Doğuma Hazırlık Kizima isim bulamadim.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Berceste060

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
180
121
33
Mrb kk uyeleri. Daha once oglumun olacagini soylemistim ama sonradan kiz oldugu kesinlesti. Aksam sabah doğurmak uzereyim ama hala isim bulamadim. En cok ZEHRA adi kafama yatiyor ama begenmeyenler de var. Siz ne dersiniz? Zehra ismi nasil sizce?

Annenin kafasına ne yatıyorsa odur, ona adıyla en çok sen sesleneceksin. İçine sinen bir ad olması en uygunudur. Sağlıkla gelsin dilerim.

Annenin kafasına ne yatıyorsa odur, ona adıyla en çok sen sesleneceksin. İçine sinen bir ad olması en uygunudur. Sağlıkla gelsin dilerim.
Olur mu öyle şey ? O anneyse diğer taraftaki de babası sonuçta. İkisinin ortak kararı olmalı. Diğer türlü bencillik bence

Olur mu öyle şey ? O anneyse diğer taraftaki de babası sonuçta. İkisinin ortak kararı olmalı. Diğer türlü bencillik bence

O ayrı, birinin hiç istemediği bir isim elbette olmayacak. Öneri istemiş ama en çok Zehra ismi kafama yatıyor demiş muhtemelen eşiyle birlikte belirlemişlerdir. Buradakilerden öneri almana gerek yok aklına yatan bir isim varken demek istedim orada.

Esime onerin nedir dedim bir tane bile bulamadi. Ben buluyorum ona danisiyorum. Zehra ismi olabilecekler arasinda dedi. Onun onayi mutlaka olmali. Soyledigimizde begenmeyenler cikti ben de tereddut ettim.

Esime onerin nedir dedim bir tane bile bulamadi. Ben buluyorum ona danisiyorum. Zehra ismi olabilecekler arasinda dedi. Onun onayi mutlaka olmali. Soyledigimizde begenmeyenler cikti ben de tereddut ettim.

Sizin beğenmeniz önemli, ebeveynleri sizlersiniz. Benim ismim Ece, genelde beğenilen bir isim. Ama daha yeni burada konusu açıldı "Kayınvalidem kızıma Ece ismini koydu ama ben nefret ediyorum" diye. Yapacak bir şey yok yani, her ismin seveni olduğu kadar sevmeyeni de olur. Önemli olan dediğim gibi sizin düşünceniz, sizin içinize sinmesi.

Sen de hiç Rusça ısım yok mu tek Ece misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…