Zaten kıyamet kopacaktı, diğer memurlar araya girdi ama sanki onlanı şikayet etmişim gibi triplerdeydiler.Polisi de şikayet et hazır hızını almışken.
Bazı polisleri anlamıyorum. Tek görev tanımları insanları yumuşatmakmış gibi davranıyorlar. Polis arabulucu kanun koyucu değil kanunları uygulayıcıdır. Bi öğrenemediler.
kesinlikle.hem suçlu hem güçlü komşu. sormuş alayım mı diye, ‘alma’ cevabı almış. İnsanların isteklerne saygı duymalı. bu kadar basit. alma demişim arkadaşım niye alıyosun ki. aldığı şeyde manavda elma armut değil, kurstan benim çocuğum.
iyi yaptınız şikayet etmekle. komşuda abartmasın, alttarafı ifade vermiş. ona şükretsin.
Anladım ki aptal.Komşunz siz özellikle alma dediğiniz halde aldıysa ve bir de üzerine size haber vermediyse iki ihtimal öne çıkıyor. Büyük ihtimalle, ya size inat olsun diye yapmıştır, yani kötü niyetlidir ya da aptaldır. Aptal insan da çok tehlikeli, çok zararı dokunabilir. Boşuna aptal dostum olacağına akıllı düşmanım olsun dememişler.
Ne rahat kadın yahu.Sağolun şikayetçi oldum.
alma dediğim halde almış bir de.
Ki alayım mı dediğinde alma demiştim.
tüm kurs saati boyunca tüm veliler kapıda mı beklemeli? hiç duymadım böyle bi uygulama.
Eğer kurs bırakmayın bekleyin deseydi beklerdim.Kizim 7 yasinda ve diyanetin yaz kursa basladi bugun.. ben bekledim, sanirim kurs bitene kadar beklerim... komsumun kizi 5-6 yaslarinda.. o kizini birakip gitmis, cikista bizimle gelmek istedi.. hemen annesini aradim haber verdim.. onunda isine geldi tabi..
Haftada 3 gun cimnastik kursuna da gidiyor kzim ve ben haftada 3 gun 2er saat bekliyorum.. cok sıkıcı ama sonradan keske demektense beklerim daha iyi..
Kiziniz daha cok kucuk. 5 yasinda kursta yalniz birakmamalisiniz bence.. hele su gunlerde yine cocuklarimizin basina kotulukler gelirken ;(
Davanizda haklisiniz ama bundan sonra cocugunu lutfen hic bir kursta birakmayin..
Diyanetin yaz kursu.
Aynen öyle.Komşuya alma dediğiniz halde aldı öyle mi!!!
Deli mi nedir çok pis sinir oldum.
Ne alıyorsun marketten sakız mı,densiz bir de haber vermiyor .
Küsmesi isabet olmuş.
Ne olursa olsun komşun senden izin almadan böyle birsey yapma hakkina sahip degildi. Baslarinda kimse yoktu demesi de onun bahanesi. Kurum da çok rahatmis gercekten.bagirip cagirmalik bir olay da polislik mi bilemedim simdi :) ama kutlarim hic usenmeden hakkini araman da cok guzelGüncelleme yapıyorum kızlar.
Adliyeye gittim, karakola git dediler.
Karakola gittim, çocuk kaybolmamış. Büyük bir olay değil.
Hadi evine git dedi işgüzar bir polis.
Çocuğum kaybolduktan sonra zaten size gerek kalmazdı, dünyayı yakardım dedim.
Komşunu çocuk kaçırmakla suçlamamızı mı istiyorsun dedi. Ne alaka, orada görevlilerin suistimali var dedim.
Tırıvırı yaptı sözde polis.
Bana bak dedim, sen o kurs görevlilerini tanıyor musun, akraba mısın, ne hakla savunuyorsun dedim.
O zaman komşunu gözaltına alacağız çocuğu alıkoymaktan dedi (bana gözdağı vermek istiyor) tamam dedim.
Komşum dahil o kurstaki görevlileri ve diyaneti organize suç işledikleri iddiasıyla şikayet ediyorum, oldu mu dedim.
Sonra ifade verdim, komşumu ifadeye çağırdılar. İfadesini verdi ama bana küstü.
Bakalım bir şey çıkacak mı?
Bimer' den umutluyum.
Okullarda hıcbır sey olmuyor degıl mı.. O halde okulla da gitmesinler..Mune beni banlayabilirsin
Kusura bakmayın ama duyulan bunca taciz haberi varken neden 5 yaşındaki çocuğunuzu diyanetin kursuna verdiniz ki?
Ucuz kurtulmuşsunuz , ne diyim
Büyük sorumsuzluk. İnsanlar olaylardan ders almıyor gerçekten. Bu ne rahatlık! Şikayet etmekte çok haklısınız. Sakın vazgeçmeyin.GÜNCELLEME: 14. Sayfada
Selam hanımlar
5 yaşındaki kızımı bugün bir kursa yazdırdım ve 3 saat sonra almaya gittim.
Kursun yakınındaki parkta kızımı komşuyla beraber gördüm. Komşu kendi kızını alırken, benimkini de almış.
Hemen kursa gittim ve "Siz komşum olduğunu iddia eden birine, benim çocuğumu benden habersiz nasıl teslim edersiniz? Ya yabancı olsaydı ve kaçırsaydı? " dedim.
Eveleyip gevelediler. Hemen Bimer'i arayıp şikayet ettim.
Eşim gelince polise ve savcıya da gidip şikayet edeceğim.
Yaptıkları suç değil mi? Bir çocuğu bilinmeyen bir 3. şahısa teslim ediyorlar, üstelik resmi kurum.
Öfkeden yerimde duramıyorum.
Okullarda hıcbır sey olmuyor degıl mı.. O halde okulla da gitmesinler..
Diyanet ne alaka? Kuran kursu mu orasıGüncelleme yapıyorum kızlar.
Adliyeye gittim, karakola git dediler.
Karakola gittim, çocuk kaybolmamış. Büyük bir olay değil.
Hadi evine git dedi işgüzar bir polis.
Çocuğum kaybolduktan sonra zaten size gerek kalmazdı, dünyayı yakardım dedim.
Komşunu çocuk kaçırmakla suçlamamızı mı istiyorsun dedi. Ne alaka, orada görevlilerin suistimali var dedim.
Tırıvırı yaptı sözde polis.
Bana bak dedim, sen o kurs görevlilerini tanıyor musun, akraba mısın, ne hakla savunuyorsun dedim.
O zaman komşunu gözaltına alacağız çocuğu alıkoymaktan dedi (bana gözdağı vermek istiyor) tamam dedim.
Komşum dahil o kurstaki görevlileri ve diyaneti organize suç işledikleri iddiasıyla şikayet ediyorum, oldu mu dedim.
Sonra ifade verdim, komşumu ifadeye çağırdılar. İfadesini verdi ama bana küstü.
Bakalım bir şey çıkacak mı?
Bimer' den umutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?