Kızıma bakmak için iş bulmak zorundayım

hiç iş bulamıyorsan ev temizliğine git bacım elin ogluna agız bukmekten ıyıdır alnının teriyle kazanır yavrunu buyutursun

Rabbim yar ve yardımcın olsun..İnşallah tez vakitte hayırlı kapılar açar sana...

neden boşandınız bilmiyorum ama çok özleyen kendi gelsin..mahkemenin tayin ettiği süreler yok mu?

Amin teşekkür ederim.tabiki özledikçee geliyor.ama sorun şu ki şehirler farklı olduğu için kalma görme hep sıkıntı oluyor.ee benim kendime ait evim olmadığı içinde kayinvalidmleer hep diken üstünde rahat kalip çocukla ilgilenemiyorlar yani.çocuk zaten 3 yaşından sonra bensiz gidip kalabilir ama şu an bebek olduğu için mecburen yardımci olmamı rica minnet istediler. Kötü ayrilmadik çok şükür kimseyle.psikoloğa danistim gitsen iyi olur sonuçta anne baba olarak dost kalmak zorundasınız deedi

Canım bence eğer güvenemiyorsan yanında bi kardeşinle yada annenle filan git. Eğer güveniyorsan yalnız git. Belli olmaz çocugu filan almaya calısırlar sana sıkıntı cıkarmasınlar.

Kötü ayrılmamışsın
Git tabiki
Çocuk için iyi olur
Yalnız bu senin ex sana yavşamaya başlamış bile jetonlu galiba yeni yeni dank ediyo olmalı dikkatli ol

Bende sırf çocuğum için gitmek istiyorum babasını benimsesin onunla vakit geçirmesini istiyorum.bakalım oraya gidince nasıl bi yaklaşımda olacak

Kızlar gittim geldim ve iyiki de gitmişim diyorum.yavrum için o kadar iyi oldu ki nasıl çabuk alıştı benimsedi güzel vakit geçirdi.keşke hep öylee bi insan olabilseydi de yavrum eksik kalmasaydı baba yonunden

Kızlar gittim geldim ve iyiki de gitmişim diyorum.yavrum için o kadar iyi oldu ki nasıl çabuk alıştı benimsedi güzel vakit geçirdi.keşke hep öylee bi insan olabilseydi de yavrum eksik kalmasaydı baba yonunden
çok sevindim peki sizin aranız nasıldı düzeldi mi?

Ordan döndükten sonra 1 hafta boyunca çok guzrl mesajlasmalar geçti aramizda ama hep çocukla alakalı. Sonra bi gece karımla çocuğumu geri istiyorum dedı. Ona hiç değişmediğini tekrrar birleşsek aynı seylerin yaşanacağını çünkü hiç pişmanlık adına kendisinde birşey görmediğimi söyledim. Ve sonuç kabullenmedi herşey iccin yine beni suçladı ve değiştirecegi birşey olmadığını tekrrar söyledi. Şimdi mesafeli davranmaya çalışarak gözlemliyorum.

Su azminiz,su tek basina guclu bir sekilde hayata tutunma isteginiz ornek olsun burdakilere.Tebrik ediyorum sizi.Allah yardimcisiniz olsun.

Ne
Ne güzel güçlü bir annesin. Ben okadar güçlü değilim etraf nedet diye bakıyorum. Güçsüzüm bende eşimle ayrıyız. Bu gidişle boşanıcaz allah yardımcımız olsun

Teşekkür edeerim zorlu yolumun en basindayım henüz. Katedecegim çok yol varr daha.inşallah bi an önce iş bulursam herşeyı yoluna koymak için daha güçlü olucam.kızımla bi dünya yaratmak icin Rabbim güç kuvvet iş aş versin.benim gibi zorsa olan herkesin yardımına koşsun insallah.

Ne

Ne güzel güçlü bir annesin. Ben okadar güçlü değilim etraf nedet diye bakıyorum. Güçsüzüm bende eşimle ayrıyız. Bu gidişle boşanıcaz allah yardımcımız olsun
Hiç birseyden hiç kimseden korkma senden ve çocuğundan daha değerli hicbirsey yok.bu sürec çok zor evet ama sabredeceksin ve basaracaksin ayakta kalacaksın.kendine ve çocuğuna güven gerisini rabbime bırak

Ne mutlu sana kı okumussun kı cok guzel bır meslegın var ıyı para kazanabılırsın ,ne guzel aılende sana destek cocuguna da bakarlar hayatını cok guzel bır duzene sokabılırsın hakkında hayırlısı ınsallah cok mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…