- 22 Mayıs 2012
- 10.961
- 30.287
- 798
- Konu Sahibi yasemin1976
-
konu sahibi bu kadar duygusal olursa, bu adamın ilerde taciz edeceği diğer çocukların da günahına girecek haberi yok... adamın bu yaptığı yanına kar kalmamalı, yaptığının cezasını çekmeli 1 kere yapan bir daha yapmaktan hiç çekinmez çünkü. bu malesef böyle... sevil atasoyun suç ve delil diye bir programı var cnntürkte, izlediniz mi bilmiyorum... çocuklarımızı bu tacizcilerden korumak için çok faydalı bilgiler vermişti. ve o programda anlatılanları dinleyince gerçekten dehşete kapıldım... bu adam engellenmediği, cezasını çekmediği sürece kim bilir daha kaç çocuğu taciz edecek... susup oturanlar da bu suça ortak olmuş sayılır...
konu sahibesi saa birşey sormak istiyorum.
aynı şeyi senin eşin kardeşinin kızına yapsaydı bunu bilmek istermiydin , yoksa evliliğin sarsılmasın diye senden gizlenmesinimi isterdin?
birde kanıtlanabilcek birşey yok pek arkadaşlar... yani aşkım dedim ne var bunda popsuna vurdum ama böyle olcağını nerden bileyim eniştesiym ben onun nasıl böyle birşey düşünür vs deyip çok kolay sıyrılabilir işin içinden.... ve iki kız kardeş arasında telafisi imkansız yaralar açılabilir.. ama zor bir durum ....
Eki Görüntüle 476455 :44: :44: :44: :44:
evet Allah tacizcilerin,tecavüzcülerin belasını versin pis sapıklar benımde öz be öz dayım ilkokuldauken taciz etmişti o günden beri hiçç sevmiyor ve konusmuyorum ben o zamanlar kuçuktum kımseye anlatmadım hala da anlatmadım çekınıyorum annem açar tl ağzına eder yanı suan ıstanbulda çunku evlendiğinden beri orada hıçbır zaman buraya geldiklerinde yanlarına gıtmem ve aramam annem hep nıye böyle yapıyorsun çok soğuksun ben yok yaa zamanım yok vs gıbı seyler uyduruyorum canı cehenneme hep beddua ediyorum yemın ederim işleri hiç rast gitmıyor kaç defa battı beter olasıAllahım daha neler duyacagızzz...
Sabırlar dılıyorum
kızınızada cok uzuldum
cok acı ama bneımde basımdan gectı böyle bır olayy henuz 7-8 yasındaydım ...konuya gırmıcem ama hala su gun oldu unutamamdım
ve ben bunu anneme 20 yasında anlatabıldım
Kızınız akıllıymıskı anlatmıs herseyıı
sakın yargılamayın kızınızıı
korkutmayın ..guven verın sıze guvensın her daimm
...........
Bazı anneler varda zorla anlattırıyorlarr kızın psikolojısı yerındemı degılmı dudunmeden bagıra cagıra hatta döverek zorla ılan bıtenı anlattırıyorlarr...
....
Eşinize anlatmayın mazallah kıyamet koparr
bıraz gözlemleyın ortamıı
kıznızı göndermeyın asla bırdaha
dayınızın oglunu gözlmeleyın hal ve hareketlerını ...
Iiftara davet edın
kıznınza nasıl davranacak bı bakın
.......
Cok zor allahım kız kardese ne dıceksınız.....
Yıkılırr bebegıde varmıss
.........
Suan ıcın susun derım ıyıce gözlemleyın arastırın sonra saldırın ,kusun herseyıı..inceldıgı yerdne kopsun ama bekleyın öncee
Basit düşünülerek yazılmış mesajlar hangileri ki,gözümden kaçtı sanırım.........:44:bayanlar bugün cok zor bir gün yasadim...sabah yazdigim gibi bugün kardesimin yanina gittim...ilk basta normal konular konusuldu sonra bana kizimin niye markete gelmedini sordu..sonra sitem etmeye basladi niye biz ona güzel para veriyorduk...bizden rahat is yeri bulamaz felan diye ...O an artik dayanamadim herseyi anlattim...Kocan yegenine tacizde bulundu diye....bütün bildiklerimi anlattim....Kadin soka girdi sonra abla eminmisin ...belki yanlis anlamistir..tabi oanda oda kocasina yakistiramadi....bende o söylencekleri söyledim, nasil yanlis anlasilsin...17 yasinda bir kiz..eniste bana dokunmani istemiyorum o hala devam ediyorsa bu bir tacizdir...sonra yanimiza enisteyi cagirdik konuyu actik...tabi oda soka girdi... hatta inkar bile etti...kizimi sucladi ben ona abi gibi yaklastim o ne düsünüyor diye....o an ben delirdim olay cikti ona gecirdim tabi o an hersey birbirine girdi sonra ona dedimki seni polise sikayet edecem herseyi kocama anlatcam diye....defolup gitti sonra kardesimle son bir kes daha konustum. bak kardesim senin kocan böyle bir insan sen karar ver böyle bir adamla hayatini devam edecekmisin bak seninde iki kizin var yarin öbür gün ALLAH korusun senin kizlarina daha kötüsünü yapar...kardesim benden rica etti abla simdiklik birsey yapma suanda polise gitme birde enisteme söyleme diye... bize yarina kadar zaman ver bu aksam ben konuscam ve bir karar verecem dedi...bende simdilik bekliyorum...
Kardesim sonucta bize inandi..cünkü sonucta yegeni elinde büyüdü onuda anliyorum evlilini gözden gecirecek belki 3 evladini yanliz büyütcek....
Sunuda belirtmem lazim bazi arkadaslarin yazilari cok basit düsünülerek yazilmis hayatta insan basina gelmedikten sonra anlamiyor gercekten cok zor bir durum basta kizim icin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?