Kızıma sarılsınlar bile istemiyorum.

Katılıyorum belki cidden benim haksız olan yanım var ama çok bir şey vermeden hatta kat kat alarak bir yere varılamaz anca işte bizleri bu hale getirirler

Keşke dinleme şansınız olsa benimkisini de neden durduk yere huzur kaçırdığını da söylerdi belki

Yani bebeğimin gelişimi her şeyden daha önemli onu üzecek hiçbir şeye tahammülüm yok o yüzden zaten bu kin birazda oluştu kızıma söylenenler beni biledi hep. Şimdi aynı sitede oturunca da çok bir şet değişmeyecek tavrım aynı

Boşver ya o çocukta büyüyüp kimin ne olduğunu görecek dert etme...

Hep beraber yakın olacaksınız yeri gelecek kızında onlardan etkilenecek,
Eğer bilinçli ve düzeylilerse kızında o yönde etkileşim olacak ama süse, püse basit konularla ilgileniyorsa kızında onları taklit edecek
Zamanla sende göreceksin olayın gidişini ama mutlaka takibini bırakma ve yanında olmasına dikkat et henüz küçük kendini savunamaz

Mesela ne soyluyorlar
Mesela söylenenler kızım 3 aylıktı bu agu demiyor ayrıca bu bebeğimin adı neden agu demedi çok enteresan bir sorun olabilir sonra bu nereye bakıyor ya baksana göz kontağı kurmuyor bir sorun var ki bebeğim çok daha küçüktü bu dendiğinde 4 aylıktı kafası normalden büyük beyninde tümör varmış bir tandığın bence bunda da var neden oturamıyor emekleyip kendisi oturamıyor mu neden acaba doktora götürdün mü bir sorun var gibi sözler mesela

Ayyy aynı bnim gorumce böyle insanlardan igreniyorum ben çareyi aynı ortama girmemekte ve konusmamakta buldum ayrıca annesinede söyledim böyle böyle diyo yapio gorusmek istemiyorum ilet kızına dedim kafam rahat gelip alıp götürüyor dedesi öyle görüyor tavsiye ederim siz gitmeyin eşiniz götürsün onların yanına kafaniz rahat olsun

Onlar bunu yaptıkça ben hep doktora koştum görmem o görsün diye adam bile bıktı mesela o derece sanırım şu düşünceden de oldu görüp bir şey demesinler beni huzursuz etmesinler yanlış belki ama böyle de olmuş olabilir. Artık kırıldığım bir şeyi söyleyeceğim mesafemi de güzel koyacağım kararım kesin

Anlayışınızı için teşekkür ederim

Eşime paralarının olmadığını belirtip acındırıp ihtiyaçları var gibi gösterdiler hep o da evlat sonuçta ailesi aç mı kalsaydı öyle düşündü ama aslında kötü durumda değillerdi. Eşim onlarla aynı sitede oturmak istemediğimi bilmiyor çok hızlı gelişti onda anlamadı zaten biz aldık sonra onlara alındı ev ama çok masraf yapıldı ve yaşınmamız lazım maddi olarak bu evler çok etkilemiş oldu bizi eşimle bu akşam konuştuk onlarla mesafe koymak istediğimi görüşmek istemediğimi söyledim o da sorun yok sen nasıl istersen dedi bakalım

Size kısaca kendi hikayemden bahsedeyim eşimin annesi üveydir yıllarca ne yazık ki bizim kültürümüzde kötü görünen analık mertebesini sonuna kadar haketmiş ve yıllarca bunu iki üvey çocuğuna(biri kaynım biri eşim) dibine kadar hissettirmiş birisi.Allah var kendisi de çok kötü acılar çekip bu raddeye gelmiş belki.eşim ilk evlendiğimiz zamanlarda hep biz iyi olalım belki o da iyi olur diye beş sene didindi ama sonucunda hiç iyi şeyler olmadı biz üç buçuk senedir görüşmüyoruz evimiz on metre uzaklıkta onlarınkine.yaşadıklarımızı anlatsam roman olur.geçen hafta bir komşuyu arayıp haber yolladım yedi buçuk yaşındaki kızım o çok sevdiği babaannesini unuttu yanından geçerken içim acıyor çocuk babannesini bilsin bari diye.bugün kayınvalidem aşağıdan Zile bastı ...... Aşağı insin dedi ve ben kızımı hazırlayıp gönderdim çocuk çok mutlu olmuştu döndüğünde. Sadece çocuğum için yaptım diğerinde oğlumu da gondercem. İyilik her zaman hakedene yapılmıyor ama siz de bu duruma sadece çocuğunuz için katlanın çocuk babannesini bilmek zorunda hep hayatında olacak siz ne yaşadıysanız yaşayın ama bu sizin sorununuz sonra çocuklara yazık oluyor

Zaten kesinlikle yalnız bırakmam ve onlara emanet etmem yoksa onların huyuyla kavgacı bir tip olur çıkar kızım

Bence çevrenizi de değiştirin. Sizin kininizin artmasına neden olmuşlar. Elbette haklı olabilirsiniz. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Sadece Allah rızasını düşünerek çocuğunuzu görüştürün. Zaten çocuk ilerde emin olun haklı ve haksızı ayırt ediyorlar. Müsterih olun.

Artık ya öyle olacak ya da Az durup döneceğiz kızımı tekte göndermek istemiyorum daha kolay etkilenir gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…