Kızımı başkasına vermişler

Zaten kıyamet kopacaktı, diğer memurlar araya girdi ama sanki onlanı şikayet etmişim gibi triplerdeydiler.
kesinlikle.
Ben o anda olay çıkarsam polis vs gelse komşum belki çocuk kaçırma şüphesiyle zanlı olacaktı.
Sayemde yırttı haberi yok.
Anladım ki aptal.
Her izahıma ne olacak ki bir şey olmaz diyor.

Kizim 7 yasinda ve diyanetin yaz kursa basladi bugun.. ben bekledim, sanirim kurs bitene kadar beklerim... komsumun kizi 5-6 yaslarinda.. o kizini birakip gitmis, cikista bizimle gelmek istedi.. hemen annesini aradim haber verdim.. onunda isine geldi tabi..

Haftada 3 gun cimnastik kursuna da gidiyor kzim ve ben haftada 3 gun 2er saat bekliyorum.. cok sıkıcı ama sonradan keske demektense beklerim daha iyi..

Kiziniz daha cok kucuk. 5 yasinda kursta yalniz birakmamalisiniz bence.. hele su gunlerde yine cocuklarimizin basina kotulukler gelirken ;(

Davanizda haklisiniz ama bundan sonra cocugunu lutfen hic bir kursta birakmayin..

tüm kurs saati boyunca tüm veliler kapıda mı beklemeli? hiç duymadım böyle bi uygulama.

kreşte yada ilkokulda öğretmenin öğrenci sayısı bellidir takibini yapabilir. ama kurslarda bir sürü grup var. o sınıf biter 10 dk içinde başka grup gelir. yani kim kimin velisi takip etmek zaten teknik acıdan da mümkün değil. kayıt sırasında bir kagıt imzalanıyordu zaten bizim kurumda. ders saatleri dısında biz takip etmiyorduk öğrenciyi. o gün mesela bişi oldu erken gitmeleri gerekiyor anca o zaman ailesini arıyorduk.

diyanette uygulama nasıl bilmem ama ben beklemeyi tercih ederdim. o tarz kurslarda da sıkı takip yapılmaz. sınıf öğretmeni gibi tek bir kişinin sorumluluğunda olan bir yer dısında cocugumu bırakmam tek ben. kaldı ki her kursta bu dediğim veliye teslim etme olayı yok. diyaneti bilmiyorum ama

Eğer kurs bırakmayın bekleyin deseydi beklerdim.
Gidin 12,30 da alın dediler.
Ben en fazla 3-5 dk gecikmişimdir.

Komşuya alma dediğiniz halde aldı öyle mi!!!
Deli mi nedir çok pis sinir oldum.
Ne alıyorsun marketten sakız mı,densiz bir de haber vermiyor .
Küsmesi isabet olmuş.

Komşuya alma dediğiniz halde aldı öyle mi!!!
Deli mi nedir çok pis sinir oldum.
Ne alıyorsun marketten sakız mı,densiz bir de haber vermiyor .
Küsmesi isabet olmuş.
Aynen öyle.
Ne varmış ki bunda.
Kim kimin annesi evladı öğrenene kadar idare etmeliymişim görevlileri.

Anaokulu degil ki orasi kurs, sizin dediginiz gibi bi uygulama olacagini sanmiyorum. Kurs dagilinca olay biter cunku. Sizin orda olmaniz gerekliydi

Ay yok artik!!
Hemen gidip sikayet edin, allah korusun neler donuyor memlekette bin cesit sapik manyak, cocugu nasil annesinden baskasina veriyorlar ya??

Ne olursa olsun komşun senden izin almadan böyle birsey yapma hakkina sahip degildi. Baslarinda kimse yoktu demesi de onun bahanesi. Kurum da çok rahatmis gercekten.bagirip cagirmalik bir olay da polislik mi bilemedim simdi :) ama kutlarim hic usenmeden hakkini araman da cok guzel
Düzeltme: ben de kreş sanmistim yorumum ona göreydi.Yine ayni dusunuyorum ama komşu o an baslarinda kimseyi göremediyse demek ki sahip cikmak için de böyle yapmis olabilir.Arayip sorsa daha uygun olurdu o an.

Kurslarda birebir veliye teslim etme durumu genellikle olmuyor. Kurs bitince cocuklar dagiliyor.Fakat kreşlerde ve anaokullarında çocuklar mutlak velilerine teslim ediliyor.
Burada iş size düşüyor konu sahibi. Örneğin cocugunuz 13.00 de kurstan çıkıyorsa en geç 12.50 de kurs çıkışında olmalısınız.

Komşuya gelince. Kesinlikle suclu.Almayın dediginiz halde almış. Bu devirde ben kimsenin çocuğunu sevmeye cesaret edemiyorum. Nasıl size söylemeden çocuğunuzu alır aklım almıyor
.

Hanımlar sakin lütfen, yazdıklarımıza dikkat edelim, tartışmaya da girmeyelim rica ediyorum.

Büyük sorumsuzluk. İnsanlar olaylardan ders almıyor gerçekten. Bu ne rahatlık! Şikayet etmekte çok haklısınız. Sakın vazgeçmeyin.

Ne kadar yanlı bi yorum . Okullarda kaç tane tacizci öğretmen varken sokakta parkta markette dahi sapık insanlar doluyken neden diyanetin kursuna verdiniz? Öylemi? Yeğenim 2 senedir diyanetin kreşine gidiyor. Ablam rahatsızken ben almaya gittim teyzesi olduğumu ısrarla söylememe rağmen kesinlikle vermiyolar . Ancak teyit ettik sonra alabildim. Konu sahibi hangi şehirde bilmiyorum ama ona çok sorumsuzları denk gelmiş. Bencede şikayet edin .

Okullarda hıcbır sey olmuyor degıl mı.. O halde okulla da gitmesinler..

Aynen oyle... Yuzmeye gider, baleye, jimnastige gider ama soz konusu diyanetin kursu olunca "nasil gonderiyosunuz taciz var vir vir vir ?.." hayir yani sana nee? Kendi evladimi kendi kulturumle kendi inancimla yetistirirken, kendi uygun gordugum okula gonderirken de mi boyle cok bilmislere sorucam anlamadim. Insanlar bazen gercekten hadsiz oluyor.

Diyanet ne alaka? Kuran kursu mu orası
Yani gerçekten bilmediğim için sordum.
Allah çocuklarımızı kötüden ve kötülüklerden korusun. Kurum sorumsuzca davranmış.

Heryerde herşey var artık. Orası burası diye ayırmak yanlış.
Ama şu bastırılmış duygular tanımı var ya? En korktuğum
İşte bunlar en çok dini grupların içinde oluyor. (Gözlemim böyle)
Çocuklara bu tip bilgilerin (din inanç gibi) gelenek görenek ve çevre şartlarına göre aile tarafından verilmesini uygun buluyorum.
Öğretmenlere de güvenmiyorum. Çocuklara fikir özgürlüğü yaşatmadıklarını düşünüyorum.
Konu nerden nereye geldi

Sevgiler

Din eğitimi veren bir kursa gönderdiysen normaldir çünkü orada önemli olan çocuk dua öğrensin,dinini öğrensin yeter gerisi çok da önemli değil.
Güvenli bir ortamda olmasa da olur, pedagojik formasyonu olmayan, öğretmen olmayan ancak öğretmenin diye geçinen,çocuklara saçma sapan muamele eden insanların elinde olsa da olur. Dinini ögrensin yeter... Sübhaneke okusun,sol elle yemek yemesin,hatim yapsın yeter.
Günahı sevabı öğrensin diye her türlü korkutmaya maruz kalan çocukların psikolojik travması da çok önemli değil.. Dinini öğrensin yeter...
Eğitimle uzaktan yakından ilgisi olmayan,bir kaç aylık kursla sertifika alıp sözde öğretmlik yapan insanların elinde olsun.. Dinini öğrensin yeter..
Ve bir çok şey sayabilirim ama çocuk dinini öğreniyor gerisi çok da önemli değil (!)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…