içimi yiyen benim çünkü hakverirsiniz ki belli zaman sonra çocuğumun ihtiyaçları için ailemden yardım almak beni çok üzüyor. Bir de çok güzel hayallerim var.kutu gibi güzel bi evimiz olsun.kızımla kendi dünyamızı yaratalım. Benim ekonomik özgürlüğüm olsun vs.inşallah rabbim sesimi duyar darda olan herkesin yardımına koşar.dualarınızı eksik etmeyin lutfen.eski eşim çocuk için hiç arramaddi bir ay.daha sonra yana yakıla kızım da kızım demeye başladı. Her allahin gunu resim video istiyor.bu ay da parasını yatırmış. Elimden gelenin fazlasını yapıcam vs dedi.ondan bi beklentim yok hiç dee olmadı. Kızına iyi bir baba olsun benim için yeterrli

Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel bir iş bulur kızınla kendi dunyanı kurarsın

Amin çok teşekkür ederim.inşallah Allahım bizim icin de güzel kaderler yazmıştır. Bazen çok daralıyorum eski esim sirtindaki bütün yukleri benim üzerime yıkıp kaçtı. Rabbim herkes için bi yol çizmiştir. İnşallah yapan yaşattığını yaşamadan gitmez bu dünyadan

Kızlarr çok kötüyüm cokk duygusal olarak çok yıkıldım bugün
Konuşmaya ihtiyacım var ((

aile politikalara gittin mi? boşanan kadınlara yardım parası veriyor devlet. bir de nafaka alıyor musun? lise mezunu ise kpss olmadan memur alımı yapılacak haberleri dönüyor internetten.

Konuyu okuyodum, ona yorum yapıcaktım link vermek yasak mı diye soracaktım ama son mesajında kötü olduğunu yazmışsın, ne oldu?

Eşimle evlenmeden önce bi kız vardı beni bulunca bu kızı terk etmiş evlenmem diyip yüz üstü bırakmış. Neeyyse biz bosandik.bosandiktan 2 gun sonra bu kızı bulmuş kafalamis.bugün kız kardeşi beni buldu mesaj yazdı konuştuk. Ablamın gözü kör oldu nasıl adı bi insan olduğunu biliyodum tekrar niye kandı bu adama.ne yapabiliriz ablamı kurtarmak için felan dedi.eski eşim kıza benim hakkmda atıp tutmuş. İstee kizi inandirmak iccin heerseeyi yapmış. Gizlice evlenelim ailen evlenip ayrilddigimi çocuk olduğunu öğrenirse seni bana veremez felan demis

Yıkıldım ya bu kadar mı karı delisi çıktı bu addam çocuğuma üzülüyorum içim parça parça oldu bugun allahimm

Evlenmedi evlenmeye çalışıyo galiba bosanalı 2 ay oldu daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…