Kızıma karışma hakkım var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önemli olan neden diger sehri istedigi. Üniverstenin özelliklerinden dolayi mi yoksa aileden ve yasadigi sehirden uzaklasmak istedigi için mi ? Özel sektör universteye de bakiyor belki böyle bir kaygisi vardir.

Tam anlamıyla anlamışsıniz evet

Evet, ben 2014’ten 2020’ye kadar Eskişehir’de okudum. Her şeyiyle hem çok güvenli hem de öğrenci için çok uygun bir şehir. Daha geçen yıl evimin kirası 400 liraydı. 2017’de 375’e tutmuştum. 1+1, tek kaldım, ısı yalıtımı çok iyiydi, 100 lirayı nadiren gördüm doğal gaz faturasında. Yeni binaydı ve aile apartmanıydı. İki üç dairede ara ara öğrenciler kaldı, diğerleri ev sahibiydi. Başın sıkışsa kapılarını çalsan geri çevirmezlerdi. Ben mesafeli bir insanımdır daha samimi olsam yemek falan bile getirirlerdi eminim .

Gece 3’te 4’te alkollü şekilde sokakta yürüdüğümüz de oldu, bir laf eden rahatsız eden dahi olmadı. Çok tenha, gençlerin olduğu yerlerden uzak yerlerine dahi girdik o saatlerde. Oranın 21-22’si başka bir şehir gibi değil zaten. Ben Antalya’da akşam o saatlerde teksem geriliyorum. Eskişehir’in daha merkezi yerlerinde 2’ye 3’e kadar gençler oluyor sokaklarda. Biz geç saatte dışarıdayken in cin top oynuyordu sokaklarda, bir an bile korkmadık iki kız.

Sevgilisi var ama Ankara da yaşıyor ve Ankara'da üniversite okuyor

Aksine unutmak imkansız
Ama şunu söyleyeyim hatasını anladi kısa zamanda çok yol katetti ve bir şansı hak etti eşim
Verdiğim şansı da en iyi biçimde kullandı
Verdiği sözleri yerine getirdi
Kısacası o cephede asayiş berkemal

Esinizin sizin verdiginiz sansi iyi değerlendirmesi cocuklarsa acilan yaralarin hic izi kalmadigi anlamına gelmiyor ama.

Siz affettiniz diye cocuklarin senelerce yasadiklari seyi bir kalemde silmis olmama ve kizinizin evden gitmek isteme ihtimali yuksek.

Sizi de sevindireyim
Eşimle kısa zamanda çok yol aldık
Almancı degildi ayrıca Kazakistan'da görevliydi
Önemli bir durum oluştu bir dönüm noktası diyelim ya tamam ya devam noktasında şans istedi verdim
Sözler verdi hepsini tuttu kısacası o kötü gunleri geride bıraktık
Şu an kendisiyle aynı evde yaşıyor aynı yöne bakıyoruz

resmen kırmızı oda manolya hanımsın yaa
büyük harflerle
R E S P E C T!!

Şimdi şimdi olayların gidişatı kesinlikle anlaşıldı.

Şu an öyle olsa bile öbür durum da yıllarca sürmüş sonuçta. Çocuğunuz bu barış ortamının sürekliliğine inanmıyor demek ki. Üzgünüm ama bu aile ortamından kendini korumak istemekte çok haklı. Kızınızın psikolojisi için gitmesine izin vermelisiniz. Balık verilmesi değil balık tutmayı öğretilmesi gereken yaşlarda artık. Yani onu korumak yerine kendisini nasıl koruyabileceğine dair yönlendirmelerde bulunmalısınız. Kendini korumayı öğrenmeli, zarar gelecek diye ileri yaşlara kadar evde tutarsanız ona çok daha büyük zararlar verirsiniz.

resmen kırmızı oda manolya hanımsın yaa
büyük harflerle
R E S P E C T!!

Şimdi şimdi olayların gidişatı kesinlikle anlaşıldı.
Merak ettim gercekten acaba kiz evden mi uzaklasmaya calisiyor diye.

Huzursuz bir evde buyuyen, bosan bundan denilen bir babayla yaşayan genc bir kiz "universitede baska sehire gidecegim" diye kendini telkin etmis olabilir cunku. Konu sahibi kocasiyla baristi diye cocuklar yasadiklarini unutmuyor.

Durum illa boyledir demiyorum ama boyleyse de gayet anlasilir.

size burada çok çok katıldım aslında ta ki bu araştırmayı okuyana kadar:

valla böyle babaya bir gram acımam bir gram
beyefendi yıllarca yapmadığı babalığı yapsın da kıza iki kuruş para göndersin bi zahmet.

durum bence yüzde bi milyon öyle
yoksa bir sürü opsiyondan birine evet derdi kız
kesinlikle aileden uzaklaşmak istiyor

durum bence yüzde bi milyon öyle
yoksa bir sürü opsiyondan birine evet derdi kız
kesinlikle aileden uzaklaşmak istiyor
Çok haklısıniz
Çünkü kendisine günlük sistemli işkence uyguluyoruz
Tırnaklarını söküp kerpetenle dişlerini çekiyoruz
Aç bırakıp karanlık odada çiğ et ile besliyoruz
O sebebten kaçmak istiyor evet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…