• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızıma bakmak için iş bulmak zorundayım

Allah razı olsun çok teşekkür ederim. İnşallah her konuda kızıma en iyi şekilde yeterim.rabbim işi versin gerisi kolay.ondan sonra yavruma o kadar güzel bi aile hayatı huzur dolu bi ev sunucam ki bütün hayallerimizı gerceklestirebilicez

Kızlar yine içimi dökmek için size geldim.çocuğumun babasıyla birkaç gündür kavgaliyiz nedeni ise benim whatsap durumlarim vee koyduğum resimlermiş.neymiş ailesi de görüyormuş resimleri durumları hayatımda biri var sanıyorlarmış buna laf gidiyomus.yoksa kendisinin umrunda değilmiş benim nee yaptığım vs vs.beende açtım ağzımı yumdum gözümü acc köpek gibi bosandiktan sonra kendine kadın ayarlamaya çalışan sensin ben değil diye.çocuğu elinden alıcam görürsün sen felan dedi.resim video felan da atma benle muhatap olma deedi sanki çok meraklıymisim gibi

Kizlarr merhaba bosanalı nerdeyse 2 ay olacak.annemlerin yanındayız kızımla.bi an öncee kendim için ve kızım için ayrı bir ev düzen kurmam lazım ama henuz iş bulamadim:KK43:
Çok dardayım çıkmazdayim.allaha siginiyorum rabbimkendime vee çocuğuma yetebileçek guzrl bir iş versin diye.dualarinizi eksik etmeyin nolur. Bir anne için en zoru yetememek :KK43:,
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Dilerim en kısa zamanda gönlünüze göre,geliri iyi bir iş bulursunuz.

Kızlar yine içimi dökmek için size geldim.çocuğumun babasıyla birkaç gündür kavgaliyiz nedeni ise benim whatsap durumlarim vee koyduğum resimlermiş.neymiş ailesi de görüyormuş resimleri durumları hayatımda biri var sanıyorlarmış buna laf gidiyomus.yoksa kendisinin umrunda değilmiş benim nee yaptığım vs vs.beende açtım ağzımı yumdum gözümü acc köpek gibi bosandiktan sonra kendine kadın ayarlamaya çalışan sensin ben değil diye.çocuğu elinden alıcam görürsün sen felan dedi.resim video felan da atma benle muhatap olma deedi sanki çok meraklıymisim gibi
Hepsini watsapptan vs engelle bence.
Madem hakkinda ileri geri konusuyorlar .
Kocanla da sadece kizin hakkinda gorus.
Bu sekilde duygusal olarak kopamazsiniz, yarin bir gun biriniz bir iliski yasamak istese digeri aldatilmis hisseder.

hepsini engelle telefonundan..
hatta mümkünse kocanıda engelle,arayıp konuşsun gerektiğinde.artık sizinle ilgili birşeyleri görmesine gerek yok

Siz bosandiniz mi? Eminmisiniz? Hala kari koca kavgası yapiyorsunuz. Madem kari koca kavgasi yapacak boyuttaydiniz neden bosandiniz? Cocugunu cok dusunurken babasiz biraktin. Yok bosandin ise iliski mesafeni korumalisin. Bu mesafe de degil ama.

Evet şu an eengellleddim.kızını düşünen öyle de böyle de arar nasılsa. Benimle münasebetinin kopması önemli degildır.

Oncelikle Allah yardimciniz olsun hayirli kapilar acilsin onunuzde insallah.

Hepsini kocaniz dahil engelleyin whatsapptan. Ulasmasi illa gerekirse arar. Ne geregi var fotograf yollamanin? Gormek isteyen siz de kabul ederseniz gelir istedigi zaman gorur veya mahkeme karari ne zamansa o zamanlarda gorur.

Siz bosandiniz mi? Eminmisiniz? Hala kari koca kavgası yapiyorsunuz. Madem kari koca kavgasi yapacak boyuttaydiniz neden bosandiniz? Cocugunu cok dusunurken babasiz biraktin. Yok bosandin ise iliski mesafeni korumalisin. Bu mesafe de degil ama.
Evet çocuğumu dusundüğüm için babasız biraktim.yaşananlar hakkinda bilginiz olmadıgı taktirde nasıl böylee fütursuz yorum yapabiliyorsunuz anlamıyorum.kadının kadindan başka düşmanı yok gerçekten

Ayrı sehirlerdee bulunuyoruz işi gereegi gelip gidemiyor.resim ve video istemeşinin sebEbi buydu.bende yolluyordum

Dusmanlikla alakali degil sizi tanimiyorum bile. Ama sen esinin sinirlarini bu sekilde asmasina musade veriyorsan bu sana ileride fazlasiyla geri döner. Bir de bosanmissin. Hala eski esinin sana yaptigi konusmalari anlatiyorsun. Niye?

Farkındaysaniz canımı sıkan konudan bahsediyorum çünkü kolay kolay kimseyle konuşulmuyor. Burda anlatmak içimi rahatlatiyor.sinirlarrrimiz çocuk çerçevesi içinde çizildi. Onunla ilgili her konuda mecburen muhatap oluyoruz.ve o sınırı benim whatsapima karışarak aştı.resim ve video paylasimimiz sehirler uzak olduğu için hErgün rica ettiği icindi

Bu erkekler neden böyle anlamıyorum. Nasıl kendi kanlarından canlarından olanı arayıp sormazlar merak etmezler.hiç mi içleri acımıyor uzulmuyyorrlarr.nerdeyse 1 ay olacak sürtüşmemiz olalı. Kizini merak edip de bir kez olsun aramadi.bu nasıl vicdan.ben böyle bi adamı nasıl baba yaptım. Kizima nasıl bi baba seçtim. İzinde olduğu halde kızını görmeye dahi gelmiyor şimdi.ordda burda tatil de yazıklar olsun.Rabbim mazlumun ahını mazlumda bırakır mı. Beddua etmek istemiyorum ama Allah kahretsin ya böyle insanları
Çok üzülüyorum çok

Resim felan neden yolluyorsunuz ki cok ozleyen bir sekikde gelir gorur zaten. Siz adama resim gonderiyodunuz o ozlemini gideriyor ya kiziniz? Onun ozlemi resimle gidiyor mu?

Üzüldüğüm için ve kavga döğüş defil de güzellikle ayrıldığımız için beebegimin resimlerini videolarını o istediği zaman gönderiyordum. 1 aydırr hicbirsekilde muhatap değiliz.ne o aradı ne de ben.şimdi izne ccikmis kızım kızım diye olen adamın buraya damlamasi gerekiyordu ama o bi taraflarıni gezddirme peşinde. Şaşırıyorum ya sadece. O da ayrı büyümüş anneden babadan
Hep anlatırdi çektiği acıları üzüntüleri yarım kalislarini.şimdi bakıyorum bu muydu çocukluğunda bunca acıyı çeken diyorum.yazık benim içim almıyor kabullenemiyorum bu sorumsuZlugu

Üzüldüğüm için ve kavga döğüş defil de güzellikle ayrıldığımız için beebegimin resimlerini videolarını o istediği zaman gönderiyordum. 1 aydırr hicbirsekilde muhatap değiliz.ne o aradı ne de ben.şimdi izne ccikmis kızım kızım diye olen adamın buraya damlamasi gerekiyordu ama o bi taraflarıni gezddirme peşinde. Şaşırıyorum ya sadece. O da ayrı büyümüş anneden babadan
Hep anlatırdi çektiği acıları üzüntüleri yarım kalislarini.şimdi bakıyorum bu muydu çocukluğunda bunca acıyı çeken diyorum.yazık benim içim almıyor kabullenemiyorum bu sorumsuZlugu
O zaman ara ve aynen bu söylediklerini onada söyle. Kızın için bu çabayı göstermek zorundasın. Medeni insanlar gibi konuşun. Boşanmanın anne babayı kapsadığını ama evladın bundan etkilenmemesi gerektiğini onun kalın kafasına sokun. Anlayana kadar söyleyin. Yazık çok üzülüyorum anasız babasız büyüyen bebelere.

O zaman ara ve aynen bu söylediklerini onada söyle. Kızın için bu çabayı göstermek zorundasın. Medeni insanlar gibi konuşun. Boşanmanın anne babayı kapsadığını ama evladın bundan etkilenmemesi gerektiğini onun kalın kafasına sokun. Anlayana kadar söyleyin. Yazık çok üzülüyorum anasız babasız büyüyen bebelere.
Sizin bu dediklerinizi kendisi bana ben boşanma karari aldığım zamandan beri sürekli söyledi dile getirdi.şimdi ise kendisi bu söylediklerini unutmuş ve gayet de guzrl rahat rahat ken dini gezdirriyor.hiç birşey değil yavrumun hakkını çıkartsın Rabbim ondan bana yeter.

Sizin bu dediklerinizi kendisi bana ben boşanma karari aldığım zamandan beri sürekli söyledi dile getirdi.şimdi ise kendisi bu söylediklerini unutmuş ve gayet de guzrl rahat rahat ken dini gezdirriyor.hiç birşey değil yavrumun hakkını çıkartsın Rabbim ondan bana yeter.
Hatırlat o zaman sende...sen bir babasın ve kız çocuklarının en çok babaya ihtiyacı olur de. Biraz dugusal yaklaş onu en zayıf noktasından vur.

Kizlarr merhaba bosanalı nerdeyse 2 ay olacak.annemlerin yanındayız kızımla.bi an öncee kendim için ve kızım için ayrı bir ev düzen kurmam lazım ama henuz iş bulamadim:KK43:
Çok dardayım çıkmazdayim.allaha siginiyorum rabbimkendime vee çocuğuma yetebileçek guzrl bir iş versin diye.dualarinizi eksik etmeyin nolur. Bir anne için en zoru yetememek :KK43:,
Allah yardımcınız olsun

Back
X