- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
Saka mi bu? Baska konuda kendi konusunun reklamini yapani da ilk kez goruyorum. Instagramda foto altina "gt" yazanlarla sayfa reklami birakanlardan sonra bu yeni galiba...Qızlar öz həyatımdan yazmışam. Fikirləriniz maraqlıdır. buyurun yeni formumaoxuyun. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...eyni-kisi-il-3-cu-df-evlilikd-tapmaq.1079035/
yeni qeydiyyatdan keçmişəm və ağlıma bu üsul gəldi)Saka mi bu? Baska konuda kendi konusunun reklamini yapani da ilk kez goruyorum. Instagramda foto altina "gt" yazanlarla sayfa reklami birakanlardan sonra bu yeni galiba...
üstüne polisi de şikayet etmeliydinGüncelleme yapıyorum kızlar.
Adliyeye gittim, karakola git dediler.
Karakola gittim, çocuk kaybolmamış. Büyük bir olay değil.
Hadi evine git dedi işgüzar bir polis.
Çocuğum kaybolduktan sonra zaten size gerek kalmazdı, dünyayı yakardım dedim.
Komşunu çocuk kaçırmakla suçlamamızı mı istiyorsun dedi. Ne alaka, orada görevlilerin suistimali var dedim.
Tırıvırı yaptı sözde polis.
Bana bak dedim, sen o kurs görevlilerini tanıyor musun, akraba mısın, ne hakla savunuyorsun dedim.
O zaman komşunu gözaltına alacağız çocuğu alıkoymaktan dedi (bana gözdağı vermek istiyor) tamam dedim.
Komşum dahil o kurstaki görevlileri ve diyaneti organize suç işledikleri iddiasıyla şikayet ediyorum, oldu mu dedim.
Sonra ifade verdim, komşumu ifadeye çağırdılar. İfadesini verdi ama bana küstü.
Bakalım bir şey çıkacak mı?
Bimer' den umutluyum.
Alt kat komşum.Cok yakin komsunuz muydu? Yani gelirken benim cocugu da al diyeceginiz yakinlikta degilse dogru yapmissiniz onu da sikayet ederek.
Hepsi suclu ve sorumlu. Kendi cocugunu olduren, taciz eden, komsu ya da akraba çocuğunu yakarak katleden insanlarla birlikte yasiyorken bu yaptiginiz cok dogru.
Komsunuza da deyin ki o aldiklari senin cocugun olabilirdi... Ben butun cocuklari korumak istiyorum. Sen iyi niyetlisin ama bunu onlar ayirt edemezdi. Bu buyuk bir hata. Tekrarlanmamasi icin olmasi gereken buydu.
O anda olay çıkarıp polisi çağırsaydım kesinlikle daha ilgili olurlardı.O anda " kızım nerede " diye tepki alsaydınız daha iyi sonuç alırdınız diye düşünüyorum.
"Kapı açık " demişsiniz , kapıda kimse yokmuydu ? Bunu da sikayetinize eklemelisiniz .
Çok geçmiş olsun , çok.
Düşündüm ama uğraşmak istemedim.üstüne polisi de şikayet etmeliydin
bak ben polis eşiyim ,buna rağmen şikayet ederdim,bu polis muhtemelen kocasından şiddet gören kadını da şikayetinden vazgeçirtip kocası öldürene kadar kadını kocasına teslim eden türdendir ,bu mukaddes meslekten ekmek kazanmayı haketmiyor.Düşündüm ama uğraşmak istemedim.
Zaten canım burnumdaydı.
Eğer savcı bizi görüşmeye çağırırsa o zaman şikayet etmeyi düşünüyorum.bak ben polis eşiyim ,buna rağmen şikayet ederdim,bu polis muhtemelen kocasından şiddet gören kadını da şikayetinden vazgeçirtip kocası öldürene kadar kadını kocasına teslim eden türdendir ,bu mukaddes meslekten ekmek kazanmayı haketmiyor.
Amin.Cok haklisiniz hic geri adim atmayin bu devirde kimseye guven olmuyor cocuk kacirmalar artti yine rabbim cumlemizin evlatlarini korusun
amin canim.insallahAmin.
Evladınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Az önce diyanetin görevlisi aradı.
Gelin konuşalım diye.
Bakalım ne mazeret üretecek?
Kafalar gidik onu anladım.bence yalnız gitmeyin eşinizle gidin.. ortalık kayıp çocuklarla dolu.. ya komşun olmasaydı.. biraz empati yapsalar çözerler .. asıl ben onları anlayamıyorum bu neyin kafası
Aynen.Buyuk gecmis olsun
Yuh diyecegim baska bir cumlem yok daha hala iki cocuk fildir fildir araniyor Ankara-Agri da 4-8 yas bilmedigimiz niceleri var hicmi okumuyor takip etmiyorlar pesini birakma komsunda kuserse kussun alma demissin baskasinin cocuguna bu isguzarlik cok gereksiz tamam iyiniyet dahi olsa annesin alma birak dedigi cocuk alinmaz bu kadar net hayir millette cesarette var ben korkarim emanetin cani tezdir bise olsa dusse o an hastalansa ne biliyim Allah korusun bir kaza birsey olsa ne denir anneye insanlar mi tuhaf bendemi sorun var bilmiyorum artik ben kendi istegi ile bile 10-15 dak goz kulak olurmusun denmesini dahi istemiyorum tedirgin oluyorum o sorumluluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?