Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi S_A
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

S_A

E.Z
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
3.240
273
363
33
Selamlar

Temmuzda ilk bebeğimi kucağıma alacağım.

ama isim bulamadım. Eşim modern isimleri hiççç sevmiyor.

Zeyneb olsun diye tutturdu. vazgeçiremezsem Zeyneb ikinci ismi olacak.

sizden kızıma isim önerileri bekliyorum. hem tek olarak hemde zeyneb isminin önüne yakışacak isim arıyorum.

Naz, Su, Eda, Işıl..
Zeynep'e bunlar uyar gibi geldi :)
Sağlıkla gelsin bebişiniz

Aslında zeynep tekbaşına da çok güzel bir isim bence 😊

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zeynep ela
zeynep ada
zeynep nil
zeynep sude
melek zeynep
zeynep ecrin
inci zeynep
bunlar hoş geldi bana paylaşmak istedim :)

Benim kocamda modern isim istemedi.ada doğa güzel isimler bence ama zeynebin yanına modern isim uydurman zor.

Benm favorim Berra ismi hem kulaga cok hos geliyor hem de allahin isimlernden biri. (YABERR) Kizima birakmayi çok istedm kaynvalidem izin vermemisti (

hmm modern ısım sevmiyorsa klasik bakıcas artık :44:

elif naz,tuğçe,beril,buket..

kızım olursa cemre ismini vermeyı cok ıstıyorum.

Naz, Su, Eda, Işıl..
Zeynep'e bunlar uyar gibi geldi :)
Sağlıkla gelsin bebişiniz

Aslında zeynep tekbaşına da çok güzel bir isim bence 😊

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım ama ben tek zeyneb olsun istemiyorum

zeynep ela
zeynep ada
zeynep nil
zeynep sude
melek zeynep
zeynep ecrin
inci zeynep
bunlar hoş geldi bana paylaşmak istedim :)

teşekkür ederim canımm

Benim kocamda modern isim istemedi.ada doğa güzel isimler bence ama zeynebin yanına modern isim uydurman zor.

evet cok modern olmasına gerek yok aslında yani ilayda dilara alara mira hira güzel değil zaten

Benm favorim Berra ismi hem kulaga cok hos geliyor hem de allahin isimlernden biri. (YABERR) Kizima birakmayi çok istedm kaynvalidem izin vermemisti (

sen istedikten sonra kaynananın birşey demeye hakkı yoktu bence.

Berra ismide hoş

zeynep naz.
hem kafiyeli de olur :)

vayyy başkanımız da burdaymışşşş
Hayırlı olsun öncelikle S.A .
Hemen merak ettim sorayım kaç kilo oldun. Malum diyet gruplarından sonra görünce aklıma ilk gelen bu oldu
Demek kızın olacak. Çok sevindim canım senin adına. He he bu arada bende doğum yaptım yeni yani 40 gün oldu.
Oğlum oldu. Kilomda 65 oldu
Hamileyken tam 19 kilo aldım bacım. Şu an 9 unu verdim. Kaldı 10 kilo. Burda mucize diyetler ararken eski gruptakiler ne yapıyor acaba diye bakarken seni buldum.
İnşallah bebişine en güzel ismi bulursun. Benim aklıma gelen isim yok. Oğlum doğduğunda hastanede ve evde 3 gün ya bu çocuğa ne isim koycaz diye kara kara düşünmüştük. En sonunda Kızım METE olsun diyince tamam dedik başka da isim bulamamıştık zaten. Yoksa çocuğun büyüyüp kendine isim seçmesini bekleyecektik.

Zeynep Ela
Zeynep Beril
Zeunep İpek
Zeynep Melis
Zeynep Duru

Sezencim sana mesaj yazdım.

Öneriler için teşekkür ederim arkadaşlar :))))

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

benimde prensesim olacak inşallah biz Zeynep Duru vericez ismine :)) bizimde babamız zeynep olsun çok istedi bnde duru verelim dedim. öyle böyle derken Zeynep Duru dedik... :) Rabbim sağlıcakla elimize almayı nasip etsin bebişlerimizi...

Son düzenleme:
Ben kızıma Mina Helen ismini verdim. Helen ismini kullanıyoruz. Çok güzel bir isimdir Helen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…