- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Desteklik bir durumum olduğunu düşünmüyorum ama neden destek almalıyım nerede yanlış düşünüyorum.Psikolojik destek almalısınız saglıklı düşünmüyorsunuz
Yani şöyle dyim eşimin ailesini 10 yıldır tanıyorum. Evlenmeden öncesi var yanş 4 yıldır evliyiz eşimle her gördüğümde mutlaka üzdüler laf söylediler eşimden beni vazgeçirmeye çalıştılar küçük gördüler gereksiz bir çok şey. Sevdirmemezlik yapmıyorum yanlarında ama istemiyorum işte içimden öyle geliyorNe yasadıgınızın boyutunu bilmiyorum. Ama ne olursa olsun bence biraz abartıyosunuz.
Cocuk sizin oldugu kadar eşinizinde cocuguDesteklik bir durumum olduğunu düşünmüyorum ama neden destek almalıyım nerede yanlış düşünüyorum.
Ben gelinimi küçümseyip oğlundan vazgeçirmeye çalınazdım borç yapıp çalışmayıp evde oturup gelinimin parasını yemezdim bu yüzden bu konuda gelinimle sorunum olmazdı. Başka soru olur bilemem ama bu konularda üzüp kin beslenmesini sağlamak doğru mu sizceIlerde torununuz olursa gelininiz nasıl çözüm bulurdu..o kafayla düşünürdüm..herkes birşeyler yaşıyor.. su hayatta.. torun sevgisi ayrı.. çocuğun suçu ne.. bırakın babanne hala sevgisi yakınlığı görsün.. bizde gelinlere bayılmıyoruz ama yeğenlerim için canım feda
Aslında doğru haketmiyorlar diye düşünüyorum. Aslında uzaktık çok güzeldi şimdi yakın olacağız hiç iyi olmayacak ama yapacak bir şey yok umarım he rşey daha üzücü olmazSeni çok iyi anlıyorum canım
Sana o kadar kötülük yaptılarki
Çocuğunu onların sevmesini haketmiyolar diye düşünüyosun ve çokta haklısın.
Ama aynı sitedeymişsiniz yapcak bişey yok sanırım mecbur her gördüklerinde yapmacık bi şekilde yavrunuzu sevip sarılacaklar.
Anladım cevabınız için teşekkür ederim. Belki bu kadar birikmezdi ama kızım açısından çok üzdüler beni belki kızımla ilgili böyle birikti. Başta böyle değildi 9 aylık kızım. Kızım için bu mor al bakmıyor, kafası büyük beyninde tümör olabilir, agu da demedi neden demmedi normal değil vs dediler bu yüzden çok üzüldü m ve bu da bir sebep sanırımCocuk sizin oldugu kadar eşinizinde cocugu
Eşinizin ailesinin dokunmasını istemiyorsunuz ya kendi ailenizin ?
Siz kötü seyler yasamıs olabilirsiniz ancak cocugun babane hala sevgisinden mahrum bırakmaya calısmak çok normal değil
Hatta bırakın öpmelerini cocugunuzu görmelerini bile istemiyorum demişsiniz
Eger ben görüşmek istemiyorum vs deseniz yasadıklarınıza yorar anlarım ancak eşinizin annesi eşinizin kızlardeşi için cocugumuzu görmesinler öpmesinler demek bana saglıklı gelmiyor
Aslında kızımın sevgisizlik beslemesini istemem ama çok aşırı takıldım bir şeylere işteSuan icin birsey yapamazsiniz ama cocugunuz buyudugu zaman zaten muhtemelen onlari sevmeyecektir. Ben daha annesinin sevmedigi bir yakinini seven bir cocuk gormedim o mesafe bir turlu asilamiyor
Aslında doğru haketmiyorlar diye düşünüyorum. Aslında uzaktık çok güzeldi şimdi yakın olacağız hiç iyi olmayacak ama yapacak bir şey yok umarım he rşey daha üzücü olmaz
Yani çok çta bşr şey yapamıyorum doğru daha ileri gidip aile huzurum kaçsın istemiyorumSizin es ailesiyle iliskiniz farkli, cocugunuzun onlarla iliskisi farkli. Size karsi davranislarina ses cikaramayip cocugunuzla ilgilendiklerinde sinir olmak da bir tuhafmis,gucunuz o kadarina yetiyor gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?