- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Sonunda duygularımı anlayacak birisi çıktı ya yani bu doğru düşünce değil biliyorum am açok doldum çok üzüldüm ve bugün bu yüzden böyle. Aynı sitede oturacağız hatta karşılıklı gibi evler ama ben yine mesafe koyarım gibi düşünüyorum eşim biraz baskın gelebilir bu konu da
Beni geçtim bana istediğini yapsın ama el kadar bebeğime bile değer vermedi
Kendi oğlunu hangi gün doğurduğunu hatırlamayan kadından zaten ne bekliyorsam...
Sizi anlıyorum ama bunlar yeterli sebepler değil. Eğer eşinin ailesinde cinsel taciz, şiddet gibi (evlerden ırak) durumlar yoksa çocuğa sarilmalarinda bir sakınca yok.Yani şöyle dyim eşimin ailesini 10 yıldır tanıyorum. Evlenmeden öncesi var yanş 4 yıldır evliyiz eşimle her gördüğümde mutlaka üzdüler laf söylediler eşimden beni vazgeçirmeye çalıştılar küçük gördüler gereksiz bir çok şey. Sevdirmemezlik yapmıyorum yanlarında ama istemiyorum işte içimden öyle geliyor
Yani ben olabildiğince onlardan uzak tutmaya çalışırımKızlar eşimin ailesi ile yıllardır çok üzücü şeyler yaşadım içime attım tartıştım vs ama çok üzüldüm çok gerildim. Buna rağmen buara aynı sitede oturacağız o ayrı dert cidden canımı sıkıyor neyse de. Kızlar ben kvmin eşimin ablalarının kızıma sarılmalarından çok rahatsız oluyorum bir şey demiyorum ama çok rahatsız oluyorum öpsünler kucaklarına alsınlar istemiyorum. Görmelerini bile istemiyorum bazen çok mu bencilim nasıl aşabilirim ya da aşmalı mıyım? Bazen Ayyy kuzumuzu özledik diyorlar içimden bir kötü his geliyor elimde de değil of. Hatta şuan aynı sitede oturacağız ya nasıl mesafe koymalıyım aklımda deli sorular. Yardım edin ben yanlış mıyım?
Siz doğum yapacaktıniz ve kaynana çok kalmasın, ev küçük zaten diyordunuz yanlis hatırlamıyorsam. Hayırlı olsun doğumunuz. Kaynananiz çok mu kaldı, çok mu huysuzdu, neden bozuldunuz bu kadar?
Sizin ne yaşadığınızı,ne hissettiğinizi ve eş ailesiyle yaşanan sorunların ne kadarında,Bunlar benim içimde yaşadığım duygular görmek istediklerinde görüyorlar seviyorlar bunda sorun yok ama ben ister istemez bu duyguları besliyorum. Bebeğim doğduğy ilk zamanlarda bebeğim için beslenemiyor yok zayıf gelişemeyecek sağlıklı olmaz bu kız demeleri veya kafası büyük tümör olabilir beyninde demeleri ya da agu demedi var bir sorun çok bakmıyor da cevapta vermiyor bir sorun var normal değil deyip ilk 6 7 aymımzın içine etmeleri ne kadar doğru sizce ben bana denilen şeylerle bu duyguları edinmedşm hassas bir anneyim ve hep kızıma kulplar buldular çok şükür sağlıklıyken
Hayırlı olsun :) bende isterim:)Geçen bi konuda yazdım mesajımı bulup size göndericem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?