Kızıma sarılsınlar bile istemiyorum.

Haklısınız arayı iyi ayarlamam lazım. Aslında durum söyle be sadece bu duyguyu içimde yaşıyorum onlar görmek istediklerinde görüyorlar ama ben özellikle götürmüyorum. Yoksa mahrum bırakmıyorum çok az belki o da çok nadir. Fakat bu içimdeki duygudwn kızıma bahsetmem ileride seçimini kendisi yapmalı bu konuda size katılıyorum ben sadece bu duyguyu içimde yaşıyorum

Eşimin sevmesini istememe söz konusu bile değil o ne alaka. Yanlış yazdım mı diye bakacağım ama eşimin sevmesi ile alakalı bir durum yok. Onlar seviyorlar sarılıyor lar zaten ama ben içimden rahatsız oluyorum bunu hiç belli etmedim ama iyi hissetmiyorum kendimi

O bizde de var birde şey diyorlar sen bizde kalacaksın dimi bırakıp geleceksin bize diyorlar tabiki hayır dedim bende ben nereye o oraya kimsede kalamaz dedim. Kalamazda onlarda zaten. Bu nasıl bir düşünce çıldıracak gibi oluyorum bazen

Sevmeseler vay efendim aramıyor sormuyor sevmiyorlar dersiniz. Size yapılan şeyleri evladinizla odetmeye çalışmayın bırakın sevsinler.

Aslında kızımda olan bir şeyi görseler teşekkür ederdim ama olmayan şeylerle beni tedirgin ettiler kızımla alakalı mesela kızım emmedi daha 2 günlük bana kalkıp asla emmeyecek anne sütü alamayacak çok hasta olacak mama ile beslenecek sağlıksız olacak dediler bu bir nokta küçük belkş ama ben daha önce hiç anne oladım ve o dönem çok ağladım bebeğimin en güzel anlarını hep ağlayarak geçirdim ben. İlk evlendik borçlaeı varmış görümcem evli değil 42 yaşlarında kv pk beraber yaşıyorlar hiç çalışmadılar benden sürekli para istediler evimde kıyma alacak paramız yoktu benden para isteyip evlerinde et alıp alıp yediler bunu söylediler var mı yok mu demediler ben çalıştım sömürdüler eşimle ilgili bana sesn mutlu olamazsın kavga edeceksiniz neler göreceksin neler gör bak neler yaşayacaksın dediler benim hayatımdaki en güzel anlarımı üzüntü ile geçirdiler nikah masasında sevdiğim adamla evlenirken aklımda acaba lar vardı çok seviyorum ama acaba haklılar mı en mutlu anlarımı mahvettiler bşr gün mutlu olsam Ertaş günü b. K ettiler

Haklısınuz teşekkür ederim tavsiyeler için

Yani kimse onlar öylesine diyordur demesin kaynanam yemin ediyorum ev teklifi etti ilk oğlumda yani öylesine söylenen bişey değil. Çocuğun aklına girerlerse ellerimle öldürürüm onları herhalde

Mesela ne soyluyorlar

Şimdi konuda empati yapabilmeniz için şöyle bir örnek vereyim: Bu yaptığınız şey eşinizin sizin ailenizle anlaşamadığı için sizin de onlarla görüşmenize, konuşmanıza izin vermemesine benziyor.

Siz iyi anlaşamıyor olabilirsiniz, sevmiyor olabilirsiniz ama onlar kızınızın ailesi. İleride görüşmeme kararını verecek olan kızınız olmalı, siz değil. Mesela benim babaannem de anneme zamanında çok kötü davrandı, ama annem hiçbir zaman bize babaannemi kötülemedi, görüşmemize karışmadı, kendi de gayet saygı çerçevesinde konuştu onunla. Soğuktu ama asla saygısızlık yapmadı ona karşı, bize de kötülemedi. İleride kardeşim de ben de babaannemizin annemize yaptığı saygısızlıkları gördük ve şu anda da azami düzeyde saygımızı gösteriyoruz; babaannemizi çok sevebilirdik de ancak buna kendimiz karar verdik, annemiz bizim adımıza karar vermedi.

Konu sahibi senin icini rahatlatmaya geldim. Konunu okudum. Cocugun kac yasında? 3 yasında oldugunu varsayarak 15 sene dişini sikmani tavsiye ediyorum hatta 13 sene falan

Bak ben babaannemden nefret ederim,en son 1 bucuk sene once zorla,babam telefonu verdi de konustum ama sinire kaldım. Bana telefonda dediği şu "Boyle hizli hizli konusma,annene soyle sana konuşmayı öğretsin yoksa kocan anlamayabilir"
92 yaşında .
Ve gecenlerde babama dert yanmış beni aramiyorlar diye. Niye arayım ki nefret ettigim bir pisligi? Babam söyledi duymamazliga geldim

Ve benim annem bizi asla babamin ailesine karsi doldurmadi. Biz büyüdük ve neyin ne oldugunu gördük. Anneannemle mesela her hafta konusurum nerdeyse oylesine ararim nasilsin ananecim diye

Halami da hic sevmem bir tek rahmetli amcami severdim,zaten iyi bir insandı iyi oldugu için de öldü gitti işte...

Yani eger onlar gercekten kötüyse,ki su anlattıklarından kötü insanlar olduğunu düşündüm,cocuk zaten onlara uzak olacaktir emin ol bundan.

Ben yeni ergenlik dönemleri iste 16 17 yaşında babaannemden nefret etmeye başladım evimize gelip çökmüştü de 6 ay.. Yapmadığını bırakmadı. E o zaman cocuk degilsin ki,aklın basıyor,görüyorsun yani

Demem o ki,bırak onlar yapmacik yapmacık sarilmaya devam etsinler.. er ya da gec zaten cocuk kararini verecektir. Kocan da oyle izler iste olanlari gariban gariban. Eger kocan bu yasananlari görmezden geldiyse,kocana da mustehak olur yani daha ne?

Hic kinlenme.. Zor biliyorum ama..benim annem daha yeni yeni 27 yasindayim,babannemin ona yasattiklarini anlatıyor. Hiic sasirmiyorum artik o cadoloza

Babama simdi birsey söylesen hindi gibi kabarip annesini bacisini savunur,ama annesini 6 ayda bir arar telefonla. Madem seviyon anani bin ucaga git yanina. Yalan yaaa bize hava atacak akli sira aslinda babamda bu ezikligi yüzünden anneannemi aramıyor sormuyor falan anneannemin de cok umruydu ya :)

Yani kötü kötüdür . Kötülüğü fark etmemekte imkansizdir.

Aaaaay aynen benzer durumu yaşamışız,bende simdi yorum yaptım . Yay iste yaaaaaay kötülemez :)))))))

Valla bende eşim olmadan doğum yaptım.. Demediler ki bu çocuk nerede yatacak Vs diye.. O kadar zarar verdiler ki bana.. Bende bazen dokunsunlar istemiyorum.. Birde bana yollamıyoruz oğlumuzu, sen git diyorlar utanmadan.. Bende çocuğumun ağzından cevap veriyorum.. Annem nereye ben oraya çok isterseniz babam sizde kalsın diyorum.. Susuyorlar.. Ne yapacaksın, mecbur.. Hep biz aman eşimiz aman eşinizin ailesi diyelim bakalım.
Onlar bizim için derler mi? Diyorlarlar mı !

İnanın çocuklar gözümüzün önündeyken bazı şeyleri fark edemiyoruz. Mesela kızımın gözünde problem var, ben fark etmedim. Protez kullanıyor yürürken yana doğru basıyormuş fark etmedim. Çünkü hep gözümün önündeydi. Herkesin kaldırabilme durumu farklıdır. İçinize attığınız için dolmuşsunuz. Bence bir daha bir şey yaşanırsa aranızda, kendileri ile konuşun. Kendi annenizle konuşacağınız gibi samimiyetle derdinizi anlatın. Mesela kayınvalidenize suçlamadan, anne neden böyle yapıyorsunuz, diyebilirsiniz. Ne siz bir şey kaybedersiniz ne onlar bir şey kazanır. Fakat kafanıza takmaktan iyidir.

hasta olabilirsin çünkü bunlar güzel şeyler ki...

Ben sana hak veriyorum, yaşayan anlar ancak senin halinden, bende k.v. ve ailesi ile çok problemler yaşadım çokta konu açtım buraya, hiç inanmıyorum yok babanesi dedesi halası çocuk onların sevgisini tatsın bıkbıkbık laflara. Benim evladım 3 yaşına gircek, Allah herkesin evladı ile benim yavrumada uzun hayırlı ömürler yazsın, bu 3 yılın 2 yılı benim yavrumu ne aradılar ne sordular ben mi manii oldum hayır, eşim mi.manii oldu hayır sebep mi kendi kibirleri edepsizlikleri yüzünden, neyse eşimin adım atması ile bu k.v. ve sülalesi gelmeye başladı, ne mi.oldu çocuklar gerçekten hissedio iyiyi kötüyü seveni sevmeyeni, çocuğum fazla yüz vermio, kendileride şaşırıo hatta bu çocuk bizi sevmio bile diolar, benim hiç müdahalem olmadı eşime; gelsinler görsünler torunları dedim neyse uzun lafın kısası kendini strese sokma konu sahibi sen mesafeni koru olması gerektiği gibi ol, yaşadıklarını sen bilirsin her ilişkinin dinamiği farklı; her insan aynı olmadığı gibi

Kızınıza kötülük yapıyorsunuz. Sizin hisleriniz onun babaannesi ya da diğer akrabalarıyla ilişkilerini etkilememeli. Hep bir yani eksik kalır.

Cocuklar hisseder boyle seyleri. Size sadece o kadarini soyleyeyim. Sizin hissiyatinizin hepsi oldugu gibi cocuga tesir eder. İnanmazsaniz yasayip goreceksiniz elbet.

Iyi de siz neden kendi parasını kazanan bir insan olarak bu kadar pasifsiniz??
Bunca şey olmuş hala aynı sitede oturacağız diyorsunuz.
Eşimden boşanırdım gerekirse ama böyle insanlarla aynı sitede oturmazdım.
Hiç mi sizin isteğinizin eşinizin gözünde bir hükmü yok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…