Kızıma sarılsınlar bile istemiyorum.

Öyle Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın gerisi boş. Biraz tepkisiz kendi mesafeli gibi duracağım bakalım zamanla nasıl olacak göreceğiz

Ben de eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Çok kötü sözlerini hakaretlerini duydum. Daha öncesinde de bir sürü şeyler vardı zaten. Eşim bebeğimizi alır gider. Bu hafta sonu güzel vakit geçirmiş babaannesinin kucağına atılmış vs. Sizi anlıyorum düşündükçe insanın sinirleri bozuluyor. Benim için hiç görmeseler de olur yaptıklarından sonra ama yaşantıya döküldüğünde hislerimizin dışında davranmak zorunda kalabiliyoruz. En iyisi hiç düşünmemeye çalışın. Hiç konuşmayın ailesi ile ilgili. Olabildiğince mesafeli olun.

İnanın çok yıpratıcı şeyler yaşadım. Bu hisler bana da gelse de, sakin ol onlar seni değil ama senin doğurduğun evladı seviyorlar. Oğlunun da onların sevgisiyle büyümeye hakkı var. Zamanı geldiğinde herkese hakettiği değeri verir. Kendi hırslarından dolayı evladına kötülük etme, sevgiyle büyüsün, fesatlık ve kinle yoğrulmasın diyerek telkin ettim kendimi.

Çok da işe yaradı. İçim ve vicdanım çok rahat.

Eşim geçen yıl ailesine, başka bi kadın olsa istemez sizi bunca şeyden sonra, yeter bu zamana kadar ettiğiniz gibi laflar etmiş. Yani aile düşkünü, anne aşkından kör bi adam bu bahsettiğim eş :) o yüzden su akar yolunu bulur, siz sevgiden mahrum etmeyin evladınızı. Senin yüzünden deyip size bilenmesin. Bu kafada devam edersiniz elinizle evladınızı onlara itersiniz ne yazık ki.

Lütfen kendi kırgınlıklarınızı çocuğunuza yansıtmayın.
Sizin ilişkiniz başka çocuğunuzun aile büyükleri ile ilişkileri başka.

Ben ve eşim de eşimin annesi ile görüşmüyoruz. Buna rağmen bayramda, yılbaşında kızıma babaannesini aratırım. Büyüklerin sorunu küçükleri ilgilendirmez.

Geçmişte yaşadıklarınızı ardınıza almanız karşı tarafa karşı nötr düşünmeniz gerekiyor o kadar.. sizin canınız olduğu kadar onlarında bi canının parçası kötü bişey düşünmezler kızınıza karşı bırakın sevsinler siz yine mesafeli olacaksanız olun ama kızınıza hissettirmeyin karşı taraf hissetsin yeter. Ben psikologluk bi durum göremedim şahsen

Ya sırf bu yüzden acabalarla doluyum biliyor musunuz...Eşimden boşanmamı isteyen bir eş ailesine sahibim, yarın bir gün torunu bahane edip burnumdan getirmesini istemiyorum.

Bir de niye aynı siteye taşındınız ki

Çocuğunuzun ve sizin ayrı ayrı bireyler olduğunuzu aklınızdan çıkarmazsanız belki bi faydası olur bu sağlıksız düşüncenize.

Siz ve çocuğunuz ayrı bireylersiniz. İlerde onları sevip sevmeyeceğine kendi karar verir çocuğunuz. Sizin müdahale etmeniz doğru olmaz. Ben de halalarımı sevmem ve görüşmem. Buna büyüyünce kendim karar verdim. Annemin asla bir müdahalesi olmadı ki anneme çok büyük kötülükleri olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…