- 6 Şubat 2010
- 261
- 26
- 318
Yan tarafı çıkar mı acaba anne yanı gibi kullanılır mı?
Hayır öyle kullanılmıyor,çünkü kademe çıtalarını tutuyor yan korkuluklar. Yatağımızın hemen yanına baş ucuma yerleştirmiştik beşiği,hala öyle durur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sallanmadan nasıl uyutuyorsunuzbBen park yatak aldim,sallanmayan versiyon
Dogdugundan beri onda yatiyor cok memnun halinden. 21 ay bitti
Size ve bebeginize de uzun omurler dilerim
Bizimki memede uyuyor. Dalinca yatagina koyuyorum odasindan sessizce cikiyorumSallanmadan nasıl uyutuyorsunuzb
Bende hep düşüncem nasıl sallanmadan uyutuluyorhttp://www.tahterevalli.com.tr/urunler/1001/urunler/1017/krippe_130.aspx
Bizimki bundan,çok memnunuz,3 kademesi var,ahşap park beşik aslında.Tekerlekler çıktığında hafif hafif sallanıyor.ama ben hiç gerek duymadım sallamaya.sağlığa zararlı boyalarda kullanılmamış.Ben o naylon kumaşlı park yatakları bu yüzden tercih etmedim.Şu an 9,5 aylık,doğduğundan beri yatıyor,ve daha rahat 3 yıl kullanırız,ölçüleri büyük çünkü.
Inşallah bizimkide öyle olurBizimki memede uyuyor. Dalinca yatagina koyuyorum odasindan sessizce cikiyorum
İnsallahInşallah bizimkide öyle olur
Cocuk icin. Googledan zararlarina bakabilirsinizCabuk bozulduğu içinmi yada çocuk içinmi
Bende hep düşüncem nasıl sallanmadan uyutuluyor
Teşekkür ederim canim ben de park yatak alicam ama bilemiyorum ki hangi marka kullanışlı o yüzden sormustumCnm inan hiç hatırlamıyorum. Çocuklar büyüyünce ihtiyacı olan bi aileye vermiştim. Ankara,ulustan aldım. Öle bilindik bi marka değildi. Ama kalite kendini belli ediyor. Satıcının tavsiyesi etkili olmuştu.
Ben de odası için büyüyen beşik , yatak odamızda kalacağı süre için şu cibinlikli ahşap beşiklerden alacağım. İstersen sallanması kitleniyor diye biliyorum.Dediğim gibi beşik alacağım karyola mobilya beşikler ama sallananlarmi yoksa digerimi olur. Bilemedim yardımcı olur musunuz anneler