yeni qeydiyyatdan keçmişəm və ağlıma bu üsul gəldi)
evet yeni kayd oldum bilmirdim. bir daha olmaz)Başka konulara kendi konunuzun linkini atmanız hoş değil. Hatta yasak..
İsteyenler konunuza girip yazarlar zaten..
Şimdi paçası tutuştu ama ne fayda.Alma dendigi halde israrla almasi cok cok sacma. İnsan bu zamanda baskasinin cocugunun sorumlulugundan kacmali bence...
ne diyecek bakalim...Kızlar, hoca hanım evime gelecekmiş konuşmak için.
Ne dese faydasız.ne diyecek bakalim...
Güncelleme yapıyorum kızlar.
Adliyeye gittim, karakola git dediler.
Karakola gittim, çocuk kaybolmamış. Büyük bir olay değil.
Hadi evine git dedi işgüzar bir polis.
Çocuğum kaybolduktan sonra zaten size gerek kalmazdı, dünyayı yakardım dedim.
Komşunu çocuk kaçırmakla suçlamamızı mı istiyorsun dedi. Ne alaka, orada görevlilerin suistimali var dedim.
Tırıvırı yaptı sözde polis.
Bana bak dedim, sen o kurs görevlilerini tanıyor musun, akraba mısın, ne hakla savunuyorsun dedim.
O zaman komşunu gözaltına alacağız çocuğu alıkoymaktan dedi (bana gözdağı vermek istiyor) tamam dedim.
Komşum dahil o kurstaki görevlileri ve diyaneti organize suç işledikleri iddiasıyla şikayet ediyorum, oldu mu dedim.
Sonra ifade verdim, komşumu ifadeye çağırdılar. İfadesini verdi ama bana küstü.
Bakalım bir şey çıkacak mı?
Bimer' den umutluyum.
Duruşunuzdan, fikrinizden ödün vermeyin grill, hatırlıyor musunuz bilmem ama ben unutmadım, üstünden de çok geçmedi zaten, sapığın biri geçen sene çocukları senin servisin arıza yaptı yerine beni gönderdiler diye kaçırıyordu, çocuklara kötü şeyler yapanların bir kısmı da yakın çevreden çıkıyor, sağ gözden sol göze güven yok artık, herkes sorumsuzluğunun sonuçlarına katlanmalı, kızınızı alan işgüzar komşun olmayabilirdi, başkası da komşusuyum, teyzesiyim diye alabilirdi Allah muhafaza.Kızlar, hoca hanım evime gelecekmiş konuşmak için.
Kesinlikle şikayet edin.Her önüne gelen kurs açmasın. Ben onların eğitiminden de supheliyimNe dese faydasız.
Hesabını devlete verecek inşallah
Bence gayet ciddi bir durum.Gerçekten adliyelik karakolluk bir durum değil. Ama edebildiğiniz her yere şikayet edin, kapatılmaz belki ama uyarı alırlar, bir daha da birinin çocuğunu başkasına vermemeyi öğrenirler. Komşunuzda da var yalnız sıkıntı sanane yani başkasının çocuğunu aluyorsun. Manyak mı ne
Kesinlikle.Duruşunuzdan, fikrinizden ödün vermeyin grill, hatırlıyor musunuz bilmem ama ben unutmadım, üstünden de çok geçmedi zaten, sapığın biri geçen sene çocukları senin servisin arıza yaptı yerine beni gönderdiler diye kaçırıyordu, çocuklara kötü şeyler yapanların bir kısmı da yakın çevreden çıkıyor, sağ gözden sol göze güven yok artık, herkes sorumsuzluğunun sonuçlarına katlanmalı, kızınızı alan işgüzar komşun olmayabilirdi, başkası da komşusuyum, teyzesiyim diye alabilirdi Allah muhafaza.
Diyanetin açtığı kurs bu, camilerde resmi kurs yani.Kesinlikle şikayet edin.Her önüne gelen kurs açmasın. Ben onların eğitiminden de supheliyim
Daha önce de yazdım bunlar küçük çocuklarla uğraşıyorlar pedagojik eğitimleri var mı ve lütfen diplomalarını görün.Diyanetin açtığı kurs bu, camilerde resmi kurs yani.
Kızlar, hoca hanım evime gelecekmiş konuşmak için.
Bakalım.Daha önce de yazdım bunlar küçük çocuklarla uğraşıyorlar pedagojik eğitimleri var mı ve lütfen diplomalarını görün.
Acikogretimle de ilahiyat okuyup hoca oluyorlar.Çocuğunuzu emanet ediyorsunuz lütfen daha dikkatli olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?