Kızımı başkasına vermişler

üstüne polisi de şikayet etmeliydin

Benim oğlum kreşdeyken çocukları kreşin bahçesine çıkartmış öğretmen. Yoldan geçen yengem de oğlumu görünce yol kenarında durmuş çocuklara bakıyormuş. Öğretmen farkedip neden baktığını sormuş o da şu çocuk yeğenim olur ona bakıyorum deyince öğretmeni yeğenine git evinde bak ben nereden bileyim yeğenin olduğunu cevabını vermiş. Ve güvenlik görevlisi oradan uzaklaşmasını istemiş. Nasıl mutlu olmuştum.

Alt kat komşum.
Severdim kendisini.
Çocukları konusunda vurdumduymazdır ancak benim kızımı alma dediğim halde alıp karakolluk olunca küstü.
O anda olay çıkarıp polisi çağırsaydım kesinlikle daha ilgili olurlardı.
Belki de komşum çocuk kaçırma şüphelisi olarak gözaltına alınacaktı.

Düşündüm ama uğraşmak istemedim.
Zaten canım burnumdaydı.
bak ben polis eşiyim ,buna rağmen şikayet ederdim,bu polis muhtemelen kocasından şiddet gören kadını da şikayetinden vazgeçirtip kocası öldürene kadar kadını kocasına teslim eden türdendir ,bu mukaddes meslekten ekmek kazanmayı haketmiyor.

Eğer savcı bizi görüşmeye çağırırsa o zaman şikayet etmeyi düşünüyorum.
İşbirlikçi midir nedir diye?

Cok haklisiniz hic geri adim atmayin bu devirde kimseye guven olmuyor cocuk kacirmalar artti yine rabbim cumlemizin evlatlarini korusun

Cok haklisiniz hic geri adim atmayin bu devirde kimseye guven olmuyor cocuk kacirmalar artti yine rabbim cumlemizin evlatlarini korusun
Amin.
Evladınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah

tüylerim diken diken oldu yeminle..

komşu da bi zahmet küssün. bazı insanların varlığı dert gerçekten B Began

tüylerim diken diken oldu yeminle..

komşu da bi zahmet küssün. bazı insanların varlığı dert gerçekten B Began
İnsanlar tuhaf cidden.
Hem polis hem komşum hem kurstaki hocalar, ne var bunda olur öyle kafasındalar.

Anlamak mümkün değil.

Az önce diyanetin görevlisi aradı.
Gelin konuşalım diye.
Bakalım ne mazeret üretecek?

Az önce diyanetin görevlisi aradı.
Gelin konuşalım diye.
Bakalım ne mazeret üretecek?

bence yalnız gitmeyin eşinizle gidin.. ortalık kayıp çocuklarla dolu.. ya komşun olmasaydı.. biraz empati yapsalar çözerler .. asıl ben onları anlayamıyorum bu neyin kafası

Buyuk gecmis olsun
Yuh diyecegim baska bir cumlem yok daha hala iki cocuk fildir fildir araniyor Ankara-Agri da 4-8 yas bilmedigimiz niceleri var hicmi okumuyor takip etmiyorlar pesini birakma komsunda kuserse kussun alma demissin baskasinin cocuguna bu isguzarlik cok gereksiz tamam iyiniyet dahi olsa annesin alma birak dedigi cocuk alinmaz bu kadar net hayir millette cesarette var ben korkarim emanetin cani tezdir bise olsa dusse o an hastalansa ne biliyim Allah korusun bir kaza birsey olsa ne denir anneye insanlar mi tuhaf bendemi sorun var bilmiyorum artik ben kendi istegi ile bile 10-15 dak goz kulak olurmusun denmesini dahi istemiyorum tedirgin oluyorum o sorumluluktan

bence yalnız gitmeyin eşinizle gidin.. ortalık kayıp çocuklarla dolu.. ya komşun olmasaydı.. biraz empati yapsalar çözerler .. asıl ben onları anlayamıyorum bu neyin kafası
Kafalar gidik onu anladım.
Eşimle gideceğim elbette.

Aynen.
Komşumun kızı kaç kez benimle bir yerlere gelmek istedi.
Her defasında annesine sordum, hayır dedi.
Ben alma dediğim halde ne diye alıyorsun?
Şikayet edince de başımı yakma diyor.
Almasaydın o zaman değil mi?

Alma dendigi halde israrla almasi cok cok sacma. İnsan bu zamanda baskasinin cocugunun sorumlulugundan kacmali bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…