Kızımı başkasına vermişler

Kurs da olsa savunmasız küçücük çocuklar böyle başıboş bırakılmaz.. 13-14 yaşında olsalar neyse..
Ne kurumu olursa olsun güvenliği sağlamak zorundadır.
Bu gevşeklikteki insanların vereceği eğitimden de şüphe ederim ben..
Belki şikayet neticesinde akılları başlarına gelir..

Kızlar, hoca hanım evime gelecekmiş konuşmak için.

Gerçekten adliyelik karakolluk bir durum değil. Ama edebildiğiniz her yere şikayet edin, kapatılmaz belki ama uyarı alırlar, bir daha da birinin çocuğunu başkasına vermemeyi öğrenirler. Komşunuzda da var yalnız sıkıntı sanane yani başkasının çocuğunu aluyorsun. Manyak mı ne

Kızlar, hoca hanım evime gelecekmiş konuşmak için.
Duruşunuzdan, fikrinizden ödün vermeyin grill, hatırlıyor musunuz bilmem ama ben unutmadım, üstünden de çok geçmedi zaten, sapığın biri geçen sene çocukları senin servisin arıza yaptı yerine beni gönderdiler diye kaçırıyordu, çocuklara kötü şeyler yapanların bir kısmı da yakın çevreden çıkıyor, sağ gözden sol göze güven yok artık, herkes sorumsuzluğunun sonuçlarına katlanmalı, kızınızı alan işgüzar komşun olmayabilirdi, başkası da komşusuyum, teyzesiyim diye alabilirdi Allah muhafaza.

Bence gayet ciddi bir durum.
Bir çocuğu ebeveyni dışında birine teslim etmek, çocuğu suistimal etmek, canını tehlikeye atmak değilse nedir?

Kesinlikle.
O anda başkası alıp gitse, onlara bir şey olmayacaktı, benim canım gidecekti.
Rabbim korudu evladımı.

Diyanetin açtığı kurs bu, camilerde resmi kurs yani.
Daha önce de yazdım bunlar küçük çocuklarla uğraşıyorlar pedagojik eğitimleri var mı ve lütfen diplomalarını görün.
Acikogretimle de ilahiyat okuyup hoca oluyorlar.Çocuğunuzu emanet ediyorsunuz lütfen daha dikkatli olun.

Sizi takdir ediyorum bir sey olmadan pesine dusmek onemli. İs isten geçtikten sonra neye yarar insanlarin teselli icin yaninizda olmasi.

Özür dilerim araya giriyorum ama geçmiş sayfalarda çok irdelenmiş olduğunu gördüğüm için yazma gereği duydum, lütfen konuya dini yorumlar yazılmasın yasaktır.

Ana tema kursun sorumsuzluğu.

doğru olanı yapmışsın
bu zamanda bu affedilebilir bir hata değil
bizden en başta yazdırırken resim istediler anne baba hariç 3 kişinin resmini yapıştırdığımız bir form doldurduk
bir kere komşu almak zorunda kaldı, onda da bizi görüntülü görüştürdüler alabilir dedim öyle verdiler

ortalıkta cayır cayır çocuk kayıp haberleri dönerken bu ne sorumsuzluk böyle. Duruşunuz çok doğru kesinlikle geri adım atmayın. Komşu madem almış çocuğu neden sizi arayıp aldım dememiş onda da işgüzarlık var. Ben olsam polisi de şikayet ederim.

Bakalım.
Görüştüğümde soracağım mezuniyetleri nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…