Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kızıma besik alacağım ama karar veremedim?

Yan tarafı çıkar mı acaba anne yanı gibi kullanılır mı?

Hayır öyle kullanılmıyor,çünkü kademe çıtalarını tutuyor yan korkuluklar. Yatağımızın hemen yanına baş ucuma yerleştirmiştik beşiği,hala öyle durur.

Yan tarafı çıkar mı acaba anne yanı gibi kullanılır mı?

Hayır öyle kullanılmıyor,çünkü kademe çıtalarını tutuyor yan korkuluklar. Yatağımızın hemen yanına baş ucuma yerleştirmiştik beşiği,hala öyle durur.

http://www.tahterevalli.com.tr/urunler/1001/urunler/1017/krippe_130.aspx

Bizimki bundan,çok memnunuz,3 kademesi var,ahşap park beşik aslında.Tekerlekler çıktığında hafif hafif sallanıyor.ama ben hiç gerek duymadım sallamaya.sağlığa zararlı boyalarda kullanılmamış.Ben o naylon kumaşlı park yatakları bu yüzden tercih etmedim.Şu an 9,5 aylık,doğduğundan beri yatıyor,ve daha rahat 3 yıl kullanırız,ölçüleri büyük çünkü.
Bende hep düşüncem nasıl sallanmadan uyutuluyor

Acele etme doğunca alırsın dediler, dinlenedim.
Bebek odası aldık, beşik normal sallanan beşik.
Ebat biraz büyük olduğu için 60×120 park yatak aldık yatak odasına.
Ama ilk 2 ay pratik diye komidin üstünde yatırdım :)
11 aya kadar park beşik kullandı, şimdi yer yatağında özgür takılıyor.
Bebegin ne isteyeceği hiç belli olmuyor, cok para dökmeyin şimdiden.

Bende hep düşüncem nasıl sallanmadan uyutuluyor

Her bebek farklıdır ,ancak siz öğretip göstermezseniz, tanıştırmazsanız sallanmayı bilmez diye düşünüyorum.Yani ben öyle yaptım.Ayakta sallamakta böyledir.İlk 2 ay kucağımda dik yatırıp, kafası boynumun altında sırtına çok çok hafif dokunuşlar yaparak uyuttum yada emerken uyurdu çoğunlukla.Halada emerek uyur.Ne beşiğinde ne de ayağımda hiç sallamadım.Kucağımda yada emerken uyutup beşiğine yatırdığımda uykusuna devam etti.Gece tabiki uyanmaları oluyor,ama o sallanmayı değil anneyi istiyor.Ama dediğim gibi alıştırmadığınız sürece.

Cnm inan hiç hatırlamıyorum. Çocuklar büyüyünce ihtiyacı olan bi aileye vermiştim. Ankara,ulustan aldım. Öle bilindik bi marka değildi. Ama kalite kendini belli ediyor. Satıcının tavsiyesi etkili olmuştu.
Teşekkür ederim canim ben de park yatak alicam ama bilemiyorum ki hangi marka kullanışlı o yüzden sormustum

Dediğim gibi beşik alacağım karyola mobilya beşikler ama sallananlarmi yoksa digerimi olur. Bilemedim yardımcı olur musunuz anneler
Ben de odası için büyüyen beşik , yatak odamızda kalacağı süre için şu cibinlikli ahşap beşiklerden alacağım. İstersen sallanması kitleniyor diye biliyorum.

Back
X