- Konu Sahibi yasemin1976
-
Canim aslinda bende ilk böyle bir konu okusam derdim hem konusmuyor hemde kizini yolluyor..benim onunla konusmamam cok farkli olaylarla ilgili (AKRABALIK) konular iste malum...Kizimi sundan yolluyorduk 1. kiz kardesim dogum yapti...kiz kardesimin 3 cocugu var 7 yasinda oglu, 5 yasinda kizi birde simdi 3 aylik bebek.. ilk basta teyzesine bebek konusunda yardima gitti..sonra Markette yardima basladi. Inanin ben kizimi taniyorum benim kizim yalan söylemez..benim kizimada zamaninda benim kiz kardesim cok bakti onun icin Teyzesinin kizima inanir gibime geliyor ama evlilikleri ciddi yara alacak ve ortada 3 cocuk var.....
Bayanlar inanin soktayim bugün kizim bana Enistemin (kiz kardesimin esi) kizimi taciz ettini anlatti delircem simdi....
kizim birkac günden beri biraz durgun, birde okuldan cikinca kiz kardesimin marketi var orda yardim ediyor orayada birkac günden beri gitmiyor... bugün karsima aldim konustum ne derdin felan var niye markete gitmiyorsun diye.. basta anlatmadi sonra aglamaya basladi anlatti. Enistem bir dönemden beri kizima askim diye hitap ediyormus, kizim gelince askim beni öpsene ilk basta kizim masum seyler sanmis bunlari.. zamanla eliyle poposuna vurmaya baslamis...birde yanindan gecerken kizima yakin vücut temasinda bulunuyormus.. kizim birkac defa uyarmis daha devam etmis..............
Kizim agliyor gitmicem diye taman daha yollamam ama ben bunlari kiz kardesime nasil anlatacam veya anlatmasam mi?? delircem bir yanda kizim bir yanda kardesim...birde kötü olan sey Enistem benim Dayimin oglu...desem ki Enisteyle konus ama ben zaten bir dönemden beri enistemle konusmuyorum ama kizimi kiz kardesimin yanina yardima yolluyordum cünkü kiz kardesimin kücük bir bebegi oldu onun icin calismiyor kizimda hasligini cikartsin diye... ya ben bunu kime anlatsam simdi kendi esimemi ama korkuyorum olay cikar diye gercekten delircem biryandan diyorum acaba masum birsey mi ama kizima inaniyorum niye durup dururken böyle birsey anlatsin.....Inanin zor bir durumdayim
sana inanamıyorum
gelmiş buraya kız kardeşime söyliyim mi söylemiyim mi diye soruyorsun
ben bunu duyduğum anda gider o enişteyi parçalardım
ondan sonra gelir buraya eniştemi parçaladım, polise şikayette bulundum diye konu açardım!
mesaj kutunu boşalt narmik
Edit:
bu arada ilk yazında büyük harf kullanarak ''Enistemin (kiz kardesimin esi) kizimi taciz ettini anlatti '' orayı ben Einstein okumuştum.
Canim aslinda bende ilk böyle bir konu okusam derdim hem konusmuyor hemde kizini yolluyor..benim onunla konusmamam cok farkli olaylarla ilgili (AKRABALIK) konular iste malum...Kizimi sundan yolluyorduk 1. kiz kardesim dogum yapti...kiz kardesimin 3 cocugu var 7 yasinda oglu, 5 yasinda kizi birde simdi 3 aylik bebek.. ilk basta teyzesine bebek konusunda yardima gitti..sonra Markette yardima basladi. Inanin ben kizimi taniyorum benim kizim yalan söylemez..benim kizimada zamaninda benim kiz kardesim cok bakti onun icin Teyzesinin kizima inanir gibime geliyor ama evlilikleri ciddi yara alacak ve ortada 3 cocuk var.....
yazdığınız şu mesajı tam 3 kez okudum acaba yanlış mı anladım diye.hangi evlilik ve hangi ciddi yaradan bahsediyorsunuz konu sahibi? karşınızda sapık bir kuzen var,üstelik bu kuzen kardeşinizin eşi..hala evliliklerinin alacağı yaradan ve 3 çocuktan bahsediyorsunuz.adam belkide çocuklarına bile tacizde bulunacak ya da...... düşünmek bile istemiyorum...keşke buraya yazana kadar daha ciddi girişimlerde bulunsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?