Sindiremezler.Özrü kabahatinden büyük diye tıpkı buna derler. Sizi sindirmeye çalışıyorlar sakın yılmayın.
Teşekkür ederim.Bu cami kursları vs hiç güvenilir değil. diyanetin olup olmaması bişey ifade etmiyor.
hem baştan savma iş yapıyolar hem de bir sıkıntı vs oldu mu acayip çirkefleşiyor ve karşılarındakini dinsizlikle vs suçluyorlar. yani kafa biz dine hizmet ediyoruz bizi eleştiremezsiniz kafası.
nedense bu toplumda dinsizlikle suçlanma korkusu var ve insanları böyle sindirmeye çalışıyorlar kendi yedikleri haltları örtmek için.
buralardan din falan da öğrenilmez anca mezhepçilik öğrenilir.
çocuklarınıza din eğitimini kendiniz verin istiyorsanız ve daha yararlı kurslara yönlendirin derim. bu camianın içinden gelen birisi olarak önerim budur.
5 yaşindaki çocuk kursa birakilipta 3 saat sonra almaya gidilirmi hiç.daha kücücük.kurs yeni.bekleme salonunda yoksada bahçede oturup beklerim ben çocugumu kursa yazdirsam ki öylede yapicam.başindan ayrilmam 1 saat dahi olsa.ne kursa güvenirim ne başka bi insana nede kücücük çocuga.buda size iyi bi ders olsun da bidaha tekrarlamayinGÜNCELLEME: 14. ve 26. Sayfalarda
Selam hanımlar
5 yaşındaki kızımı bugün bir kursa yazdırdım ve 3 saat sonra almaya gittim.
Kursun yakınındaki parkta kızımı komşuyla beraber gördüm. Komşu kendi kızını alırken, benimkini de almış.
Hemen kursa gittim ve "Siz komşum olduğunu iddia eden birine, benim çocuğumu benden habersiz nasıl teslim edersiniz? Ya yabancı olsaydı ve kaçırsaydı? " dedim.
Eveleyip gevelediler. Hemen Bimer'i arayıp şikayet ettim.
Eşim gelince polise ve savcıya da gidip şikayet edeceğim.
Yaptıkları suç değil mi? Bir çocuğu bilinmeyen bir 3. şahısa teslim ediyorlar, üstelik resmi kurum.
Öfkeden yerimde duramıyorum.
Tamam.5 yaşindaki çocuk kursa birakilipta 3 saat sonra almaya gidilirmi hiç.daha kücücük.kurs yeni.bekleme salonunda yoksada bahçede oturup beklerim ben çocugumu kursa yazdirsam ki öylede yapicam.başindan ayrilmam 1 saat dahi olsa.ne kursa güvenirim ne başka bi insana nede kücücük çocuga.buda size iyi bi ders olsun da bidaha tekrarlamayin
Teşekkür ederim.
Benim gibi tesettürlü ve ihl mezunu birini din düşmanı ilan edeceklerdi neredeyse, utanmadan.
Aldım.konu menfaat oldu mu ederler. maalesef dinin özü kayboldu.
size tavsiyem derhal ordan alın. spor ya da sanat kurslarına yönlendirin.
din eğitimi ailenin işidir bence.
Hem güncelleme olsun, hem toplu cevap olsun.
Diyanet görevlisi ve bayan hocayla görüştük. Anladığım kadarıyla dünkü polis haber vermiş şikayetçi olduğumu.
Komşumu suçlayıp kendilerini aklamaya çalıştılar.
Onları değil komşumu şikayet etmeliymişim. Komşu neden almışmış?
Siz neden verdiniz diyorum. Hak, hukuk, adalet diye gevelediler.
İyice küstahlaştılar, ben de beddua ettim. "Bana bunu yaşatanlara Allah layığını versin. Sizin de çocuğunuzu önce kaybettirsin, sonra buldursun. Belki beni o zaman anlarsınız." Dedim.
Çıldırdılar. Allah korkun yok, çocuğun dinden soğuyacak vs saçmaladılar.
Hem suçlular hem küstah.eeee ozaman her isteyene versinler kim olduğunu bilmeden
suçlu sadece alan mı olsun yani saçmalık iyi başına kötü birşey gelmeden
ortaya çıkmış bu şekilde..
Şikayet edene kadar çok rahatlardı.Rehabilitasyonda öğretmenim velilerim çocukları bekliyorlar büyük olanlar servisle tek gidebiliyor anne dışarı çıktıysa bekliyorum kimseye bırakmıyorum anneden başka bu nasıl sorumsuzluk ya Allah korusun aklım çıkıyor benim başlarına bişey gelir diye
Malesef bazen polislerimizde vurdum duymaz.3sene once bna sapık biri dadanmıştı babamlarla polise gittik ben nerden bileyim kim sarı cızmeli memet aga dedi.marketin kamerasına takılmıstır oradan gecti dedim adini soyadini ev adresi lazim dedi babamda bilsek zaten size gerek kalmaz dedi.bende ben korktugumdan degil bana zaten birsey yapamaz çocuklara birsey yapmasin dedim ama bizi gonderdiler eve 3ay sonra cocuklara tacizden yakalandi adam.zamanında müdahale etselerdi cocukların canı.ne olucak bu halimiz bilmiyorum genelleme yapmak istemiyorum ama polise de güven kalmıcak artikGüncelleme yapıyorum kızlar.
Adliyeye gittim, karakola git dediler.
Karakola gittim, çocuk kaybolmamış. Büyük bir olay değil.
Hadi evine git dedi işgüzar bir polis.
Çocuğum kaybolduktan sonra zaten size gerek kalmazdı, dünyayı yakardım dedim.
Komşunu çocuk kaçırmakla suçlamamızı mı istiyorsun dedi. Ne alaka, orada görevlilerin suistimali var dedim.
Tırıvırı yaptı sözde polis.
Bana bak dedim, sen o kurs görevlilerini tanıyor musun, akraba mısın, ne hakla savunuyorsun dedim.
O zaman komşunu gözaltına alacağız çocuğu alıkoymaktan dedi (bana gözdağı vermek istiyor) tamam dedim.
Komşum dahil o kurstaki görevlileri ve diyaneti organize suç işledikleri iddiasıyla şikayet ediyorum, oldu mu dedim.
Sonra ifade verdim, komşumu ifadeye çağırdılar. İfadesini verdi ama bana küstü.
Bakalım bir şey çıkacak mı?
Bimer' den umutluyum.
Aldım.
Jimnastik kursuna yazdırdım.
İlk eğitimi ben vereceğim. Yaşı büyüdüğünde eğer isterse göndereceğim.
Aldım.
Jimnastik kursuna yazdırdım.
İlk eğitimi ben vereceğim. Yaşı büyüdüğünde eğer isterse göndereceğim.
Uğraşmak istemiyorlar.Malesef bazen polislerimizde vurdum duymaz.3sene once bna sapık biri dadanmıştı babamlarla polise gittik ben nerden bileyim kim sarı cızmeli memet aga dedi.marketin kamerasına takılmıstır oradan gecti dedim adini soyadini ev adresi lazim dedi babamda bilsek zaten size gerek kalmaz dedi.bende ben korktugumdan degil bana zaten birsey yapamaz çocuklara birsey yapmasin dedim ama bizi gonderdiler eve 3ay sonra cocuklara tacizden yakalandi adam.zamanında müdahale etselerdi cocukların canı.ne olucak bu halimiz bilmiyorum genelleme yapmak istemiyorum ama polise de güven kalmıcak artik
Evet.Çocugunuzun basına kotu bırsey gelmemıs olmasına ve farklı alanlara yonlendırmıs olmanıza sevındım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?