- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Aslında ailesi eşime hiç bana gösterdikleri yüzlerini göstermediler. İhtiyaç var para yok napalm dediker hep. Eşim resmen onlara acıdı ailesi sonuçta ve hiç görmedi. Ara ara yaptıklarını anlatmak istedim ama doldurmak olurdu bu sanki onu doldurmak istemedim ve çoğu şeyi eşim bilmiyor tek tük söyledimParanızı yemişler.Sizi küçümsemişler.Şimdi aynı siteye taşınıyorsunuz.
Bunların sorumlusu kocanız.Olayları idare edemediği için bu durumdasınız.
Ailesini size, sizi ailesine saydıramamış.
Bişeyler söylediklerinde cevabı o zaman vermeliydinizAnladım cevabınız için teşekkür ederim. Belki bu kadar birikmezdi ama kızım açısından çok üzdüler beni belki kızımla ilgili böyle birikti. Başta böyle değildi 9 aylık kızım. Kızım için bu mor al bakmıyor, kafası büyük beyninde tümör olabilir, agu da demedi neden demmedi normal değil vs dediler bu yüzden çok üzüldü m ve bu da bir sebep sanırım
Aile huzurunuz kacmasinYani çok çta bşr şey yapamıyorum doğru daha ileri gidip aile huzurum kaçsın istemiyorum
Bunlar benim içimde yaşadığım duygular görmek istediklerinde görüyorlar seviyorlar bunda sorun yok ama ben ister istemez bu duyguları besliyorum. Bebeğim doğduğy ilk zamanlarda bebeğim için beslenemiyor yok zayıf gelişemeyecek sağlıklı olmaz bu kız demeleri veya kafası büyük tümör olabilir beyninde demeleri ya da agu demedi var bir sorun çok bakmıyor da cevapta vermiyor bir sorun var normal değil deyip ilk 6 7 aymımzın içine etmeleri ne kadar doğru sizce ben bana denilen şeylerle bu duyguları edinmedşm hassas bir anneyim ve hep kızıma kulplar buldular çok şükür sağlıklıykenEş ailesi ile yaşadığınız sorunları kızınızla olan ilişkilerine transfer etmek istemeniz yanlış.
Vaktinde vermeyip içinizde tuttuğunuz tepkileri torunları ve yeğenleri üzerinden göstermeniz yanlış.
Siz sevmiyorsunuz ve anlaşamıyorsunuz diye çocuğunuzu eşinizin birinci derece yakınlarından kıskanmanız ve uzak tutmak istemeniz yanlış.
Yetişkin insanların arasında yaşanan sorunların ve anlaşmazlığın faturasını,hiç bir şeyin farkında olmayan masum bir çoçuğa yüklemek bu.
Doğru yapacak bir şey yok sevecek görecek ma benim içim köyü oluyor yaBen cocuklarin kendisinin karar vermesinden yanayım. Ama insanin ici gıcıklanmiyirsa degil. Kv ile bir iyi bi kötu hallerimiz var. Ama ogluma mudahale etmiyorum o da isin garibi cok seviyor arada aglar babannem yaslaninca ölcekmi vs tiyebana kötu olan ona iyi belliki yapicak bisey yok
Anladım haklı olduğunuz yanlar var ama içm soğumuyor umarım halledebilirimBişeyler söylediklerinde cevabı o zaman vermeliydiniz
Sevmek istediklerinde değil
Zaten aynı sitede yasayacakmıssınız artık cokca yüzyüze geleceksiniz
Size bi laf soktuklarında o zaman konusun cocugunuzu sakınma fikirleri üzerinden değil
Bana kötü davranan kişilerin cocuguma yaklaşmasını bende istemezdim.Baba tarafinin annem icin soledigi geldi aklıma: Annen bizi sevmek zorunda degil ama sen bizi sevmek zorundasın...Benim annemin sevmedigini bende sevmem demistim.Anneme ne yaptilarsa bende etkilendim demekki bize ve ailemize deger verilmiomus.Yine de Rabbine dua et onlar severken sadece Allah rızası icin sevdir.Kotuluk eden kotuluk bulur canımKızlar eşimin ailesi ile yıllardır çok üzücü şeyler yaşadım içime attım tartıştım vs ama çok üzüldüm çok gerildim. Buna rağmen buara aynı sitede oturacağız o ayrı dert cidden canımı sıkıyor neyse de. Kızlar ben kvmin eşimin ablalarının kızıma sarılmalarından çok rahatsız oluyorum bir şey demiyorum ama çok rahatsız oluyorum öpsünler kucaklarına alsınlar istemiyorum. Görmelerini bile istemiyorum bazen çok mu bencilim nasıl aşabilirim ya da aşmalı mıyım? Bazen Ayyy kuzumuzu özledik diyorlar içimden bir kötü his geliyor elimde de değil of. Hatta şuan aynı sitede oturacağız ya nasıl mesafe koymalıyım aklımda deli sorular. Yardım edin ben yanlış mıyım?
Çocuğumun psikolojisi neden bozulsun? Ben bu durumu içimde yaşıyorum eşime bile anlatmadım çocuğuma mı etki edeceğim. Çocuğum her şeyden daha önemli olduğu için bugün bu kadar üzüldüm ben böyle kötü düşünür hale geldim. En çok bebeğime söyledikleri üzdü zTen ileride tabiki kızımı doldurup onu üzmem etki etmem. Yanlış yaptığımı da biliyorum doğru demiyorum ama içim soğumuyorAile huzurunuz kacmasin
Ama cocugunuzun psikolojisi mi bozulsun?
Bence yetiskinler kendi sorunlarina cocuklari alet etmemeli,yapilacak en buyuk yanlis bu. Kaynananizi sevmek ve begenmek zorunda degilsiniz,hatalari da olabilir,siz dik durmazsaniz daha size vuran cok olur. Ben de kaynananin sacini basini yolun demiyorum bakin,ama iliskiyi ne sekilde surdureceginize kendiniz karar verebilirsiniz. Gorusmeyebilirsiniz,sınırlandırabilirsiniz bazi seyleri. Ama cocugu karistirmamaniz lazim.
Sonunda duygularımı anlayacak birisi çıktı ya yani bu doğru düşünce değil biliyorum am açok doldum çok üzüldüm ve bugün bu yüzden böyle. Aynı sitede oturacağız hatta karşılıklı gibi evler ama ben yine mesafe koyarım gibi düşünüyorum eşim biraz baskın gelebilir bu konu daDüşünmeden, ileride torunlarının annesi olacak bir insana eziyet üstüne eziyet ederler sonra da 'özledim kuzum' falan fisman. Özlediniz de, zamanında yaptıklarıniz kadının aklına geliyor işte, samiyetsizliginiz o kadar işlemiş ki kadının içine, çocuğunu sevmenizi bile istemiyor haklı olarak.
Ben sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben de çok soğudum eşimin ailesinden. Aynı site konusunda yorum yapmak istemiyorum çünkü resmen intihar benim gözümde.
Kızlar eşimin ailesi ile yıllardır çok üzücü şeyler yaşadım içime attım tartıştım vs ama çok üzüldüm çok gerildim. Buna rağmen buara aynı sitede oturacağız o ayrı dert cidden canımı sıkıyor neyse de. Kızlar ben kvmin eşimin ablalarının kızıma sarılmalarından çok rahatsız oluyorum bir şey demiyorum ama çok rahatsız oluyorum öpsünler kucaklarına alsınlar istemiyorum. Görmelerini bile istemiyorum bazen çok mu bencilim nasıl aşabilirim ya da aşmalı mıyım? Bazen Ayyy kuzumuzu özledik diyorlar içimden bir kötü his geliyor elimde de değil of. Hatta şuan aynı sitede oturacağız ya nasıl mesafe koymalıyım aklımda deli sorular. Yardım edin ben yanlış mıyım?
Yani haklısınız zaten sevmelerine bir şey demiyorum severken onlar için kötü oluyor sadece yoksa hiç ses etmedim. Görmek istediklerinde görüyorlar ben sadece özellikle götürmüyorum. Burada kendimi bir an çok kötü bir insanmışum gibi hissettim körlük yapana herkes iyilik yapıyormuş gibiBana kötü davranan kişilerin cocuguma yaklaşmasını bende istemezdim.Baba tarafinin annem icin soledigi geldi aklıma: Annen bizi sevmek zorunda degil ama sen bizi sevmek zorundasın...Benim annemin sevmedigini bende sevmem demistim.Anneme ne yaptilarsa bende etkilendim demekki bize ve ailemize deger verilmiomus.Yine de Rabbine dua et onlar severken sadece Allah rızası icin sevdir.Kotuluk eden kotuluk bulur canım
Aslında istemiyorum ama onlar taşınıyırlar bile bizde gidecek gibi duruyoruzRahatsızsanız bu durumdan Aynı yerde yaşamayın
Ya insan kötülük görünce normal davranmıyorAma onun torunu vırt zırt derdim de kayınvalidemin bize yaptıklarından sonra ben de kızımla samimi olmalarına izin vermeyeceğim
Aynı yerde yasamamaya ikna edin esinizi.Sizin icin zor olacak.Surekli gelecekler surekli bu dusuncelere kapilacaksiniz.Yani haklısınız zaten sevmelerine bir şey demiyorum severken onlar için kötü oluyor sadece yoksa hiç ses etmedim. Görmek istediklerinde görüyorlar ben sadece özellikle götürmüyorum. Burada kendimi bir an çok kötü bir insanmışum gibi hissettim körlük yapana herkes iyilik yapıyormuş gibi
Beni geçtim bana istediğini yapsın ama el kadar bebeğime bile değer vermediYa insan kötülük görünce normal davranmıyor
Taşınmayın aynı yereYa insan kötülük görünce normal davranmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?