Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Kizlarr merhaba bosanalı nerdeyse 2 ay olacak.annemlerin yanındayız kızımla.bi an öncee kendim için ve kızım için ayrı bir ev düzen kurmam lazım ama henuz iş bulamadim
Çok dardayım çıkmazdayim.allaha siginiyorum rabbimkendime vee çocuğuma yetebileçek guzrl bir iş versin diye.dualarinizi eksik etmeyin nolur. Bir anne için en zoru yetememek,
Hepsini watsapptan vs engelle bence.Kızlar yine içimi dökmek için size geldim.çocuğumun babasıyla birkaç gündür kavgaliyiz nedeni ise benim whatsap durumlarim vee koyduğum resimlermiş.neymiş ailesi de görüyormuş resimleri durumları hayatımda biri var sanıyorlarmış buna laf gidiyomus.yoksa kendisinin umrunda değilmiş benim nee yaptığım vs vs.beende açtım ağzımı yumdum gözümü acc köpek gibi bosandiktan sonra kendine kadın ayarlamaya çalışan sensin ben değil diye.çocuğu elinden alıcam görürsün sen felan dedi.resim video felan da atma benle muhatap olma deedi sanki çok meraklıymisim gibi
Evet çocuğumu dusundüğüm için babasız biraktim.yaşananlar hakkinda bilginiz olmadıgı taktirde nasıl böylee fütursuz yorum yapabiliyorsunuz anlamıyorum.kadının kadindan başka düşmanı yok gerçektenSiz bosandiniz mi? Eminmisiniz? Hala kari koca kavgası yapiyorsunuz. Madem kari koca kavgasi yapacak boyuttaydiniz neden bosandiniz? Cocugunu cok dusunurken babasiz biraktin. Yok bosandin ise iliski mesafeni korumalisin. Bu mesafe de degil ama.
O zaman ara ve aynen bu söylediklerini onada söyle. Kızın için bu çabayı göstermek zorundasın. Medeni insanlar gibi konuşun. Boşanmanın anne babayı kapsadığını ama evladın bundan etkilenmemesi gerektiğini onun kalın kafasına sokun. Anlayana kadar söyleyin. Yazık çok üzülüyorum anasız babasız büyüyen bebelere.Üzüldüğüm için ve kavga döğüş defil de güzellikle ayrıldığımız için beebegimin resimlerini videolarını o istediği zaman gönderiyordum. 1 aydırr hicbirsekilde muhatap değiliz.ne o aradı ne de ben.şimdi izne ccikmis kızım kızım diye olen adamın buraya damlamasi gerekiyordu ama o bi taraflarıni gezddirme peşinde. Şaşırıyorum ya sadece. O da ayrı büyümüş anneden babadan
Hep anlatırdi çektiği acıları üzüntüleri yarım kalislarini.şimdi bakıyorum bu muydu çocukluğunda bunca acıyı çeken diyorum.yazık benim içim almıyor kabullenemiyorum bu sorumsuZlugu
Sizin bu dediklerinizi kendisi bana ben boşanma karari aldığım zamandan beri sürekli söyledi dile getirdi.şimdi ise kendisi bu söylediklerini unutmuş ve gayet de guzrl rahat rahat ken dini gezdirriyor.hiç birşey değil yavrumun hakkını çıkartsın Rabbim ondan bana yeter.O zaman ara ve aynen bu söylediklerini onada söyle. Kızın için bu çabayı göstermek zorundasın. Medeni insanlar gibi konuşun. Boşanmanın anne babayı kapsadığını ama evladın bundan etkilenmemesi gerektiğini onun kalın kafasına sokun. Anlayana kadar söyleyin. Yazık çok üzülüyorum anasız babasız büyüyen bebelere.
Hatırlat o zaman sende...sen bir babasın ve kız çocuklarının en çok babaya ihtiyacı olur de. Biraz dugusal yaklaş onu en zayıf noktasından vur.Sizin bu dediklerinizi kendisi bana ben boşanma karari aldığım zamandan beri sürekli söyledi dile getirdi.şimdi ise kendisi bu söylediklerini unutmuş ve gayet de guzrl rahat rahat ken dini gezdirriyor.hiç birşey değil yavrumun hakkını çıkartsın Rabbim ondan bana yeter.
Allah yardımcınız olsunKizlarr merhaba bosanalı nerdeyse 2 ay olacak.annemlerin yanındayız kızımla.bi an öncee kendim için ve kızım için ayrı bir ev düzen kurmam lazım ama henuz iş bulamadim
Çok dardayım çıkmazdayim.allaha siginiyorum rabbimkendime vee çocuğuma yetebileçek guzrl bir iş versin diye.dualarinizi eksik etmeyin nolur. Bir anne için en zoru yetememek,