neden boşandınız bilmiyorum ama çok özleyen kendi gelsin..mahkemenin tayin ettiği süreler yok mu?Kızlar birşey danisacaktim hangisi dogru karar veremiyorum. Eşim ailesinin kızımızı çok ozlediginı soyledi.iki gün de olsa çıkıp şehrimize geelebilir misin doyasıya vakit geçirelim hem alışverişlerini yaparız hem daha küçük anlamıyo ama kızımız için de iyi olur dedi.annemler işten güçten gelemiyor lütfen vs diye sıraladı işte. Sizccee ne yapmalıyım çocuğum için iyi olur mu babasıyla bi kaç gün vakit geçirmesi. Gitmeli miyim bilemiyorum of
Ankaralı arkadaşlar iş konusunda size yardımcı olurlar inşallah.Ankara
çok sevindim peki sizin aranız nasıldı düzeldi mi?Kızlar gittim geldim ve iyiki de gitmişim diyorum.yavrum için o kadar iyi oldu ki nasıl çabuk alıştı benimsedi güzel vakit geçirdi.keşke hep öylee bi insan olabilseydi de yavrum eksik kalmasaydı baba yonunden
Ne güzel güçlü bir annesin. Ben okadar güçlü değilim etraf nedet diye bakıyorum. Güçsüzüm bende eşimle ayrıyız. Bu gidişle boşanıcaz allah yardımcımız olsunOrdan döndükten sonra 1 hafta boyunca çok guzrl mesajlasmalar geçti aramizda ama hep çocukla alakalı. Sonra bi gece karımla çocuğumu geri istiyorum dedı. Ona hiç değişmediğini tekrrar birleşsek aynı seylerin yaşanacağını çünkü hiç pişmanlık adına kendisinde birşey görmediğimi söyledim. Ve sonuç kabullenmedi herşey iccin yine beni suçladı ve değiştirecegi birşey olmadığını tekrrar söyledi. Şimdi mesafeli davranmaya çalışarak gözlemliyorum.
Hiç birseyden hiç kimseden korkma senden ve çocuğundan daha değerli hicbirsey yok.bu sürec çok zor evet ama sabredeceksin ve basaracaksin ayakta kalacaksın.kendine ve çocuğuna güven gerisini rabbime bırakNe
Ne güzel güçlü bir annesin. Ben okadar güçlü değilim etraf nedet diye bakıyorum. Güçsüzüm bende eşimle ayrıyız. Bu gidişle boşanıcaz allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?