Kizima Enistem tarafindan taciz

Pricess 7 arkadaşım herşeyi söylemişsiniz .. Yapılacakları tek tek sıralamışsınız... Tebrik ederim...

Konu sahibine gelince Allah yardımcısı olsun ve bu olayın üstünü asla kapatmasın.

çok kötü bir durum kızkardeşin için de üzülüyorum ama eniştenin yaptığı yanına kar kalmamalı üstünü kapatmayınbu sapıklar cezalarını bulmalı

Bana kalirsada cocugun yalan soylemiyor, neden soylesin??? Kaldiki akli basinda bir kizin varmis, kendiliginden tepkisini belli etmis. Ayrica madem sen enistenle konusmuyorsun (herhalde bir sebebi vardir) ne diye kizini yolluyorsun o adamin yanina? Aranizda puruz varsa bir kotuluk yapabilir diye dusunmez mi insan? Olan olmus artik, kizinizi uzak tutun o adamdan ve emin olduktan sonra kiz kardesinize anlatin durumu.

Kaldiki kizkardesinizde size yuva yikan abla olarak bakabilir. Anlayacaginiz iki tarafli b.klu deynek

Son düzenleme:
bencede eşinize ve kardeşinize söyleyin. kardeşinizi muhtemelen inandıracaktır yapmadığına ama evladınızın yaşadıkları kapatılıp hiçbir şey olmamış gibi devam edilecek bir şey değil. kızınız ailesinin yanında olduğunu bilmeli. ayrıca kardeşiniz ve eşinizlede paylaşırsanız tekrar rahatsız etmeyecektir bence. eğer kimsenin bilmediğini düşünürse kızınıza aynı şeyleri tekrar yapmak isteyebilir. eniştenizle konusursanız eşiniz bu durumları öğrendiğinde daha çok kızabilir. en iyisi baştan söyleyip beraber hareket etmek. ayrıca söylemezseniz evinize gelip gitmelerini ve görüşmemek istediğinizi nasıl açıklayabilirsiniz ki... kardeşinizinde küçük çocuğu olabilir ama evladınızın daha önemli bu konuda... ayrıca kızınızın davranıslarında değişiklikler görürseniz psikologla görüştürün derim.

Bir de olayın şu tarafıı var kızınız şimdi size olayı anlattı belki bir daha yaşanmayacak bu olay sizin açınızdan markete filan gitmeyecek yanına ama bu adam sapık belli siz şimdi olayın üstünü örtersinz yarın bir gün aileden ya da aile dışından başka birini yine taciz etse hatta daha ileiye gidip tecavüz etse bunun vebalini taşıyabilecek misiniz peki?

Kiz kardesiniz boyle bir sapikla evli kalmamali. Cocuklarina bile yapar bu tipler. Yalniz delil toplamaya dikkat edin. Onun sozune karsi kizinizin sozu, inanmayabilirler. Biliyorsunuz bazi extrem davalarda bile adamlar elini kolunu sallaya sallaya cikiyor, kizin rizasi var diye. O yuzden adaleti bilmiyorum ne yapar ama en azindan evli kalmasin ve bu utancla hep yasasin.

Allah'ım sen aklımızı, nefsimizi korumamıza yardımcı ol.

konu sahibi Allah sana da yardım etsin. kızına ruh sağlığı sabır..
pis enişteye akıl fikir vicdan ne eksikse ondan versin.
buarada;
bebeği kız mı erkek mi? hoş farketmez erkek kız bu devirde hepsi tacize uğrayabilir.
bir arkadaş (Princess7) yapılması gerekenleri anlatmış.. Allah yardımcın olsun.

Aynı şeyler benim de başıma geldi, eniştem resmen taciz edip duruyordu, kimseye söyleyemedım fakat eniştemin başka kızlara da aynı şekilde muamele etmesi, teyzeme bunu yapması beni çileden çıkardı ve gittim her şeyi anlattım! teyzem ne dedi biliyor musun, sakın annene anlatma aramızda kalsın, ben onu uyarırım hala içimdedir.. ama ne oldu sonra eniştem teyzemi komşusuyla aldattı ve boşandılar! demem o ki, kesinlilkle söyleyin yarin öbür gün başka kızlara yapmayacağı ne mağlum! hem ablanızı bu şerefsız adamla aynı havayı solumasına nasıl izin verirsiniz..

Bu olayı kesinlikle ve kesinlikle örtbas etmeyin..Kim ne der diye düşünmeyin..Eşiniz de bilsin,kız kardeşiniz de...İnanıp inanmamak onlara kalmış ama kesinlikle bilsinler.... Zaten hep böylelerinin yaptıkları örtbas edile edile izin veriliyor sapıklıklarını sürdürmelerine...........

Son düzenleyen: Moderatör:

kesinlikle bu olayın üstünü REZİL oluruz diye düşünerek örtbas etmeyin

burda rezillik yapan biri varsa o da enişte

madem kamera da varmış eğer ulaşabilirseniz görüntüleri izleyip kanıt bulundurun elinizde

hoş bunu yaparken kameranın görüş açısından çıkıp da yapmıştır pislik ama olsun bi umut işte

ve bunu kızkardeşinize söylemelisiniz inkar edilecektir fln fln ama kanıt olursa daha iyi olur

ve ilişkinizi kesin derim ben kesinlikle kızınız gördükçe de bu durumu atlatması çok çok zor olur

kızınızdan daha önemli değil o da bilmeli neler yaşandığını

benim bile kanim dond soklardayim...kesinlikle kardesinizede esinizede duyurmalisiniz bunu..terbiyesiz adam...kiz ne haldedir ben bile cok kotu oldum okuyunca..

Ay kesinlikle susup bir şey dememezlik yapmayın ne olur, bugün kızınıza yapar yarın kim bilir kime ne yapar.. kardeşinizle paylaşmalısınız kesinlikle nasıl bir adamla evli olduğunu bilmeli

Yerinizde olsam ilk is enistenin yanina gidip onunla konusmak olurdu.

Muhtemelen cirkeflesecek ve kiziniza iftira ve hakaret yagdiracaktir.

Olayin akisina gore herkesin bilgi sahibi olmasini saglar, o dukkani da basina yikardim.

Boyle sapiklarin desifre olmasi lazim. Bugun size yarin baskasina..

eğer hala birilerine bu olayı anlatmadıysanız önce kardeşinizle hemen konuşun lütfen.eşinin nasıl bir sapık olduğunu bilmeye hakkı var.eğer bu adamın çocuğu varsa onlara bile tacizde bulunmadığı ne alum? kardeşiniz başta inanmayacaktır hatta kızınıza karşı birşeyler bile söyleyebilir ama yinede bilmeli.sonra eşinizle konuşun,kıyamet falan kopmaz merak etmeyin.eşinizin eniştenizi tartaklamasına müsade etmeyin ve savcılığa şikayette bulunun.eğer şimdi susarsanız ya da aile içinde bu olayı halletmeye çalışırsanız bu adam yarın başkalarının çocuklarına aynı şeyi yapacak..çünkü sapık!!

Burda bayanın anlatığı sadece bu olayların bir göstergesi nasıl bir dünyada yaşıyoruz nasıl bir adaletle yönetiliyoruz hayret verici düşüncenize haberlerde daha neler duyuyoruz babanın kızını taciz ettiği dayısnın ,abisinin ne acı bir durum...Benim arkadaşımında başına gelmiş hiç tanımadığı bir sapık peşine düşmüş sonra babasını bunu yakalamış güzel bir dövmüş derken mahkemelik olmuşlar..kızın piskolojisi bozulmuştu bana diyor her gittiğimde bana olayı anlatırıyorlar bıktım artık hiç bir sonuca bağlanmıcağını bildiğindende şikayeteini geri almış o kadar kötü olmuştu ki diyordu kii adam yapmadan ceza vermiyorlar verselerde 1,2 aya salıyorlarr ah ah gözü kör olsun bu adaletin Allah böyle durumlar yaşıyan bayanlara sabır versin

bence direk enişteyle yani dayınızın oğlu ile konuşun böle bir durumu yeni bebegi olan kızkardeşinize söylemeniz onun için iyi olmaz belki size bile kızabilir kuruyorsun diye .

bencede önce kamera kayıtlarını almaya calısın kimseye bir şey demeden..kamera kayıtlarında varsada bir şey yoksana enişteyle konusun yalnızken ve konusmalarınızı caktırmadan kayıda alın olurya bi pot kırar belki kanıt olur kız kardesiniz için inanmak istemeyebilir eşine inanabilir cünkü..kızınıza sözlü tacizde bulunduysa eger kızım tüm dediklerini kayda almıs bosuna saklama herkes duyacak bunu seklindede konusabilirsiniz..ve saklamayın kız kardesinizdende esinizdende ama bunları yaptıktan sonra söyleyin derim kanıt toplamak için ugrasın

Canim aslinda bende ilk böyle bir konu okusam derdim hem konusmuyor hemde kizini yolluyor..benim onunla konusmamam cok farkli olaylarla ilgili (AKRABALIK) konular iste malum...Kizimi sundan yolluyorduk 1. kiz kardesim dogum yapti...kiz kardesimin 3 cocugu var 7 yasinda oglu, 5 yasinda kizi birde simdi 3 aylik bebek.. ilk basta teyzesine bebek konusunda yardima gitti..sonra Markette yardima basladi. Inanin ben kizimi taniyorum benim kizim yalan söylemez..benim kizimada zamaninda benim kiz kardesim cok bakti onun icin Teyzesinin kizima inanir gibime geliyor ama evlilikleri ciddi yara alacak ve ortada 3 cocuk var.....

İlk mesajınızı okuyunca kızınızın 7-8 yaşlarında oldugunu düşündüm.
17 yaşında oldugunu okunca ayrı bir şok geçirdim.

7-8 yaşlarındaki bir çocuk belki eniştenin makas almasını kötüye yormaz ama
17 yaşındaki bir genç kız elbette bunun hangi niyetle yapıldıgını bilir.
Kızınızın anlatmadıgı ya da anlatmaya bile dili varmadıgı şeyler bile olabilir.

O nedenle mümkün mertebe kızınızla iletişiminizi koruyun.

Ve bu olaya sessiz kalmayın. Bugün sizin kızınız, yarın kendi kızı,
ya da daha nice kızlarımız!

Lütfen olayı açıga çıkarın. kardeşiniz de nasıl bir adamla evli oldugunu anlasın.
Eger ki bunun için sizi veya kızınızı suçlayacak olurlarsa (çünkü eminim adam kızınız bana aşık vs gibi iftiralar atacak)
dik durun, yenilmeyin.

Kızkardeşiniz de zamanı gelince anlar!

kızınız 17 yaşındaysa keşke kendini savunsaydı biraz, enişte böyle kelimeler hoş değil deseydi, enişteniz dokunup geçerken dur ben sana yol vereyim böyle geçilmiyor deseydi keşke göz yummasyadı
yazıyı okuduğumda ben 8-9 yaşındaki bir kız çocuğundan bahsettiğinizi sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…